372

iva

преди 12 години

тези които са завършили университети да си признаят - колко можеха след дипломирането си.Дипломата е един входен билет. Всичко се учи в практиката, ако имаш късмет да попаднеш на благосклонни колеги или ако си амбициозен. Новата ни министърка е амбициозна и аз й давам кредит на доверие. Освен това е млада които означава че има енергия за работа.

371

До Шашко

преди 12 години

Предвид умствения капацитет на ББ, изборът на подчинени не е особено труден....

370

До Шашко

преди 12 години

Предвид умствения капацитет на ББ, изборът на подчинени не е особено труден....

369

до 365

преди 12 години

Това е много глупаво.

368

KOKO

преди 12 години

Това ли е новият морж? Та той не е за министерство! Пратете го на дебелариум. Баща и прибира прибира само пари по проекти в Свободния, познавам го лично, а какви глупусти дрънка ... няма да ви говоря. Е как после човек да седи в тази държава? Трябва да се превърнеш в скот!

367

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯ

366

Асфалт

преди 12 години

Е това е вече министър. Бая по-яка изглежда от бай Росен. Само колко асфалт може да носи-не е истина.

365

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

364

ISP

преди 12 години

DO 359-predi / 28-god. i moite rodiiteli iskaha da rabotq po specialnosta si - KIP i Avtomatika -no ,,YVI'.no togava prez dale4nata 197123456789......i t.n. , ne mojeshe da rabotish izv1n ,,okr1ga si. mojeshe no smo za oniq ot ,,bkp''. I zatova stanah shofior na GAZ-53' i p1tivah svobodno iz stranata. taka ,4e za tvoeto sin4e ima i drugi varianti. **KOMUNIZMA si OTIDE''! SEGA MU MAIKATA da se vide koi -kakvo moje. ni to -GERP,BSP,DPSi drugi tam podobni me mogat da mi vzemat ,,R1CETE i GLAVATA

363

шашко

преди 12 години

Всичко си има обяснение.Вождовете не искат подчинените им да ги превъзхождат умствено и интелектуално,за да е по-лесна манипулацията .Поредното назначение е доказателство за това.

362

Анонимен

преди 12 години

Препечатка от в-к Труд: Лиляна Павлова е дъщеря на проф. Павел Павлов - зам. ректора на ВСУ "Черноризец Храбър"! В правителството на Виденов е бил главен съветник и зам. н-к отдел в Министерски съвет. Доколкото знам, бил е в ресора на тогавашния вицепрезидент и министър на строителството и благоустройството Дончо Конакчиев, който в момента е професор във ВСУ към факултета по "Администрация и управление"! Естествено е дъщерята на проф. Павлов да завърши бакалавърска степен по МИО в УНСС при тати, после магистърска степен във ВСУ - пак при тати... След магистратурата си по "Публична администрация и евроинтеграция" в катедрата на тати, тя стана хонорован асистент и записа докторантура по икономика , но май в УНСС или пак при тати?! Майка и е рускиня и е дългогодишен работник в Българска национална телевизия - преди Батето, по време на Батето и след Батето! Всичко е плод на "усилията" и връзките на мама, тати и на влиятелните им приятели от комунистическата и ДС номеклатура в БКП, БСП, НДСВ, ГЕРБ...

361

никой

преди 12 години

Е ясно ми е какво е правил Плювналиев като министър,щом и тази кака може да го замести....?!А бе,щом едно пожарникарче може да е премиер,какво да говорим!!!Ша са спука балона вече,иде му времето.

360

Курти

преди 12 години

Щом е завършила Варненски свободен Университет - пази боже (да ме ппрощава Господ) ама то както се казва и едно магаре да вържеш там и да му плащаш семестриалната такса и то ще завърши. Ама бат Бойко знае най-добре така че каквото каже той това е - и магаре да сложи за министър прав е той знае най-добре.

359

Гаце Баце

преди 12 години

Абе ора , какви Калинки са ви погнали ? С те тава назначение БАЦЕ ВИ БОЙЧЕ , че земе парите от Европата оти те тава е нашия вариант на МОНА ЛИЗА ДЖОКОНДАТА !!! Ей сеги като видат кого Д-р Борисов е сложил за министър еврипейците , че рекат за назе , че сме истински еврипейци и че пуснат големите пари за големите магисрали....***.. ги.. *** ...

358

Анонимен

преди 12 години

Колко пари сме взели от Брюксел? Дали проблема с взимането на парите от Брюксел не е точно там.

357

Непозната

преди 12 години

До 359Синът ти знае ли процедурите как да получи пари от Брюксел? А как да ги изразходва? Защото Лили ги знае и прилага по най-добрия начин. А за строителни инженери - има достатъчно в самото министерство, могат и допълнително да се наемат.

356

Анонимен

преди 12 години

Добре де, признавам си, има хляб в нея. Гледах едно филмче в ю тюб с нея.

355

лили

преди 12 години

Само я вижте каде е заварщила-----кадето *** си вземат кетап за сладки служби... Там всяко магаре влиза без проблем и излиза ако има пари,,,,..

354

лили

преди 12 години

Тази охранената ще сварщи работа колкото Калина Илиева..Ега ти милиционерите

353

ЛУДА ДЪРЖАВА

преди 12 години

Лиляно моме Лиляно, я стани рано призори, я стани рано призори-и магистрали построи.Не е излязла Лиляна, най излязла майка й, най излязла майка й, и си на Бойко думаше: *** си Бойко, *** си, Лиляна болна легнала, Лиляна болна легнала и не може да стане. Недей го лъга мале ***, Аз съм си Бойко любила, аз съм си Бойко любила за него ще се оженя.