38

Анонимен

преди 12 години

Младежът нещо се е объркал , като го гледам тоа клепоухия не ми прилича на пияч , още по-малко на бияч !

37

Анонимен

преди 12 години

Тоя,магистралния още утре ще отиде в Атака,там ще е между свои.

36

1122

преди 12 години

я Йода!

35

Анонимен

преди 12 години

Аве кви са тия криви фотоапарати дет ползвате ? От снимката изглежда че не може да съвмести и една длъжност че даже и половин

34

Анонимен

преди 12 години

Гейберски ***...само прасетата на Белене ги оправят!!!

33

неразбрал

преди 12 години

Тоя какъв е?Мутра или зам.министър?Или сигурно е пожизнен гербер.Ех ,Боце сам си го правиш.Усещаш ли,че вече се движиш по пистата?ПП Пътя ти е само надолу.

32

ssa

преди 12 години

какви реформи е направил? той унищожи горите сега иска да направи същото в земеделието и аграрната наука. липсва му всякаква интелигентност, а да не говорим за компетентност в земеделието. сигурно много му харесват апетитните имоти на ССА? Борисов да му поиска оставката и от този пост, докато не се е издънил. Нека си ходи в ЛТУ и да си чете лекции на студентите "горките те". не може такива хора да има в изпълнителната власт: побойници, пияници и невротични.

31

Анонимен

преди 12 години

Джиткаме с мерча, брато, компири ке садим. Празник, бензин без пара, пи-арката и булката отзад, гювеч, демокрадция, демек. Филии с мас, знайш! Некакъв *** ме засича! Баах мама му! Затова ли се борихме 45 години? Оня пък човек на ченгетата! Боко ми вика: Баце, крадваш само на едно място! Строго пипа, баах мама му!

30

аннн

преди 12 години

колегата по долу е прав :"Остава шеф на Стопанска академия"шеф на СЕЛСКОСТОПАНСКА АКАДЕМИЯ не СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ / разликата е огромна. Селскостопанската се намира в софия, а стопанската в свищов." Аман от некадърни журналисти.... учете я тая география бе....

29

Анонимен

преди 12 години

Къде са платените драскачи от реновираната партийна централа в НДК?

28

Анонимен

преди 12 години

Като заместник-министър по горите аз си изпълних политическата програма и ангажименти, каза пред Агенция Фокус подалият днес оставка заместник-министър на земеделието и храните доц. д-р Георги Костов. Основният мотив за оставката му е невъзможността да бъде едновременно и зам.-министър, и председател на Селскостопанска академия. Трудно е доа се краде от две места не че не мога, , но конкуренцията е голяма!

27

Анонимен

преди 12 години

Някой има ли представа защо този случай не беше представен от нито една медия? Започвам да се притеснявам. Ако случай с толкова много свидетели и то повечето полицаи се покрива, нямам думи. Това ли е демокрацията? Медиите се самоубиват с това мълчание и прикриване. Утре вече няма да има кой да им вярва.

26

сакам те хулиган?

преди 12 години

Искам го този гад по новините как мете с *** улицата.Ще организирам целия квартал да се изсерат и да рине ***.Нема глоби за тех,само *** да ринат и си взимам отпуска да го гледам на живо.С 86 гласа "за" и без разисквания парламентът единодушно гласува промени в Указа за борба с дребното хулиганство, които минаха на първо четене.Според промените за дребно хулиганство, извършено от лице, навършило 16 г., ще се налагат нови наказания.Те включват задържане до 15 денонощия, глоба от 100 до 500 лв. и безвъзмезден труд в полза на обществото от 40 до 160 часа.

25

Анонимен

преди 12 години

Отговорът на анонимен автор на лъжи, е сред най-нелюбимите ни занимания. И ако сега отговаряме, то е защото истината ни е най-скъпа.Един вестник направи известна днес публикация от сайт, която петни името на зам.-министър доц. Георги Костов, като му приписва криминални деяния.След незабавния отговор на доц. Костов, който опроверга (напълно и категорически, болгар, болгар!)фактите, изнесени в публикацията на сайта, като неистина, бяхме отметнали въпроса за приключен.Днешният преразказ на публикацията ни принуждава отново да вземем отношение, за да кажем отново ясно и публично истината:Зам.-мнистър Костов не е причинил никакви морални или материални щети на никого и не е нанасял побой никому! Служебната кола, в която при визираното пътуване освен шофьорът са пътували и още двама пътници, (пардон пътнички, в празничен ден пардон), не е участвала в преследвания и екшъни. Само бой и е.ане, пардон!Заместник-министър Костов получи задачата да дисциплинира и реформира ведомството.Той е пътувал с жена си и пи-арката(любовница или снаха?), в празничен ден?

24

Анонимен

преди 12 години

Цялата кадрова банка на ГЕРБ е събран материал от ръкоблудие на пияница в напреднала възраст и с прояви на остра деменция!!! Вървете си ***!!!

23

Анонимен

преди 12 години

Цецо Наглецо! Убийство за 30-стотинки или 2 кг орехи? Изберете сами...

22

Анонимен

преди 12 години

Заместник-министър Костов получи задачата да дисциплинира и реформира ведомството.Той е пътувал с жена си и пи-арката(любовница или снаха?), в празничен ден?През 2001 г. стана известно, че за период от 11 години, в България са се самоубили от глад и безизходица 7000 пенсионери, средно по 1550 на година. Това не са ли 7000 миниконцлагери, които Костов и бандата му създадоха? Съвсем наскоро 54-годишен мъж съзнателно уби болната си майка и се предаде в полицията. И поиска да го пратят в затвора. Поне ще ме хранят, заяви той. Това говори ли някому за какво падение и за каква безизходица става дума?

21

ухууу

преди 12 години

Спокойно бре народе.Идат избори.Там пред урната,кога съм самичък и пъхам бюлетинката в пликчето,тогази ще му покажа на наш Разбойко и бандата му кво мисля за тех.Препоръчвам ви и вие да направите така.

20

КОР

преди 12 години

АЛООО - ДРАСКАЧИТЕ ОТ ДНЕС БГ - ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО - АКАДЕМИЯТА Е СЕЛСКОСТОПАНСКА, А НЕ СТОПАНСКА. СТОПАНСКАТА Е В ГР. СВИЩОВ

19

Ваш'та кожа

преди 12 години

Публичен линч за този самозабравил се побойник и конфискация на имуществото!