358

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ДОЛУ мръсните идеи за обединена Европа.Мен Европа цял живот ме прецаква и ме чака да бачкам като мияч на чинии, аз да им влизам във федералната идея.Като се кефят на САЩ, да си ходят в него !Аз съм БЪЛГАРИН, а не ЕВРОПЕЕЦ !А ние БЪЛГАРИТЕ неведнъж сме ги карали да мълчат и да бягат. НЕ ГИ ИСКАМ, НЕИСКАМ повече интеграция на роми, ***, турци, арменци и незнам си още какви. Искам си БЪЛГАРИЯ на БЪЛГАРИТЕ, а те самите - с ИДЕАЛА за ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ, а не ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА !

357

Анонимен

преди 12 години

Ей ясно е ,че хората сме глупави животни! Въпреки ,че господ ни е дарил с разсъдък ние се оставаме по-прости от най-нисшите форми на живот. Историята учи и ни научи ,че съюзи и империи немогат да съществуват дълго и са пагубни за хората в тези общества. Рано или късно нещата се сгромолясват поради простата причина,че човека неможе да живее с това което му е достатачно, а иска още и още! Такаче нещо добро не ни чака!

356

пич

преди 12 години

тоя дъртия луд ли е? и сега що не каже че иска тъпите шваби да контролират всичко?! хахах.. смешници!!!!!

355

Некой си

преди 12 години

Най на края ще дойдат до истината, не може в Европа едни държави да са бедни с най ниски заплати и да работят за други които пият узо и лежат по цял ден с най високи заплати. Каквито едните , такива и другите. Трябва да има средна класа и общи закони за целия европейски съюз !!!

354

A

преди 12 години

TOZI OT SNIMKATA E RUSKA PODLOGA.

353

жена

преди 12 години

След това пък ще ни турят и чиповете.

352

жена

преди 12 години

И като станем една обща ФИСКАЛНА, ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА системи, сещате се за какви манипулации ще става дума. Глобалната криза, която преживяваме е част от именно този план, да ни разклатят, да скършат личната воля, да разорят и фалират цели държави, и така да прекършат хората - материално и психически и да се наложи съставянет она глобално правителство, за да може да се "за да избегне бъдещи икономически кризи". Айде честито, рано или късно ни чака.

351

Патилан

преди 12 години

Я камилата, я камиларя.....

350

хапчета

преди 12 години

а бе вие в ес, що се не откажете първо от постовете си? и без това политиката ви е пълен провал! и да си пиете хапчетета редовно!

349

ANONIMEN

преди 12 години

ДО 350 , КЪДЕ ЩЕ ХОДИШ БЕ ***

348

Анонимен

преди 12 години

Близо 40 % от европейците страдат от различни психически заболявания, съобщи Ройтерс, като се позова на проучване на Дрезденския университет.Около 165 милиона души на На стария континент 38 % от цялото му население страдат от депресия, превъзбуденост, безсъние, алкохолизъм или деменция, се посочва в резултатите от проучването. Около 165 милиона души са луди, със Шрьодер 165 милиона и един.

347

Анонимен

преди 12 години

А чух, че Мексико, Щатите и Канада щели да се обединят веднага след това..

346

Анонимен

преди 12 години

Искам ВЪН от ЕС СЕГА!!!

345

Анонимен

преди 12 години

Никакъв отказ от суверенитет!!! Или ще играе сопата...

344

анонимен

преди 12 години

Сократе СССР и Югославия си паднаха сами , едните поради непригодност на самата ситема ,а другите поради мегаамбициите на един ***

343

сократ

преди 12 години

Никога не забравяйте,че Германия и Франция имат фикс идея,а тя е да владеят Европа,природните ресурси на част от Азия и Африка, а Париж-Берлин да се превърнат в следващия Рим,или Константинопол,или Москва.Няма ли да разберете,че чрез сриването на СССР и Югославия,а и войните които се водят сега открито показват желание за колонизиране на др.народи,които отново да експлоатират под нова терминология - ДЕМОКРАТИЗИРАНЕ на народите.

342

анонимен

преди 12 години

и това ще стане , бъдете спокойни , просто трябва още малко време , не случайно деоговора за европа е подписан в Рим , възстановява се статуквото от преди 2000 години само , че сега сме по циливизовани и така ще се премахнат дребнавите търкания каквито са ги има в изобилие например тук на балканите.Фрнацузи Германци и англичани са се клали 1000 години а сега са приятели.

341

Анонимен

преди 12 години

ТОМАС *** ГЛЕДАМ ПАК СЕ Е ИЗЯВЯВАЛ ТУКА КАКВИ 2400 ГОДИНИ ВЕ *** ПРЕДИ ТОЛКОВА ГОДИНИ Е НЯМАЛО БИБЛИЯ ТИ *** ЛИ СИ ИЛИ КАКЪВ КАК ЩЕ Я НАПИШАТ ТАЯ БИБЛИЯ ? С ПЕРАТА ОТ Г.ЗА НА *** ЛИ? ХАХХАХАХ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКО ПРОСТИ ХОРА ИМА НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО

340

Анонимен

преди 12 години

ТВА АКО ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЕДНО С СРЪБСКАТА ГНУСНА *** ПРОСТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!

339

Снеж

преди 12 години

Да направят българския официален езин на ОЕЩ, и София столица - тогава нощо против :)