148

ves666

преди 12 години

zashtitita se izraziava v tova sabirate se naedno miasto pyskame vi edna bomba i se spasiavate zavinagi ,,,,

147

за 148

преди 12 години

Вие и на такъв се радвате, другари :)

146

До 140

преди 12 години

"България я ограбиха комуназите, не САЩ.....пак търсите под вола теле, но намирате волския.... :) "Ти ме умори,бре. Ами волът е скопено животно,което служи за впрягане. Нескопеното се нарича бик,ама него не можеш го впряга.Намирали сме били волския.Ох,мале,меле и грамотници.Волският служи само за пикаене,бре.

145

Анонимен

преди 12 години

Б...ти защитата! Да хвърляш по "погрешка" бомби върху болница яко е защита аз съм трамвай.

144

Кадафи

преди 12 години

Жалко е ,че Майка България е в тоя агресивен съюз! Ама кой пита народа дали иска да членува при тия алчни лешояди!

143

тъп

преди 12 години

вън прасета !!!

142

za 142

преди 12 години

Ти по време на Пустинна Буря май си бил в погледа на баща си...иначе щеше да знае кой кого нападна

141

за 138

преди 12 години

Като ви е мъка за Кадафито отивайте да се биете за него....той ще ви плати, като гледам остана само родното му племе да го брани.....*** да не рИвете либииците кат ви обявят за наемници :))

140

Анонимен

преди 12 години

Мандата не беше ли недопускане на полети във въздушното пространство над Либия? НАТО е най-големия международен терорист, заедно със САЩ. Пустинна буря, войната в Ирак, Югославия, целия арабски свят. Лошото е че и ние станахме част от този терористичен пакт. Сега не ни чака нищо добро от арабите, дано да греша. Не съм за системата която беше нито поддържам Кадафи, но трябваше арабите сами да се справят. А целта разбира се е нефта на Либия и богатствата на арабите.

139

!?

преди 12 години

А бе,118,ти *** ли си или да?Нищо лично,просто питам?

138

за 136

преди 12 години

България я ограбиха комуназите, не САЩ.....пак търсите под вола теле, но намирате волския.... :)

137

Мъдрият Козел

преди 12 години

Много прости пръчки сте, по точно уфсе.....предпочитате някакъв си дикратор да ви мачка срещу паша:))) ами дано да си намерите такъв :)) всъщност от дупедавци който не са си извоювали свободата друго не се очаква

136

Тяхната м...

преди 12 години

Управляващите от САЩ и ЕС вече съвсем изнагляха. Губят почва под краката си и не се чуват какво говорят. Време е народите да грабват дебелата тояга и - както по времето на Френската революция.Иначе ще има да бомбардират хуманно и демократично в различни части на света докато малко по малко ни довършат,нас,обикновенните хора.

135

Анонимен

преди 12 години

Жална им майка на либийците...Сега ще се нагледат на една прекрасна "демокрация", първо ще останат без хляб, после ще разберат, че бензина струва пари, после ще ги разпарцальосат на области и местности, ще насъскат племената едно срещу друго...А полковника мечтаеше за обединена Африка

134

Свидетел на грабежа

преди 12 години

ТЕЯ В ЛИБИЯ ОЩЕ НЕЗНАЯТ КАКВО "БЛАГО" ИМ СТОРИХА ЗАДОКЕАНСКИТЕ ВЛАСТЕЛИНИ НА СВЕТА....СЪРБИЯ, АФГАНИЗТАН, ИРАК...БЪЛГАРИЯ...'ПРОЦЪФТЯХА' ВСЕ ОТ АМЕРИКАНСКА ЗАГРИЖЕНОСТ :(

133

Патилан

преди 12 години

Тези от "Ройтерс"......да не са купили и "Днес.бг".....че само ни заливат и тук с "помия"........???!!!Относно "Ройтерс", медията с която "промиват мозъци". Даже и тук във форумите, се вижда колко много "зомбирани" има, благодарение на "Ройтерс"!!!Тези които вярват че Кадафи е "лошият", това точно са, ограничените хора с "Промитите мозъци" !!!Лидерът на британските лейбъристи прави следното изявление по адрес на Ротшилд : Тази шайка кръвосмучещи *** се явяват основната причина за неизчислими беди и страдания в Европа през този век и натрупват своите огромни богатства главно чрез разпалване на войни между държави, които не би трябвало никога да се карат! Всеки път когато има проблеми в Европа, навсякъде където слуховете за война се разпространяват и човешките умове се изпълват от ужас от възможността за промяна и катастрофа, вие трябва да бъдете сигурни, че кривоносковците Ротшилд играят своите игри близо до този регион на безпорядък. Коментари като този всяват тревоги в Ротшилдите и затова те купуват агенция Ройтерс, за да имат контрол над медиите!!!Контролираната информация е по лоша от невежеството, защото умишлено заблуждава!!!

132

Анонимен

преди 12 години

ФАШИСТИ

131

киркор

преди 12 години

Ще пазят населението от въздуха? Или пък "тюлените" ще поемат полицейски функции? Следва изграждането на военновъздушна и военноморска база на НАТО в Либия. Тъкмо Африка ще е като на длан!

130

Анонимен

преди 12 години

Горката Либия...не знаят каква "демокрация" ги чака

129

до-117

преди 12 години

ами умнико. я кжи имаше ли въобще някаква причина сащ да нападне виетнам. а кажи де. и отгоре на всичко се ***. същото ще стане и в афганистан където никой не им пречи .смело мога да кажа че ти си едно *** американско ***- рядко