66

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

65

Опа

преди 12 години

Лиляна Павлова е много слаб избор! Нито професионалист нито експерт нито има характер! Е това последното може би е наклонило везните към нея. Точният избор беше инж.Прегьов зам.министър в МРРБ, който е единствения професионалист в кабинета на министъра,но кога е имало значение професионализма? Днес е един лош ден за човека Плевнелиев,защото напуска администрацията и поста на министър с ОСТАВКА! Оставката се подава или когато не си съгласен с политиката на министър председателя или когато ти я поискват /уволняват/ ! Днес е един хубав ден за чиновника Плевнелиев защото всичките му обещания и ангажименти се зануляват и той започва на чисто на новото си място в Президенството! Днес е един лош ден и за експерта Плевнелиев защото от утре ще започне да осъзнава,че приемствеността в министерството е само пожелание и спира да ходи по магистралите и да лети с хеликоптери и да заснема ГПС точките и да прави регистър на дупките. Спира да ходи на правителствените заседания в сряда и да блясва острата му мисъл.... Рейтингът му започва да спада! Да се върнем на новия министър - Лиляна Павлова!Професионална кариера: 2002 2009 г. Началник отдел в дирекция Национален фонд, Министерство на финансите (Финансово управление, контрол и сертификация на средствата от ЕС) 2002 г. Експерт в дирекция Национален фонд, Министерство на финансите 1999 2002 г. Експерт в Координационно звено по ИСПА, Министерство на регионалното развитие и благоустройството 1999 г. Експерт по международни проекти, Институт за следдипломна квалификация към УНСС 1998 1999 г. Офис-мениджър, Програма ФАР, Темпус проект СМЕ-03051-97 Национален академичен център по мениджмънт и капиталови пазари 1997 1999 г. Финансов мениджър, Програма ФАР BG 9315 Програма за обучение на мениджъри Чужди езици: Английски, руски Както виждате типичният Чиновник се завръща в министерството нищо не разбира нито от строителство нито от управление на проекти, нито от регионално развитие и това е точният за Бойко човек. Тази е от класа на "Йес сър", пардон "Разбира се г-н Борисов" или по-точното "Конечно, товарищ Борисов"

64

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

Бай-*** прави президентски избори. Няма какво повече да кажа!

63

Жик-Так

преди 12 години

Самият Борисов опровергава ежедневно мита за "независимостта" на Плевенлиев. Бойко редовно употребява изрази като забранявам на Росен и разрешавам на Плевенлиев!!! Ало Тиквата, това не са ти мутренските сбирки от 90-те, а евентуалния Президент на България!!! Имай малко уважение към човека. По интелект , образование и опит Плевенлиев е много над тебе. Жалко само, че е толкова малодушен, иначе би станал добър Президент.

62

МУСТАФА

преди 12 години

Съгласно представянето на Плевналиев - строил Райстага в Германия, пояснявам, че не го е горил, кабинета на Меркел, бил мениджърски лидер и ........................................................................... безкрай много глупости от такъв характер

61

Гербандит

преди 12 години

Напълно сме в час как се арестува без никакви доказателства, но с други определени цели и после тихо се мълчи, въпреки че заради други екшъни се режисират твсериали против съда.Нямаме никакви илюзии, че старозагорските лоши очевидци на случая със зам-министъра на земеделието ще бъдат подложени на жестока сталинградска обсада, но истински се надяваме, че ще има и такива, които са се родили мъже, а не мишки.Цветанов, известно ни е, че никога не си бил ченге, да не говорим, че нямаш хабер от оперативна работа. Но в името на честта на пагона на всички онези, които управляваш, бъди мъж и не си играй с истината, опаковайки я в лъжа!Достатъчно унизени се чувстват полицаите ти след позорното мачкане на служителя на МВР, който дръзна да извади на показ истината за вип автомобилите.Да, те всички имат семейства и не карат черни джипове като зам-министъра на земеделието, и никак не им е лесно да изберат да останат на улицата с истината, или да заспят с мизерните си заплати, потейки се гузно, че не са зашлевили шамар на продажните си шефове.Рано или късно, Цветанов, всичко излиза на бял свят.Рано или късно мъжът трябва да направи своя избор да бъде истински мъж, или да се разкара.Твоето време наближава.Със страховита скорост.

60

Анонимен

преди 12 години

Пълен провал на изборите за Плевнелиев !!!

59

еее

преди 12 години

Толкова ли е закъсал ГЕРБ с кадрите си, че посегна на най-успешния си министър!И кой ще изпълни проектите на Плевнелиев? Той е отличен мениджър и специалист , но за представителната длъжност "Президент" не става!!!България не е Акционерно дружество!!!!

58

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е ГРОБ за България!Безработицата расте а ГРОБ-арите започнаха да надуват изборните балони!

57

На лов за Калинки

преди 12 години

Целия щаб на ГЕРБ и МВР е тръгнал на лов за "Калинки". Коя ли съседка на Цецко ще замести Роската или и този път Борисов ще търси кадрите си по кръстовищата? Доколкото знам, вече не пръскали с RAID в МС защото наред с *** гинели и министрите.

56

Беден от магистрали

преди 12 години

Министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев, който е най-богатият в кабинета на Борисов, има 5 къщи, две ателиета и 12 милиона лева в банки. Заедно със съпругата си Юлияна той е купувал, препродавал, дарявал, прехвърлял имоти, като на размаха на семейство Плевнелиеви може да завиди дори агенция за недвижими имоти. Вътрешният министър Цветанов с неговите 6 апартамента в София изглежда като беден роднина на този фон.

55

DO 54

преди 12 години

OCNOVNIQT TRYDOV ZAKON-KODEKCA NA TRYDA NE CE KONTROLIRA OT GLAVNA INCPEKZIQ PO TRYDA,A OT MINICTARA NA PRAVOCADIETO-cpravka TOTU MLADENOV- otgovor na pitane do nego.ETO ZA6to MARGAERITA POPOVA NE JELAE DA CI PODADE OCTAVKA kato minictar,no tova ci e 4icto bezzakonie i tq go znae tova,no znae,4e nikoi nqma da i diri cmetka,dokato GERB CA NA BLACT.

54

Червени псетанаповод

преди 12 години

Квиииик,червени ***,квиииииик!

53

ДВАМА

преди 12 години

ДВАМА ЗАРАДИ КОИТО СВЕТЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА НИСЕ СМЕЕ С ПЪЛЕН ГЛАС. СЕГА НИ СЕ ПРИСМИВАТ ЗАРАДИ ГЛУПОСТИТЕ-ШМЕНТИ КАПЕЛИ НА БОКО ТИКВЕТО. СЕГА ЦИРКЪТ ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН КАТО ВИДЯТ И ТИЯ ДВАМАТА-ЕДИН ЛИГЛЬО И ЕДНА БАБА ЯГА. СТРАХОТЕН ГРОБАРСКИ ДУЕТ. КАТО ПРИБАВИМ И ОНЯ ТИКВЕТО И ЦВРЪЦО-ДАСКАЛА СТАВА КВАРТЕТ ШМЕНТИ КАПЕЛИ . НА ТОЯ *** НАРОД МАТРИАЛЪТ МУ Е ЛОШ, НОКАКВО ДА СЕ ПРАВИ КАКЪВТО НАРОДА ТАКЪВ МУ Е КВАРТЕТА. ЩЕ РАЗСМИВАМЕ ЕВРОПА И ЩЕ НИ ГЛЕДАТ КАТО ХОРА ОТ НАЙ-НИСКО КАЧЕСТВО -***

52

оптимист

преди 12 години

Най - добрата рокада в кабинета ще бъде незабавно да подаде оставка. Нищо не става от тия некадърници!

51

Попа

преди 12 години

Това ме провокира! Наистина си предствих крачещият пред строя Плевнелиев, който поздравява строя с мекото си гласче подобно на Порки прасето от Весели мелодии. Скандалоно. Махайте ги тия!

50

Vitality

преди 12 години

"Плевнелиев, Калфин, Кунева и Семов са тип европейски политици"- Taka e г-н Борисов, но вие не се вписвате в това описание. Вие сте отломка от мутризацията през 90-те и пренесохте този манталитет в управлението на държавата. За 10-12 години в политиката един език дори не сте научил та ви бъркат по международните конференции с охранителния персонал. Затова ви нарекоха "Бабаит в Армани" в чужбина, а у нас сте известен като "Тиквата" заради интелектуалното ви сходство с плодовия зеленчук.

49

ОЗ Нацков

преди 12 години

Tози мушморок Плевенлиев главнокомандуващ Българската армия !!!!!!!!!!! Резил. Добре, че се пенсионирах!

48

Не така бързо Марги

преди 12 години

В тази кандидат президентска двойка май не са се разбрали -кой е вицето, кой шефа. Г-жа Попова явно не е наясно какви са правомощията и задълженията на Вицепрезидента на Б-я. Никъде в Конституцията не се споменава за възможност Вицето да прави съдебни реформи, освен при тежко заболяване или кончина на Президента. Много бързо отписа горкия Росенчо, Маргаритке. Дай му поне годинка две да си поживее човекът.!!!

47

ШОПЪТ

преди 12 години

До БГ 45-Какво предлагаш да правим с турците-да им направим нова голяма екскурзия като 89-та1да ги утрепем,да ги затворим в резервати,да ги лишим от граждански права? Какво бе фашизоиди искате от тези простовати и трудолюбиви хора.Не си играйте с този огън,ще се напикаете ,момченца.