10

5

преди 12 години

Баща му не е евреин,нито майка му.Само дядо му от майчина страна е одрински евреин,но баба французойка католичка.Саркози е фамилия на .....

9

do 5

преди 12 години

Не е "франсе". Унгарски евреин е. Лицемер е защото това е качество присъщо за евреи.

8

хоп

преди 12 години

Със такава статистика да не се избира някой за Президент,това е хей така.Когато има избори ,народа си дава своя глас и тогава се казват процентите на този който е победил.Всичко друго е стакмистика и нищо не е верно.Нека да победи Саркози щом народя го иска,има още 8 месеца до изборите.

7

Бай Иван

преди 12 години

Събитията в Либия вдигат рейтинга на Саркози. То май Сарко само рейтинга си може да вдига.Е на снимката са опитва и да лети,ама то това е друга тема.

6

Анонимен

преди 12 години

може да му вдига рейтинга, ама патката му е малка за да се дигне

5

Анонимен

преди 12 години

Поредната лъжа, само не мога да разбера българите що требе да ни пука за одобрението на Сарко, дето без друго французите не го щат! Според мен сигнала идващ от кораба-майка е че войната в Либия е достойно дело, подкрепено от един достоен народ. На приемниците-преводачите и компилатори на подобни новини искам да напомня, че преди 100-тина години в Ньой, други водачи, безжалостно разкъсваха България на части, ползвайки се с одобрението на простия френски народ. Защо сега да се радваме Сарко? Срам!

4

Анонимен

преди 12 години

Гадно парче е тази мижитурка. Кадафи му спонсорира президентската кампания, подписа договор за доставка на нови изтребители и мазното франсе му го наби за благодарност.

3

цар'ин

преди 12 години

"Евреи - награждават евреи" ... и/или и техните лакеи. О,суета и лакомия! Няма оправия да има дорде сме под еврейското световно робство. Събудете се,бе,хора...!

2

галактика

преди 12 години

Приемам защитаването на интереси, но НЕ за чужда сметка, а на равноправни начала, каквито в случая не са. Със сигурност одобрението на външната политика не е от представители на народа.

1

Анонимен

преди 12 години

Браво Сарко само така мачкай натовските плъхове.