30

Анонимен

преди 12 години

Mutro,az ne sym kato teb,no vinkela mi e po myarka za mutrenski glavichki v tymni ulici.Oglejday se che idvame za teb!

29

Анонимен

преди 12 години

Не е вярно.1. Трябва да му се пуск ЧАЛГА още от количката.2. Трябва да му се издиша пушек в устата.3. Точка 2 трябва да се практикува по члаготеките всяка вечер4. Когато навърши 5 трябва да се задължи да пуши5. На 3г. му се полага по бира на ден. На 5 по малка ракия. На 7 да носи 2 бири за училище и 2 големи ракии вечер.6. В трети клас му се дава трева7. В пети клас се праща на училище с амфетамин8. Шести клас се праща да краде и да проституира9. Вече имате средностатистически българин

28

Анонимен

преди 12 години

Добър ген, добро семейство и добра среда ! И става човек.

27

Анонимен

преди 12 години

Интересно авторът на тая теза чел ли е някога нещо от възрастовата психология? И по-точно за етапите на развитие на детската психика? И още по-точно - кога и как детето започва да възприема себе си като част от околния свят, а не като нещо отделено от всички останали - казано съвсем точно, макар и цинично - знае ли авторът как и кога децата престават да бъдат най-обикновени егоисти и започват да съчувстват на околния свят? Защото това е основен въпрос в статията, а по него няма нито дума.

26

Terminator 5

преди 12 години

Чувствата и емоциите са за жените и гейовете , мъжете не трябва да чувстват!

25

поля

преди 12 години

Много умна статия. Стига да има кой да я прочете с необходимото внимание и разбиране. Още по актуална е във време, в което родителите нямат време и за шамар за децата си, парите за чипс са на телевизора, коппа разказва приказки за лека нощ, а ГСМ е за спешен случай

24

Анонимен

преди 12 години

Доброто в БГ се наказва.От лошият се страхуват и не го краде работника.В БЪЛГАРИЯ БОГАТИ СТАВАТ С ПАРТИИНА ПОДКРЕПА-БЕЗ ДЪРЖ.ПОРЪЧКА НЯМА ДОХОДИ!ГОЛЕМИТЕ МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛИ,МЕСОПРОИЗВОДИТЕЛИ и т.н. са партиино назначените .Защо сега плачат някой" бизнесмени"-отрязаха им държ.поръчки !

23

KKK

преди 12 години

От четене на подобни статии се завъдиха толкова *** по тази Земя

22

до 7

преди 12 години

Това,че родителите нямат време е болестта на десетилетието.Ама явно има по-важни неща-бизнес и т.н.А децата има кой да ги гледа-детегледачки,частни ясли още от годинката.И после тия хора се чудят защо нямат контрол и близост със собствените си деца.

21

До 21

преди 12 години

Човек, сигурен съм, че номер 5 ама идея си няма какво си му написал. На Пешо коментара ми хареса повече.

20

До 5

преди 12 години

Хората с пари и власт в България никога не са били така наречените "мутри". За да развиваш каквато и да е дейност, за да управляваш хора, трябва да притежаваш интелект и да имаш някакви познания. Смисала на израза "отличникът от УЧИЛИЩЕ работи като подчинен на "тройкаджията" е съвсем различен, а именно че отличника обикновенно е колеблив и страхлив в живота и препочита да работи за някой друг, докато по-слабите ученици са по-инпулсивни и смели и по голям процент от тях създават собствен бизнес.

19

Пешо

преди 12 години

Г-н Мутра, пишех ти домашните от съжаление. Сега отново те съжалявам като те гледам как на всеки ъгъл се оглеждаш да не те гръмне някоя по-голяма мутра. Съжалявам те и затова, че с всичките пачки, които имаш, пак не можеш да се доредиш до жена, различна от евтините магистралки и мечтаеш да имаш моята:).Скоро и двамата ще отидем на по-хубаво място - ти в Отвъдното и на бунището на историята, аз на друго географско място, защото моите умения се ценят навсякъде в цивилизования свят;)

18

marin4o

преди 12 години

znaete li 4e Kalin Kostov otnovo e uvolnen ot Akademijata v Svi6tov-tova e bezobrazie

17

Nobody

преди 12 години

От едната крайност в другата. Да развиваме чувствата, съчувствието, съпреживяването, а разумът да го духа. И после що се увеличавали самоубийствата.

16

до 15

преди 12 години

Ам ти какъв си бе зоб? *** с серсема!

15

Гошо Тъпото

преди 12 години

Силен човек е...този,който винаги може...сам,да прекъсне връзката между...чувстватаи...мисълта. - Наполеон

14

НЕЩО СМИСЛЕНО

преди 12 години

Най-после нещо смислено в днес бг. Благодаря ви!

13

Ботьо

преди 12 години

Децата нямат бъдеще. Всички ще горите в пеща.

12

ddd

преди 12 години

вие сте много зле чесно,нема такива *** като вас/

11

Ди

преди 12 години

Има много истина в написаното в тази статия. Погрешната представа на човек за себе си и света създават повечето от проблемите в живота му. Радвам се, че науката все повече се доближава до мистичните учения. Въпросът е кък да съумеем да приложим тези правила.