57

ххахахаа

преди 12 години

След така наречените политици в БГ,съдебната система е най-корумпираната институция......

56

Магистрати- президен

преди 12 години

Абе вие, съдиите, защо не се пробвате като кандидат-президнтска двойка? Например: Михова - за президент, Митева или Рушанова вице; може и М.Тодорова - президент, Магдалинчева или Крънчева вице .... и накрая: Груев или Танчев - бащица на народа, Б.Велчев или Мингова - вице. Гаранция ,че повече от 5 хил.гласа няма да спечелят! Та даже и тези гласове са им много!

55

Гражданин

преди 12 години

II-а съдебна система в действие! Съдиите от СГС и САС пускат на свобода недосегаемите и обвиняемите с много пари, а остават в ареста тези, които нямат или имат малко скътани пари! Вие защо не публикувате имената на съдиите, които се упражняват в този бранш? Та те са за орден Стара планина I степен! След многото критики по адрес на чернодрешковците, вие ги направихте партизани - те преминаха в нелегалност, ама си освобождават престъпниците... Да смятаме, че новата правосъдна министърка ще предложи изборност на магистратите, иначе оправия няма! Аман от нагли и безсрамни съдии/йки!

54

Анонимен

преди 12 години

Боже, защо не направиш така, както в легендата /за цар Крез - ако не се лъжа/, че всичко, до което се докоснат българските съдии да се превръща в злато. Да видя тогава тъпите, лакоми, ненаяли се ***, които са готови на всякакви безумия за пари, дали ще могат да се хранят с въпросното злато. И предвид наглостта и дебелоочието им - сигурно ще го ядат, но пък да видим тогава как ли ще се отрази това на стомашно-чревния им тракт ... и по-нататък.

53

Анонимен

преди 12 години

Полицаите пак доказаха , че им трябва европейско наблюдение.Съдиите са отсъдили според това , което са свършили полицаите, а те пак са я свършили , като кучето на нивата.

52

2011

преди 12 години

Без никакви доказателства срещу ...- бизнесмените - рекетьорите Е, кое понятие е по-точно? Защото в друга държава такова словосъчетание в превод може би ще изглежда като... ДЪРВЕН КАМЪК !

51

Анонимен

преди 12 години

Съдиите пак доказаха,че за БГ съд, трябва Европейско наблюдение!

50

Анонимен

преди 12 години

Айде сега, чакаме Цветанов да се нахвърли върху съда. Само че няма за какво, защото няма нито едно читаво доказателство у смешника Флиров.Те това ни е управлението на ГЕРБ точно като в наказателна бригада има, няма доказателства, когато налице е интереса на врътката бой, мачкане и кютек.

49

Цирк

преди 12 години

Някои да очаквал нещо друго?Дежавю?

48

Анонимен

преди 12 години

От статията не се разбира от "коалицията" Полиция, Съд и "Бизнесмени" кой на кого е бъркал по дупките !!!

47

Анонимен

преди 12 години

Защо Цвинокио не излезне по някоя тв и да обясни има ли доказателства?След всяка "акция"носът му става все по дълъг.

46

djoko

преди 12 години

SADAT 4ETE DOKAZATELSTVATA KAKTO DIAVOLA EVANGILETO!!!!!!!

45

Анонимен

преди 12 години

Поредната издънка на "независимият",корумпиран ,български съд!

44

djoko

преди 12 години

EHOOOO

43

минаващ

преди 12 години

Адвокат Илиян Жасилев е достачно доказателство за съдиите,че ще им бъде платено здраво и подобаващо,ако ослепеят и оглупеят.

42

Анонимен

преди 12 години

41,съдът ни не вижда,не чува,загубва и ума и дума,когато стане въпрос за червените *** и за съответните *** след освобождаване.Цоци-моци,ам *** и доказателствата стават недостатъчни,че чак в Европа ни разбраха.ПОЗОР -съдът продължава по старому.

41

до 33

преди 12 години

що да не може?Да не са червени на власт?Нали Бойко ги мачкал всичките??Май само си мечтаете..LOOSERS

40

ИМАМЕ ЛИ СЪД

преди 12 години

Ако има той работи само за хора с пачки. По корумпиран съд от Българския няма никаде.

39

Анонимен

преди 12 години

Ето това е ГЕРБ....Важното е да хващат, да се шуми, хората да цъкат...Пък после какво става няма значение...Няма осъдени няма недоволни, циркове с Валентин Златев.Само постановки и PR...Егати партията..Айде пишете сега бееее гербери

38

МРВ - Цоци

преди 12 години

Всичката работа ни е такава, пушилка и медия, кино и апартаменти - по шест за късмет.