201

do pochitatel

преди 12 години

ЗА *** от коя партия говориш,защото нещо не разбрахме.

200

Анонимен

преди 12 години

герп са отпадъци и ***, нооооооо! Но!!!!! Но много ***!

199

почитател

преди 12 години

Някой очаква ли нещо друго от ***? Те са гиспирани глави. Не могат да си представят, че някой може да прави нещо за държавата си, щом е в политиката. Гледат само от своя гледна точка: политик = комунист = грабител = доносник = демогог. Честито на Плевнелиев. Честито и на Лили Павлова.

198

дидо

преди 12 години

Според мен единствената причина поради, която се подиграват на човека, е че те немогат да бъдат на неговото място и им остава на хиените само да завиждат, тъй като много хора биха избрали Плевнелиев!

197

роро

преди 12 години

Ханс Кристиян Андерсен на кукуво лято... БСП нещо завиждат ли кво??!?! Плевнелиев си е много голям пичага !

196

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е най- добрият избор!

195

моряк

преди 12 години

бсп могат да си плямпат каквото си искат.Това е партия пълна с крадци и мошеници и никой не ги уважава.А Плевнелиев си работи, строи магистрали и има ясни планове какво да прави.Така че Плевнелиев със сигурност е новият ни президент, а бсп да се разпада!

194

Анонимен

преди 12 години

И народа узря и ще изпрати с достойнство такива като госпожа Дукова,които папкат народни пари само да издигат лозунги от трибуната-баш по комунистически..Как една от най големите комунистки,познати в район Връбница ,която се ползваше навремето с всички привилегии на онова време плюе комунистите.Ако всички гербери имат ,,нейното достойнство''нищо добро не чака страната ни.

193

ревнив

преди 12 години

много влюбено я гледа

192

leketo

преди 12 години

*** ПРЕЗИДЕНТ. *** ДЪРЖАВАТА

191

анонимен

преди 12 години

Плевнелиев ще е идеален на поста президент,определено е добър

190

Владо

преди 12 години

Всеки знае ,че най-големите расказвачи на приказки са комунистите.А това ,че някой си е градил рейтинга с магистрали не е нищо лошо, по-добре с това отколкото с празни обещания за "светло социалистическо бъдеще" ,*** от своя страна си градят АНТИимидж като не правят АБСОЛЮТНО НИЩО.

189

$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 12 години

Не трябва да бъде уважаван човек,който се е съгласил да бъде Министър на една *** МУТРА от червената мафия. Мутра без никакъв професионализъм...Мутра която няма НИЩО общо с политика...

188

Анонимен

преди 12 години

На снимката: ДКМС+БКП+СИК = ГЕРБ

187

Яна

преди 12 години

Самият Борисов опровергава ежедневно мита за "независимостта" на Плевенлиев. Бойко редовно употребява изрази като забранявам на Росен и разрешавам на Плевенлиев!!! Ало Тиквата, това не са ти мутренските сбирки от 90-те, а евентуалния Президент на България!!! Имай малко уважение към човека. По интелект , образование и опит Плевенлиев е много над тебе. А какъв политически коректив и балансирани управленски решения могат да се очакват от Р.П., след като всяко негово изречение започва с Съгласувахме с г-н Борисов или След одобрението на Премиера??? !!! Жалко само, че е толкова малодушен, иначе би станал добър Президент

186

DIMATA

преди 12 години

БСП НАПРАВИ ТАКА ЧЕ АРМИЯТА И ЧЕНГЕТАТА И ЦЯЛАТА ТАМ АДМИНИСТРАЦИЯ ДА ПОЛУЧАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ, ОСОБЕНО В АРМИЯТА. НАПРАВИХА ТАКА ЧЕ КОЛКОТО СИ ПО ***, ТОЛКОВА ДА СИ ПО ВЪРВЕЖЕН. ЗАЩОТО ПРОСТАТА НАЦИЯ СЕ РЪКОВОДИ ЛЕСНО - ТЪРПЯХМЕ ДОГАН, ТЪРПЯХМЕ СТАНИШЕВ, ТЪРПЯХМЕ КАКВО ЛИ НЕ. ГЕРБ СЛОЖИХА КРАЙ НА ТАЗИ ЛАПАНИЦА. ЗАТОВА АЗ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.

185

Анонимен

преди 12 години

До седми не стигнах- имам шести!

184

до 196

преди 12 години

Ти си невероятен! Какъв хумор, каква ирония, какаъв сарказъм, каква социална загриженост! Много добре перефразираш вицивете за Мечо Пух! Сигурно имаш завършен 7-ми клас?

183

Анонимен

преди 12 години

"Европейската комисия е на път да пореже бляновете на кабинета "Борисов" за 7 магистрали и 7 скоростни отсечки до 2020 г. Причината е промяната в политиката на Брюксел да финансира иновации, зелени технологии и енергийната ефективност вместо пътища и магистрали. Макар тези приоритети на ЕК да са заложени в "Стратегия Европа 2020", до момента кабинетът "Борисов" не й се противопоставяше по никакъв начин." Срещнал Барозу Борисов и му отвъртял един/ както се оказва- звучен/ шамар. -"Защо- попитал Борисов- мислех, че сме приятели!?" -"Аз откъде да знам, какво си мислиш!", отговорил Барозу.

182

Алоо Събудете се!!!

преди 12 години

Хора събудете се бе!!! Има над 10 фалита на болници в страната. Само след закриването на болницата в Девин, има 15 смъртни случая от забавено лечение"Ало Правителството, докато вие си играете на политици, точите зъбки за Евробаничката и ръкопляскате умилително - хората умират!!! Айде режете си си лентички и асфалтирайте слънчогледи. Кво ви пука!!!