25

анонимен

преди 12 години

ама така си е ,наистина само ГЕРБ гледат трезво на нещата

24

Петко

преди 12 години

Само ГЕРБ ще ни извадят от тъмнината, в която сме попаднали.Ежедневно се убеждаваме в това!!

23

Ивон

преди 12 години

Всеки избран от Герб човек има нужните качества за определения пост, така че не се съмнявам в успехите на правителството както и до сега.

22

Анонимен

преди 12 години

Боклуциииииии.....наближава да ви изметем.Жалкото е че ще дойдат още по големи от тяхното котило.

21

роро

преди 12 години

Е много ясно, че опозицията ще оплюва господин Бисер Петков... И отново партия Герб се отличава с добрите си изказвания, че Петков е балансиран човек и сериозен професионалист, а до това че е закъснял, на всеки се случва :)

20

недоволен и бесен

преди 12 години

ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ,УПРАВНИЦИ И ЧИНОВНИЦИ!!!

19

John Doe

преди 12 години

ГЕРБ дават безплатни жилища на ***, а на българите ги взимат!Видеото е във вибокса и на сайта на ПроБГ

18

Анонимен

преди 12 години

Българинът лъже, краде и люто яде.

17

bai tozi

преди 12 години

И на мен ми беше и явно всеки е на ясно какъв характер има :) Ще доведе до послушничество ... както навсякъде в държавата :)

16

Bai Onzi

преди 12 години

Бисер ми е преподавал и твърдя, че е добър преподавател. Като човек обаче е малко свит и не знам до какво ще го доведе това.

15

песимист

преди 12 години

Нещастници. Работят по час на ден. Къде го има това!? Кога другарката цецка ще отчете до какво доведе инвестицията в нова система за гласуване. Пак залата е празна. Какъв беше смисъла да се харчат толкова пари!? Или и това беше част от новото начало! С какво доказахте ,че сте по-различни? С какво наказвате хората които не ходят на работа?! В крайна сметка един парламент неможе да вкарат в ред държава ще управляват! 1 кам 1 с предишните ***. ГЕРБ,БСП,СДС,НДСВ от едно котило са!

14

Мирослава

преди 12 години

Герб пак демонстрират политическа немощ и си правят експерименти за сметка на българския народ!

13

електорат

преди 12 години

ЕТО ТОВА НА СНИМКАТА Е ЕЛИТА НА ПОЛИТИЦИТЕ - ПЪЛНИ МИШОЦИ!!!!

12

do 10

преди 12 години

:)))))))))ехее ако беше толкова кадърен и "стоийностен" нямаше да се хваща на държавно, да чака часовника да покаже 17h, да подпира чиновническото бюро, а щеше да следи индексите на борсата и да прави пачка! Яани са ми тези "невероятно интелигентните", а самият факт, че е закъснял за първия си работен ден, говори мноооого!

11

Анонимен

преди 12 години

Opraviha vsi4ki problemi na Bulgaria, 4e prikly4vat v 10. Evala........

10

яро

преди 12 години

ой,милите те,направо са се преработили ,сега трябва поне една седмица да почиват след този толкова напрегнат ден с много работа...чак до 10.00 са работили....ужас...:)))

9

мен

преди 12 години

а какво стана с БулгарТабак? хвьрлиха ви мяукащият *** и ви отклониха вниманието. ще питаме пак като с ЕВН, ЧЕЗ, БТК, Лукойл, и тн ама как може, как така на следващата година са го препродали за 20 пьти повече пари, как така само сградите струват повече, как така лицензи, марки, и тн. *** НАРОД ЛЕСЕН ЗА МАНИПУЛИРАНЕ.

8

има ли значение

преди 12 години

Направо срамота, както пише до сега в коментарите - ***. Гледат си животеца на наш гръб, ама кой ни е виновен - ние сме си ги избрали.

7

Ники

преди 12 години

В този сайт пише най-простото племе на света...комплексираните нереализирали се селянчета...Бисер Петков е един от най-стойностните хора, които могат да съществуват. Беше ми 2 години преподавател в УНСС по Борси и борсови операции и Мениджмънт...невероятно интелигентен и начетен човек. Студенти се опитваха да го подкупват, но той не се поддаваше...Желая му много успех и да не забравя откъде е тръгнал.

6

те това е...

преди 12 години

116 депутати на работа от 240 ,има ли смисъл от толкова хрантутници,а народе български, да излезем и да отстоим за 80 не повече,с нови закони и други които да ги накарат да бадат депутати а неи всичко друго...