80

глупак

преди 12 години

Тая партизанска внучка е яка като *** и май почти толкова умна

79

Анонимен

преди 12 години

Бравос на тези отличници,дето сами си пишат шестиците!

78

Пламен Маринов

преди 12 години

Проф Павлов е страхотен работохолик и един от корифеите в областта на Управление на ЕПРазбира се, че всеки помага на детето си с каквото може и както може, но ако беше калинка, до сега да бе литнала, а не да работи при четири правителства, нека се доверим на експертното начало, другото ще го покаже бъдещето. Пиша ви от позицията на антикомунист, какъвто съм бил винаги.

77

анонимен

преди 12 години

Плевнелиев се справяше доста добре ,значи и тя ще е добра

76

Петьо

преди 12 години

Щом самия г-н Плевнелиев изказва положително мнение значи г-жа Попова ще ссе справя не по зле от него!!

75

Катя

преди 12 години

Оценката на Плевнелиев е много важна в случая и не мисля, че мнението на хора, които нямат и бегла представа за случващото се е много обективно, така че като некомпетентна бих се доверила на г-н Плевнелиев .

74

китаист

преди 12 години

На китайски името и Лиляна Павлова е Ли Па.Дано е медоносна и сносна...

73

Костов

преди 12 години

Чудя се как се надушихте всички злобари! Не ви ли е срам да бълвате толкова злоба и мръсотия срещу човек който не познавате лично?!

72

академик Хачо

преди 12 години

По принцип не е важно къде си завършил, а какво си научил! Тази министърка няма ли да измъца нещо? Или и тя е глухоняма???

71

Анонимен

преди 12 години

По принцип не е важно къде си завършил, а какво си научил! Тази министърка няма ли да измъца нещо? Или и тя е глухоняма???

70

Анонимен

преди 12 години

"Лиляно моме" или "Калино моме"?Това е новата "КАЛИНКА" в правителството!"1999 2002 г. Експерт в Координационно звено по ИСПА, Министерство на регионалното развитие и благоустройството."- Лиляна Павлова родена 06.12.1977г.През 1999г. е била на 22 г.и вероятно още не е завършила "Варненският Свободен университет"!Нещо не се вързва!Няма как да е тръгнала на училище на 6 години , защото е родена Декември!Поредната "КАЛИНКА"! ГЕРБ-ерска работа!

69

Да,но

преди 12 години

Eй, стига сте се заяждали с Новата министърка.... Тя е ....Лиляна Павлова (Георгиева) Павлова е дъщеря на проф. Павел Георгиев Павлов - зам. ректора на ВСУ "Черноризец Храбър"! Тя не се води Николова и тази данъчна декларация от 2010 г. мисля, че не е нейната?! Баща й Павел Павлов е роден 1945 г. в гр. София. Завършил е висше образование и е защитил аспирантура в Московския енергетичен институт. Хабилитирал се като ст. н.с. -ра ст през 1983 г. и впоследствие като редовен доцент в УНСС -София(Публична администрация). От 1998 г. е ръководител катедра "Публична администрация" във ВСУ "Черноризец Храбър", от 1999 г. е професор във ВСУ, а от началото на 2000 г. и зам. ректор на ВСУ. В правителството на Жан Виденов е бил главен съветник и зам. н-к отдел в МС. Бил е в ресора на тогавашния вицепрезидент и министър на строителството и благоустройството Дончо Конакчиев, който в момента е професор във ВСУ "Ч. Храбър" към факултета по "Администрация и управление. Естествено е дъщерята на проф. Павел Павлов да завърши ОКС Бакалавър по МИО в УНСС при тати, после ОКС Магистър във ВСУ "Ч. Храбър" пак при тати... След магистратурата тя стана хонорован асистент и записа докторантура по икономика , но май в УНСС или пак при тати?! Майка и е рускиня и е дългогодишен работник в БНТ - преди Батето, по време на Батето и след Батето! Другото го пише след статията! 2002 2009 г. Началник отдел в дирекция "Национален фонд", МФ (Финансово управление, контрол и сертификация на средствата от ЕС)2002 г. Експерт в дирекция "Национален фонд", МФ1999 2002 г. Експерт в Координационно звено по ИСПА, МРРБ1999 г. Експерт по международни проекти, И-т за следдипломна квалификация към УНСС1998 1999 г. Офис мениджър (секретарка) , програма ФАР, Темпус проект "СМЕ-03051-97 Национален академичен център по мениджмънт и капиталови пазари"1997 1999 г. Финансов мениджър, програма ФАР BG 9315 "П-*** за обучение на мениджъри"Всичко е плод на "усилията" и връзките на мама, тати и на влиятелните им приятели

68

Анонимен

преди 12 години

Я момето как свенливо гледа надолу.Добре се е отчело май пред Плевнелиев и сие.

67

На тати момичката!

преди 12 години

Навремето Цв.Цв. изпревари по рейтинг Бойко Б. Онзи се амбицира, започна по няколко пъти на ден да казва, че Цецо ще е следващият президент; съответно медиите поеха ЦЦ, включиха се и РЗС, лудото Яне и онези двамката от Галерия и от Цецо останаха само пух и перушина. Едва от 3-4 седмици рейтинга на вътр.министър започна да се вдига. От няколко месеци Плевнелиев имаше рейтинг по-висок от този на Бойко, хелем през последните месеци баят по-висок! Така ли премиерът го пое, от 20-ина дни стана ясно , че ББ готви пък него за прездент! И понеже наближават дните за ново класиране на държавните мъже по рейтинг, Бойко направо го изгони: Или ставаш президент, или тук да се не връщаш! И за по-сигурно назначи веднага друго лице за министър на МРРБ с внушителна снага и бюст, дъщеря на бивш голям човек по времето на Виденов, била магистър във Варненския СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ нешо като Магнаурската школа Симеоново в съдебната система. Бойко, нали искаше веднага да има ТИТУЛЯР в МРРБ, защо назначи ТИТУЛЯРКА?! Ще има ли втора Ана-Мария Борисова; ама тази не е професор, а на тати момичката!

66

Анонимен

преди 12 години

Ако бях завършил "Варненския СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ" , щеше много да ме е СРАМ!Там и магаре да се запише , и да си плаща таксите редовно , ще завъши!СРАМ!Голям срам!

65

Само Лили!

преди 12 години

Т.Дончев се оплаква, че не са му предложили поста министър на МРРБ! Как така ще ви предложат този пост ? Та той е брониран от премиера за Лили Павлова от Варна! Премиер Борисов обяви, че нито за минута МРРБ не трябва да забуксува, а трябва да има титуляр. Според него Брюксел трябва да е спокоен с приемствеността. Разбира се,че "това министерство" трябва да има титуляр, ама тя е "титулярка" бе , г-н Борисов?! И к'во праим ако Р.Плевнелиев не бъде избран за президент? Ще го правите шеф на кабинета на Лили или ще се отървете от него да не ви засенчва по рейтинг? Та той е един от малкото енергични министри във Вашия кабинет! Или имате обратно мнение: Лили от варненския СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ е по-добра? На килограми - да , пък и много хубаво се усмихва! И изстрелва думите си като картечница - бетер Мая картечарката! Дано и пипето й толкова бързо сече - да не би словото й да изпреварва, недай си Боже, мисълта!

64

Срам и Позор

преди 12 години

"Лили, Лили с дебелата пич, може да глътне напреко филия..." Това е текст, писан преди повече от десет години от групата "Срам и Позор". Тия пичове са гледали в бъдещето братче :))))

63

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

62

Академик Хачо

преди 12 години

Герберски учени експериментално доказаха, че при вливането на кръв от по-млади екземпляри в по-стари опитни мишки, се наблюдава драстичен подмладяващ ефект. Мозъците на зрелите животни започват да ускоряват дейността си чрез активизирането на синаптичните връзки, възникват по-малко инфекции. Инжектираните с нова кръв животни силно повишават тонуса си, увеличава се сексуалният им апетит. Очаквайте следващите министри на възраст около двайсетте!!!

61

Анонимен

преди 12 години

до 62: е това,че има и други които са крали значи ли,че трябва да оправдаваме цветанов?