110

Галя

преди 12 години

До 105 Марио 36Марио, изобщо не вярвам, че тази миска, а и останалите, са прочели повече от една книга. Но не бъди толкова черноглед и не слагай всички млади (и не чак толкова) на една плоскост. Много хора четат и продължават да се развиват, колкото и да ти е чудно. И не всички сме почитатели на чалгарите и тяхната култура. А за това, че не си семеен, мисля че не си срещнал правилната жена, а не заради пайнерките.

109

Анонимен

преди 12 години

Абе Марио ти ако знаеш какво искаш?!Какви лицемери те гонят, какви политици

108

Q pa sam mistar

преди 12 години

a q pa sam mister poponai elate me snimaite kak darja kniga?

107

пръдливо джудже

преди 12 години

още не мога да си обясня как тоя травестит стана мис България....

106

буба4ко

преди 12 години

Браво марио, по принцип не харесвам твоите коментари - повечето пъти са плоски и вулгарни, но сега си доста изчерпателен, аргументиран и не-вулгарен. Просто показваш нещатата така както са.иначе и аз съм малко по малък от теб и почти на твоя хал съм.

105

гурбетчия

преди 12 години

Ами няма пазар за книгите ,нужна е реклама ,да се обясни на хората ,че "умните хора купуват и четат книги"! Книгите са изместени от филмите , речниците са изместени от онлайн речници в нета и пр. и пр. ! Аз напр. ползвам безплатният онлайн речник - еуродикт.ком , златна мина е , даже немския речник ,който го довлякох тука от България ,въобще не го ползвам ! А колко разкази и романи има в нета ,защо да си дават хората парите за книги,нали плащат интернет !

104

някои хора пак

преди 12 години

насила хубост искат да правят или да се направят на интелигентни ! Никого насила или с реклами не можете да го накарате да чете! Аз също съм се опитвала да чета и съм прочела не малко ,но докато стигна до средата ,забравям какво е било в началото !А като гледам сериали помня по-лесно ,просто всеки човек има различни видове памет :зрителни ,слухови и пр.! Така,че по-добре е да изгледам един роман като филм ,отколкото да го прочета ! Колкото искате минуси ми слагайте ,но всеки себе си знае !

103

Анонимен

преди 12 години

Марио, аплауз ! Продължавай в същия дух !

102

Анонимен

преди 12 години

Роси Иванова,Жени Калканджиева и Наталия Гуркова!Другото е леш...

101

Анонимен

преди 12 години

Това, че учи българска филология в СУ изобщо не е гаранция нито, че е грамотна, нито, че ще излезе образована както някои тук се опитват презумират. Да не говорим, че българската филология е една от специалностите, за които СУ пусна трето класиране по документи. Това е положението, малко желаещи да учат една специалност я превръщат в слаба. Мислете малко преди да възхвалявате.

100

Анонимен

преди 12 години

Aз лично , не я харесвам ! Може някои да я намират за красива , въпрос на вкус ! На мен ми харесват 3 миски - Ромина Андонова , Росица Иванова и Ива Титова , другите по мое мнение не заслужават такава титла .

99

Анонимен

преди 12 години

"Миска чете книга!" Голяма работа, аз пък съм виждал *** да кара велосипед!

98

Милена

преди 12 години

До гъзолизец: Не си прав за две неща.1-това,че учи "Бг филология" в никакъв случай не я прави грамотна.Брат ми учи "Журналистика" в СУ и е потресен какви елементарни правописни грешки допускат колегите му журналисти и бъдещи учители.Второ-откъде ти хрумна,че във форума пишат чичковци,като е всеобщо-известно,че много повече са лапетиите тук.Апропо към всички форумци-когато избраха Ваня за мис,коментарите за нея бяха,че е безлична с боксьорски нос.Сега всички я имате за много красива.Какво става:)

97

miskata ivanka

преди 12 години

4item knigi ta sa kasame ,ako shteti vervaite,poglashtame q literaturata idin vid

96

Анонимен

преди 12 години

Дядото, криещ се под 13, много правилно го е казал! :-)

95

Анонимен

преди 12 години

Дядото, криещ се под 13, МНОГО правилно го е казал! :-)

94

Анонимен

преди 12 години

Личи си.

93

ути

преди 12 години

познавам я... *** е като гъбена чорба

92

Цветин

преди 12 години

Аз пък вярвам само на моята поп-фолк икона Камелия,....4/5 оргазъма на ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

91

от81 до гъзо....

преди 12 години

ти с *** ли четеш и мислиш,че не вдяваш какво съм написал