190

Меглена е моят избор

преди 12 години

Единственият кандидат, който говори искрено и не се страхува да назовава нещата с истинските им имена, без да звучи просташки цинично и без да се съобразява с мнението на вожда...Кунева е човек, който мисли, има позиция и желае да я отстоява въпреки помията и мръсните номера на опонентите.От всички кандидати тя води най-смислената, градивна и идейна кампания, която наистина може да донесе позитивна промяна за България.Ще гласувам за Меглена Кунева!

189

Владо

преди 13 години

"Надявам се" след тези избори да не ти виждам вече мазната мутра

188

DO 173

преди 13 години

...DA za6tITAVA INTERESITE..."W SA6TNOST,TYA IZPALNYAVA KOMSOMOLSKO PORA4ENIE OT KREMAL!ZAPITAI SE KOI DARJI ENERGETIKATA NA ZADINAIKATA?TAKA NARE4ENATA NI RELIGIYA...TOTALNO JALKATA NI IKONOMIKA...SEGA I CIGARITE...JALKA ZADUNAIKA...PREZRYANI NE6TASTNICI SME S TAYA 4ERVENA ***!!!...

187

акуд

преди 13 години

хехехехе"М. Кунева: Надявам се да нямаме вечна партия като преди" фактически с тези думи кунеФа признава изрудената АКЦИОНЕРНАТА партия БСП и нейните корпоротивни партньори ДПС, НДСВ, СДС и много др.

186

Анонимен

преди 13 години

Тази никой не я понася.Вълнуват я само сладки службички и нищо друго.

185

барозов

преди 13 години

до N 27 : За съжаление хора с цитираните от теб качества нямат абсолютно никакъв шанс да влязат в политиката-жалко но факт

184

111

преди 13 години

Tipi4no za Komunist, pri vsqko otvarqne na ustata da plue,abe koga 6te q zakriqt tazi pensionerska partiq?

183

УФСЪ

преди 13 години

КУНЕВА - ПРЕЗИДЕНТ + ЗА - НЕ

182

Парцала Кунева

преди 13 години

Тази *** докога ще мърси пространството

181

МЕН

преди 13 години

А аз кунева се надявам най-накрая да те приберат в лудницата

180

Чиче

преди 13 години

Бреййй, много ги е страх простаците от Гроб от умните хора! Никой ли не му светва в Тиквата (на поддръжниците Бокови и Цекови), че жената е абсолютно права!?Защо никой от Цековото МВР не отваря и дума за смъртта на Мишо Бирата? Ами за шефа на "паяците"? Или нещо за тъпанарските изпълнения на зам.-министъра Костов? Нима не ги виждате, че са се подредили *** до простака, че и претенции за "вечност" на кухата си партия, като БКП и Тато имат?! Жалки, лъжци, крадци и демагози! Слуги на мафията!

179

poohy

преди 13 години

Тая *** Кунева, защо не даде пример и не изчезне за вечни времена.

178

ттр

преди 13 години

надявам се да няма никога повече - Кунева(в политиката).

177

Автоджамбазин

преди 13 години

За Меглена по баща Кунева, снаха Пръмова като етърва си Уляна (БНТ бивша) можем да кажем, че винаги е била с властта, във властта и на власт. Многопартийно угодна женица, удряща винаги келепирецът в десятката. Като жена-не е от новите модели, но е гаражна, запазена, пребоядисана, тук-таме поударена, но добре изчукана, шибайдах, кожен салон, пълно полит каско...за ретро изложения е подходяща.

176

хаха

преди 13 години

Боко -върни ни парите....къде ги изнесе.....мафиот безподобен!!!

175

100 г. на др.Т.Ж.

преди 13 години

ПАРТИЯ-МАЙКА си требе винаги. ГЕРБ е славният продължител на БКП. Да им е честита 100-ната годишнина от любимият на Тиквата неговият вожд и учител др.Тодор Живков. Радваме се, че Ученикът надмина по демагогия и гьонсуратлък Учителя си!

174

Zakona

преди 13 години

Az se nadiavam da ima i tova da e Gerb. Pone da svurshat neshto. uspeh Gerb.

173

Мони

преди 13 години

Чий ли пари троши Кунева за безмислената си кампания?Май наши.

172

До 171

преди 13 години

Бай Колю, как ги виждаш точно Кунева и Калфин да се "противопоставят" на каквото и да е? Че ние да не сме безпаметни? Не се напъвай, българинът се лъже един път, два пъти, но вечно????

171

До 174

преди 13 години

Оказа се, че истинският текст в Доклада за състоянието на "Козлодуй", според професор Майсьо гласял: тези централи /АЕЦ Козлодуй/ като всички реактори тип ВВЕР 440, представляват същностно характеристики на сигурността, които надвишават тези на повечето в западните централи, т. е. точно обратното по смисъл на твърдението на Ферхойген. Кунева с нито едно свое действие не е показала, че защитава Българските интереси.