52

iva

преди 12 години

"отваряне на съдебната система към гражданите" - това дали означава повече публичност /при назначаване на съдиите и при обявяване на техните актове/ или повече справедливост в законите /например безумния ГПК който лишава ответника от защита още преди да е започнало делото, а третата инстанция е само химера/.

51

Анонимен

преди 12 години

"Преди два месеца казах на Плевнелиев на един път до Перник, че ще ми трябва като президент". Бойко си назначи Президент пред очите на цяла България. Плевнелиев винаги ще вижда през очите на Бойко и никога няма да има свое виждане. Това даже БСП не си го позволяват. Каде е колективния орган на ГЕРБ "Един час преди обявяването Бойко се окончателно спрял на Плевнелиев" и всички безмълвно затаили душици в очакване на ВИСОЧАЙШАТА ВОЛЯ НА ВОЖДА. Браво Браво.. Българинът е ***, а не човек.

50

Анонимен

преди 12 години

След категорично негативния доклад на ЕК за правосъдната ни система това сега за какво да се счита - за повишение или за понижение?

49

Вечен Студент

преди 12 години

Маргото като даскал е пич. Кърка си наравно с нас. А, като се понакърка...големо шоу става, тройката е в кърпа вързана, е и тая тройка в книжката също, брато...

48

хм

преди 12 години

отвратително изльчване има

47

келеша

преди 12 години

дърта ***, гримосвала се до не знам къде, сигурно е натежала с няколко кила отгоре от гримища и надолу по врата слагала, ама и вижте дъртите ръце и разширените вени, дърта кукумявка, майка й дъ.........!!!!!!с чук ще й размажа главата и няма да ми е жал никак!

46

БКП

преди 12 години

таззи с креслив глас на даскалка ....е била член на бкп, и по линия на рабфака е завършила право.....много ***.....слагачка.......много противна.......изпълнителка на поръчи......сега на дембела бойко...

45

Ананас

преди 12 години

Ти ли ***, овца?????????????????Ха-ха-ха!"Прокуратурата "изчисти" имотите на тъстовете на Цветанов""Прокуратурата не откри данни тъстът и тъщата на вътрешния министър Цветан Цветанов да са укривали данъци и отказа да образува досъдебно производство срещу Стефанка и Васил Георгиеви.До проверката се стигна покрай изнесената преди месеци от РЗС информация, че за няколко години Цветанов се е сдобил с шест апартамента."Тихо....

44

Анонимен

преди 12 години

"Единственият диктат, на който се подчинявам, е правото!"Всички се водим, че сме така госпожо министър. Юридическото образование поне със сигурност дава дар слово, за друго, ако дава - всеки придобива различно количество от различно качество.

43

алоооо

преди 12 години

Попова, утре ако се приеме закон всички първородни деца да бъдат избити, ще спазиш ли правото и този закон, или ще защитиш хората? Да ви таковам у главите и прависти и ламери!

42

Анонимен

преди 12 години

Да живее ГЕРБ и ББ. Успех на кандидатите на ГЕРБ!

41

МУСТАФА

преди 12 години

Как ли ще приеме ЕК кандидатурата на Попова за вице президент ? Може би, като награда за добре свършена работа в правосъдната система !

40

Анонимен

преди 12 години

Тази *** пък коя е?С Плевнята са за посмешище.

39

Попов

преди 12 години

Лошо Попова. Така са казвали и великите юристи и законотворци на Хитлер, Сталин и много други...Правото Попова днес е едно утре друго. Не си ли Човек да тълкуваш законите за справедливост, си поредната мижитурка. То по твоята логика Попова, да ви заменим с компютри с база данни на Конституцията и законите ? Хем по бързо ще решават вместо вас делата, хем ще ни излезнат по евтино ! Та къде ти е мястото тогава Попова? На теб и на така недосегаемите възвишени Прависти ?!? Излишни сте май.

38

Анонимен

преди 12 години

Гнусен геронтофил, *** долен.

37

харесвам я

преди 12 години

Има много приятно излъчване !!Успех им желая!

36

Демон

преди 12 години

Нали оправи правосъдието, та сега ще оправя и президентството. Жалка некадърна и некомпетентна марионетка, жадна за власт!!!

35

пострадал

преди 12 години

М.Попова незаконно и без правомощия с 6 месеца задна дата бе удължила с подписа си едно досъдебно производство, в резултат на което бах арестуван незаконно. Съдът се произенесе, че това е незаконно..., но при тази полицейщина кой да ти гледа че има престъпление по служба! Как тогава твърди че се подчинява на правото след като самата тя го нарушава грубо?

34

haha

преди 12 години

тая се опита вкара закон ДА СЕ КОНФИСКУВА ИМУЩЕСТОТО НА БЪЛГАРИТЕ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ ИМУЩЕСТВОТО СИ АКО НЕ ПАЗЯТ ДОКУМЕНТИ 20 ГОДИНИ НАЗАД ТАКА ИЗБИРАТЕЛНО ВСЕКИ СТАВА ПРЕСТЪПНИК ПЪК ДА ДОКАЗВА ,ЧЕ НЕ Е...

33

Анонимен

преди 12 години

Олеле майкооо! Що не беше жив Доньо Донев сега, та да направи нова анимационна поредица "Двамата ***". Кандидат-президента - един мишок дето само като чуе името на ББ и му спира тока та името си дори не може да възпроизведе и една плесенясала и побеляла мома преследвана от носталгия по отминалите тоталитарни години, когато имаше Белене, ДС и хората за най-малкото ги вкарваха по занданите. Боже, пази България и тоз *** народ!