44

Глухарче

преди 12 години

Атансчо Русев, хайде по-кротко с истериите. Направи си реклама, друго? Институциите в държавата не работели. Това кой/коя българка не го знае?! Това си е обществена тайна! Кажи дали същите тези институции работеха, когато ти дадоха концесия за плажа? Или, когато е за "наш'те" далавери институциите работят правилно, налииии:) Ето, затова институциите у нас не работят, защото посточнно някой ги "купува" , за да пререди другарчето, съседа, колегата!

43

ivenco

преди 12 години

че нали всички ловци стрелят за удоволствие

42

Аз

преди 12 години

Стига с този делфин,бе!!Трети ден вече!ДЕЦА УМИРАТ и загиват по пътищата!Делфин умрял-голяма работа и голямото разследване-като тъпите ви статии за избягалата крава!Взехте ни за ***!

41

cavdo

преди 12 години

Не е проблемът че един делфин е намерен умрял. Всеки ден в Черно море умират стотици делфини. Проблемът е че поне 3 държавни и общински организации в рамките на 2 дни не могат да вземат адекватно решение и да си изпълнят вменените по закон задължение. Редното е ръководителите на тези организации да бъдат уволнени дисциплинарно и да се назначат хора можещи. Защото не дай боже да стане някое природно бедствие, същите тези хора ще трябва да вземат адекватни решения и тогава майка плаче.

40

Атанас Русев

преди 12 години

Всеки ще ви каже че това са огнестрелни рани. Експертизата беше направена отзад на къра зад плажа за 10 минути - тамън отидохме да ги снимаме и се изнесоха с *** газ.Защото ако не е удавен делфина - една банда *** трябва веднага да си подадат оставките.Какво очаквахте? Да намерят 10 куршума от автомата на някой полицай ли ???

39

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера това убийство за "удоволствие". Що за сбъркан *** трябва да си, ако това го смяташ за "удоволствие"?

38

dada

преди 12 години

и се е намушкал с нож няколко пъти в гърба преди филма с куките

37

Анонимен

преди 12 години

*** 35,Научи правописа бе,***,а след това седни на компа да пишеш,че като ти гледам правописа,повече от *** не можеш да бъдеш!

36

Анонимен

преди 12 години

Къде е на камиларя онази работа, къде е на камилата другата работа?Къмпинг Корал е на няколко километра от Царево,а не до Созопол-30-35 км.Какво общо може да има между куки и мрежа?Аман от *** заглавия!

35

Ананас

преди 12 години

Японците затварят хиляди делфини в заливи, бадяъ ги на брега с куки,докато са живи оисле ги колят с нож. Заливът става червен...

34

shop-er

преди 12 години

абе тия варна,бургас и околията са егаси селяните,и по манталитет,и по начин на говорене и мислене........ужас.добре че има още шматки да им ходят по курортите 3 месеца в годината,та през останалото време да не умрат от глад

33

Анонимен

преди 12 години

Помня, че след стрелба в един бар на Ю.Галев, след която бяха намерени над 100 гилзи, експертизата след това установи, че е стреляно с........автомат-играчка. Така че какво очаквате. Ние пък живеем в държава-пародия ...

32

White Rabbit

преди 12 години

Щом медиите лъжат за подобна новина, замислете се колко много лъжи говорят отностно войните, политическите теми и куп други неща..... Не вярвайте на МЕДИИТЕ, защото те също са корумпирани и ще ви кажат това, което им наредят да кажат ! Ако делфинът беше убит от куки, то е щял да има разкъсвания а той имаше само дупки, и най-глупавия човек знае, че е от куршум ! Дано този, който е стрелял по това интелигентно и застрашено като вид животно ДА НЕ ВИДИ БЯЛ ДЕН ! Дано му се върне върху децата му !

31

до 30

преди 12 години

За сега 0:2........За сегаДано не е много голям резила.....

30

Анонимен

преди 12 години

Или ще има разгром за англетата или ще има минимална победа за тях, която ще ни е извинението че сме се държали достойно срещу супер фаворитите Англия.Цирк Баце!

29

Анонимен

преди 12 години

След малко Гледайте Джийзъса и неговата божествена игра на стадион "Васил Левски." Колко пъти ще се кръстя след неговите гениално-божествени отигравания не знам. Просто ще се оттдам на неговата джийзъска магия срещу англичаните.Върховен и Въздесъщ Владо!

28

Калин

преди 12 години

да им се .. на таковам на експертите ..куките пробиват и раздират ... ясно ли личат дупките от автоматично оръжие :) гнусни същества тва болшевишките .. манипулатори!

27

spaceman

преди 12 години

Аз пък чух скоро, че рибарите почнали да ядат и хора. Особено предпочитали по закраглени добре охранени екземпляри. Толкова били гладни,че започнали един на друг да си налитат. Преди два дена един рибар изял колегата си докато били за риба с лодката. глад братче...

26

Алекс

преди 12 години

Обаче разказът на човека, открил делфина, се върти в интернет с всички подробности, включително тази, че животното е вдигнато с багер и заровено неизвестно къде от труженици на някаква общинска структура, много дни и часове, преди "експертите" да се сетят, откъде изгрява слънцето.Така че ако може пишещото братство да употреби малко мозък и да зададе резонния въпрос, как, аджеба, я направихте тая експертиза?

25

до 23

преди 12 години

Айде да не излизат от 400 кила делфин- най-големите екземплари в черно море 100 кила чисто месо, а?