144

Бай Тошо

преди 12 години

Ето това направи Мартин Димитров - легитимира шайка престъпници като Софиянски и Бакърджиев - които започнаха да се изказват от името на десните избиратели! Това е крахът на СДС! -----------------------------Ами много хубаво! Тъкмо да си отдъхнем от тая крадлива ***, среда за развитие на корупцията, моралния упадък и пълната деградация!!!

143

Стига с тая сган

преди 12 години

Според мен сините могат да минат и без кметове!На хората им омръзна от тяхната корупция и вечна далавера!Айде да си отидат и да се пенсионират вече...Доста поразии направиха за 20 г.

142

До Спонги

преди 12 години

Костов отстрани всички корумпирани лица и доносдници на ДС.-------------------------------------------------------------------------------------------------Ама защо ли пропусна себе си ????

141

мартинчо-сметката

преди 12 години

Мартин с какво е по различен от софиянски и сие....ламтящ за пари и власт... Продаде синята идея....реабилитира мошенниците, най вероятно на някаква цена....много пари,в СДС все не им стигат, нали трябва и сега да излъжат членовете и застъпниците по секцийте ,че ще им платят,пък имат и стари задължения още от парламентарните избори...когато чакаше ДСБ да покрие 100% финансовите разходи,да работи по райони ,и после мартинчо да пляска с ръце ,че е вкарал повече депутати...такива сметки си прави м

140

Анонимен

преди 12 години

....що не продължиш и с другите декламации .."нов бърдак със стари к***и не се прави"

139

Спонги

преди 12 години

Предпочитам темерутския характер на държавникът Костов, пред усмихнатото лице на корупцията - Саофиянски. Костов отстрани всички корумпирани лица и доносдници на ДС. Мартин, понеже се чувства подтиснат се хвана с агентите. Аз ще продължа да поддържам начумерениата партия на Костов. Който иска нека вярва на Мафиянски.

138

Лок

преди 12 години

Мартин беше абзолютно прав да се обдини със Софиянски - така ще може да си припише неговите кметове по места и да не изкара изборите на пълна загуба! Десните и без друго ще имат две дузини кметове или по-малко...locke.blog.bg/politika/2011/09/04/04-09-gerb-132-obshtini-bsp-56-dps-30-drugi-46.813666

137

Анонимен

преди 12 години

Еййй Софиянски - КОСТОВ Е ВЕЛИК, а ти си *** твар!

136

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 12 години

Всички от СДС,които са против *** решения на Мартин...смело да се влеят в редиците на ДСБ...Там поне са се изчистили от ДС - ченгета...)))

135

Анонимен

преди 12 години

Рано или късно...ла'ната изплуват на повърхността на водата... Трябва да се чистят едно по едно и да се заличават за винаги...Софиянски е ***,който плаче само за власт и кражби...Мартин ще се хапе жестоко,защото направи най-голямата глупост,като разцепи СК! *** си е ***....

134

ves666

преди 12 години

ot tia sladkodymni kradci kvo moje da se ochakva ,no i vashia red shte doide.

133

Анонимен

преди 12 години

със свещ ще го търсите Костов,щото след тия и ток няма да имаме

132

ПРЕДАТЕЛЯ мартин

преди 12 години

МАРТИН ДИМИТРОВ Е ПРЕДАТЕЛЯ НА СК!ТИЯ ДВАМАТА СА МАШИ В РЪЦЕТЕ НА ДОГАНЯ!МАРТИНЕ,ТИ СИ ЧУЧОЛО С ФЕС!НИКОГА НЯМА ДА ТИ ПРОСТИМ ТАЗИ ГРАНДИОЗНА ГРЕШКА!

131

Анонимен

преди 12 години

Ето това направи Мартин Димитров - легитимира шайка престъпници като Софиянски и Бакърджиев - които започнаха да се изказват от името на десните избиратели! Това е крахът на СДС!

130

balerina

преди 12 години

I zachto li vie na snimkata si mislite ,4e nie izbiratelite chte vi izberem pyk to4no vas,banda kradci????

129

Анонимен

преди 12 години

що ли нещо ми червенее, като гледам тия двамата.

128

Зико

преди 12 години

Всичко се плаща на този свят. Иван Костов скри кандидатурите за президент в ДСБ, не позволи вътрешен избор, наложи силово неизвестния Св. Малинов и сега ще трябва да си сърба попарата.

127

MAFIATA USETI TVARDI

преди 12 години

MAFIATA OT sDS POCHNA DA PODMRADVA

126

hhh

преди 12 години

Стефан Софиянски имал опозиционно поведение от две години ли!?!? Може ли да ми припомни елементи от това поведение? Публични изявления? Нещо...!?Разбира се, страхът отново тресе мафията и тя се опитва да излъже електората, нервния вече електорат. Спомнете си, че едно време Симеон Сакскобурготски каза, че е единствената алтернатива на БСП, а после направи тройната коалиция. Същият е Стефан Софиянски. Единствено ДСБ преди много години каза "НЕ" на приемането на ГЕРБ в ЕНП, а Стефчо беше "ЗА"!

125

Анонимен

преди 12 години

а кой е иван костов???