56

правилно

преди 12 години

абе да ви пикая на правилата на всички мъдреци тук. така е решило правителството, така се прави. точка. който му е мил Кадафи да отива при него. аре баста.

55

mehmed karayanchev

преди 12 години

kakva e tasi anonimna govoritelka na van6no ministerstvo, bre dnes.bg?infoto vi e kato gasta magla za slepi i gluhi bg grajdani

54

Анонимен

преди 12 години

"Тепърва предстои той да представи акредитивните си писма." Значи е Г-н Никой, представител на някакво фантомно правителство (забележете, че ние не сме прекъсвали отношения с Джамахирията, само Ники Младеновата си прави някакви изказвания, това може да го направи само НС, пък то беше във ваканция). Очевидно, след като изпонарушиха де що има закон в България, започнаха да нарушават и международни спогодби. P.S. В новата Конституция на ПНС се казва, че държавата ще се ръководи според Шериата.

53

варбан

преди 12 години

грозно отвратително и безцеремонно насилие показаха кадрите от атаката на Либииското посолство.Подобни деиствиа биха били порицани навсиакаде по света но не и у нас.Поведението ни подтварждава че сме лакеите от истока, преди на едни сега на други.Помислете си какво оште ни очаква в нашата демократична дьржава.

52

Анонимен

преди 12 години

Кадафи вече е никой, всъщност той и преди се хвалеше, че не управлява, така че правителството на Либия е свалено и е признато ново - на ПНС. Камилара се мислеше за много хитър, но от дебелата сопа не е по-хитър. Русофилите трябва да знаят руската поговорка, девиз на руските бандити и политици - "Против лома нет прийома", това на български е нещо като "Пред винкело сички са равни" А пък либийските дипломати отдавна се откзаха от Кадафи, мислех, че ще им се размине..

51

ввв

преди 12 години

Защо да не влизат полицай, в случая излиза, че посолството е превзето от не либийски лица и нашето МВР се заема със случая !!!! Какво пък всички се дървите, много разбирате от външна политика !!

50

К

преди 12 години

Това е такова безобразия и таква голяма грешка, че нямам думи! Уж се водим за цивилизована държава, а тази реакция напомня на действията на военните режими в Централна Африка!!! Още повече, че това ново "правителство" не е нито легитимно, нито избрано законно от либийския народ, а е дошло по силата на подкрепян от САЩ и ЕС военен преврат! Едва след провеждането на демократични избори може да се състави законно ново правителство и ЕДВА ТОГАВА би следвало да се подменят посланици! И не така грубо!

49

Анонимен

преди 12 години

никъде по света не е разрешено да се влиза в чуждо посолство. Това е чужда територия кви са тея барети кво е това чудо

48

цирк

преди 12 години

Някой чувал ли е за подобно нещо някъде да се е случило по света?Тези нали имат имунитет

47

ПНС е избран

преди 12 години

демократично КЪДЕ , ОТ КОГО И СЛЕД КОЛКО РАЗСТРЕЛА ?

46

цецо баретата

преди 12 години

Вижте го бандита на снимката как се е дегизирал - нема джинси, нема ланци, тениска на голо, дрога по джабовете, пистолети, автомати гранатомети, нема нищо, хитрецът му с хитрец...Облекъл костюм и вратовръзка, същински министър на вътрешните работи.. Да, ама, не...ние го познахми и фанахме, айде саа у районното....либийци-мибийци, дипломати-мипломати, се тая...

45

народен герболечител

преди 12 години

Лекувам всички форми на гербоФИЛИЯ със свинска мас върху ФИЛИЯ.Може и по електронната поща с наложен платеж...

44

Анонимен

преди 12 години

Някакьв тьпанар се скрил в една стая и го атакували цялото поделение командоси-- брао бе...

43

Марсианец

преди 12 години

Тези хора които са в полицията и днес са противници на Кадафи ,те изгониха позорно бившият посланик и изгориха всички портрети на Кадафи! Тези хора са временно управление и аз лично ги познавам хора с деца и семейства ,които са против диктатора ,добронамерени и културни!!! (Поглед на човек в обкръжението на посолството)

42

МУАМАР КАДАФИ !

преди 12 години

Искат или не, МУАМАР КАДАФИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА ЛИБИЯ ! Тази акция е решена в Париж, за да се покаже някаква " твърда " решимост да се скъса с МУАМАР КАДАФИ ! Но това отнова ще ни струва много, много скъпо !!!

41

АЗ

преди 12 години

СРАМ!!! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА! ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

40

Dreams

преди 12 години

Дали и нашите дипломати ще ги гонят от посолствата ни в европейските страни с командоси .... някога като падне едноличния мутро-милиционерски режим

39

Разобличителя

преди 12 години

Най-страшният спецназ е Руският.Каже ли се за майка Русия,и даже слънцето се скрива.Разобличителя

38

смърт_за_либия

преди 12 години

Гониме едни и идват други. Абе кога ша разберете че и тея са същата ***. Да им бехте запалили посолството поне!!!

37

нЕкой

преди 12 години

@Оги, няма! Ти живееш в демокрация! И либийците ще живеят в такова.