30

Eva Jacqueline

преди 12 години

Всички са се вманиачили на тази тема, все едно като се разбере кое точно е главното действащо лице и ще се промени нещо. Разберете бе хора сделката приключи, нищо не може да се направи колко и да недоволствате. Мен не ме интересува кой е купил Булгартабак, а за хората работещи в предприятието да има работа

29

H.Poirot

преди 12 години

Ама кой го крие купувача? Той е ясен - руснаците! Не виждам какъв е проблема. Вие вместо да се радвате за сделката и за хората, че няма да ги изпосакратят, вие пак типично по български - търсим под вола теле.

28

заучено положение

преди 12 години

значи сега всички може да си легнете спокойно и да се наспите. ако пък и на името на купувача не сте съгласни може да отидете и да се гръмнете групово.. наздраве!

27

Анонимен

преди 12 години

щом го крият значи работата е съмнителначовек на Боко ще епосле ще я препродаде за доста по-висока сума на легален инвеститорразликата остава в нашите хорачестито на печелившитеБоката лека полека се изнася за САЩ,има имот там. дъщерята работи тамБокича събира кинти и след две години ще живее там. жалко за глупците,гласували за него. Вярата крепи човека,особено като си ***....

26

Анонимен

преди 12 години

Раздържавява се защото 1частната собсвеност е нмого по-ефективна от държавната. В баланса имат 97 млн чисти активи. Колко да са подценени? Жалко, че не са го продали на американците преди години - хем за повече пари хем е имало по-голям пазарен дял. Но тогава ДПС са били много против, а американците се отказват заради "сложната политическа ситуация в страната". Аз последното го разбирам, че ДПС е искало прекалено много пари за да не пречи.

25

men

преди 12 години

ako mojeshe i nas shtqha da pordadat i na vsichkoto otgore prodaljava da si malchim i da machkat i da glasuvat i ne znam si oshte kvo g-s Borisov pysnete ni edna bomba i vsichko da svarshva .... i narode moi glasuvaite da ima koi da vi machka :)))

24

Анонимен

преди 12 години

"Работата на хората в компанията е най-добре защитена"Едва ли става въпрос за работниците. Защитени са тези, които смучат от 20 години. Познавам случайно една *** от управителния съвет, която е дошла от Благоевградския булгартабак в София. Милионерка, със завидно финансово състояние.

23

БУЛГАРАНЯН

преди 12 години

ИМАМ "НАРОДНИ" ПРИВАТИЗАЦИОННИ КОМПЕНСАТОРКИ ОТ "НИКОТИАНА" - НЯКОЙ ДА ИСКА ДА МУ ГИ ПОДАРЯ!?!

22

Анонимен

преди 12 години

МАЙ НА ДОГАН СА ГО ПРОДАЛИ!АКО Е ТАКА ББ ЩЕ ГРИЗНЕ ДРЪВЦЕТО!

21

man

преди 12 години

До 19Аз не съм виждал 2 милиарда на едно място, но работех там, когато годишно се наливаха пари по 5 мил. долара за нови машини, резервни части и иновации за производството. Имат 8 големи дружества, към тях има от 3-5 складови бази, да не говорим за продукцията, която имат в момента. НЕ МЕ КАРАЙ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ДАЛАВЕРА.

20

бай Хур

преди 12 години

Лекарите са виновни !

19

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯ ОТ 44г до 2011г

18

Анонимен

преди 12 години

мълчанието е най големия враг на България щом става тайно и медите мъчат значи всички политици се обичат когато крадът и убиват Българина бавно с глад .като подпишат договора после не може да го върнат пример малчанието за косово признаха го и после казаха мръсни политици родата ви да измре предателска такава .

17

Анонимен

преди 12 години

Тук някакви луди лансират тезата, че Булгартабак имал сгради и оборудване за 2 МИЛИАРДА (!?!) лева!!! Хора, вие имате ли някакъв мозък, имате ли представа какво са 2 милиарда?

16

Живко

преди 12 години

Крят на 15 годишната сага с тютюневата приватизация настъпи. Че трябваше да се приватизира - трябваше, защото който не е бил на власт той не е влякъл от Булгартабак, но такава хайдушка приватизация не очаквах да видя. В началото кандидатстваха само престижни компании а накрая го купиха *** с руски капитали. Живеем в БГ все пак!

15

испанеца

преди 12 години

Бе добре че забраняват цигарите 2015.със бандерол де.... 1 левче за кутията 2 за държавата и 50 ст за бандерола хахаха......лошото е че и с алкохола и с горивата фекалната политика е същата....и после ви обесняват че тва за вас го правят и накрая на годината си дават за тях премийни че добри резултати са постигнали....но всички балончета гърмят кат ги надуваш само......

14

Andreshko

преди 12 години

С такава приватизация, Българтабак може да бъде купен и от...Алкаида.

13

Анонимен

преди 12 години

не съм запознат с положението в бт, но по правило ако в държавно предприятие направиш 50% съкращение няма да сбъркаш, а ако не се приватизира останалите хора им плащаме заплатите

12

man

преди 12 години

АЗ СЪМ КУПУВАЧА, НЕЩО ДРУГО!? Аз съм на 18 години от Перник и в момента поливам яката сделка, сега разбрах, че само сградите и оборудването надхвърля 2 милиарда евро.

11

карелия слим

преди 12 години

Каква защита от новите собственици ви се иска ве..това е все едно да си купиш жилище и да не пипаш спалнята на старите собственици.