147

2

преди 12 години

do137-az ako sam na turtsite, raketite 6te gi naso4a kam praznite glavi na tezi ,koito na vsi4ki forumi se opitvat da nasajdat omraza sre6tu turtsite i turtsiya.

146

аххаах

преди 12 години

от кого ще се пазим само не е ясно. То който ще на нападата ще му са необходими няколко часа само.

145

Анонимен

преди 12 години

Кога ли ще ги нарежем и тия ракети : )

144

до 154

преди 12 години

еми и аз това им казвам ама прости хора има ли значение дали руснаците ше пуснат атомната бомба в вашингтон истнбул или москва тя радияцията ше е достатучна за 30 години да няма нищо живо на земята пурво е радиационен облак които е в састояние да обиколи света колкото пати си иска за 30 години после сланцето няма да се вижда и ше има ядрена зима но те нека си плачат гаргите с про и да помпят мусколи секи знае какво е било хирошима нагасаки омножиго по 1 000 10 0000 1 00 000

143

F.A.V.C.

преди 12 години

ПРО е направена против Русия (план "Анаконда").При началото на Тотална Термоядерна Война, американските военни обекти ще се превърнат в цели на руските балистически ракети. Военното и политическото ръководство на България, Турция, Румъния и т.н. трябва да осъзнават този факт.Съгласни ли са българите, турците, румънците и другите народи да станат цел на атомна атака?Ако нападнат на Русия, системата "Периметър" или "Ръката на мъртвеца" ще достигне до всеки дом!

142

Айде пак до 151

преди 12 години

Даа пак старата песен "Другите нищо нямат...руснаците всичко имат и най най най мощното и нет аналаги в мире" Една и съща песен всеки път...Вие какво си мислите бе че другите държави с прашки и лъкове ли са въоръжени! Пак изкарахте военния потенциал на САЩ колкото македонския такъв!

141

До ПРО и СМ3

преди 12 години

Трайдент-2 е балистична ракета , а не крилата.Най-мощният и ядрен и неядрен арс-ли/сумарна мощ на боеприпаса/ е руски.ПРО още 65-агод.При това не считаме почти двойното превъзходство по брой тактически ядрени боеприпаси ,които могат да се поставян на всевъзможни типове носители.По енергомасови характеристики "Синева"няма равна на себеси.Хиперзвукова ракета/"Глобален удар"/няма никой.Като само руснаците имат почти готов модел Х-90 и единствени с МХД-генератор на плазма,т.нар концеп."Аяк

140

до 146

преди 12 години

пакистан 50 китаи 50 индия 50 франция и англия е смятай ги колко са общо иран има няма 1 до 2 на русия не и трябва да напада никого може да си я пусне в москва и ти гарантирам че нияма да устане нищо живо радияциониия облак ше е дустатучен 30 години да не видиш сланце а с облака идва и радияционна зима за минимум 30 години

139

до 146

преди 12 години

еми ше играят атомни бомби официялно русия е пусняла атомна бомба 50 кило тона следователно може и 500 кило тона следователно дори да си я пуснат в сибир цялата земя ще умре живота за 30 години следователно няма да устанат хора да разказват какво е било или не си чувал за спогодба между русия и америка за намаляване на ядрениея потенциял това е единствения оникален договор между тия две страни а ядрените боини глави са 7 500 за русия и около 10 000 за америка израел има около 50 ядрени бомби

138

ПРО

преди 12 години

ПРОтив кого?СТАРТ-2 не ограничи средствата за ПРО. САЩ вече няколко пъти променят концепцията си за изграждане на национална система за ПРО, включваща три ешелона за прехващане на МБР - на началния, средния и крайния участък от техния полет.На началния участък МБР могат да се прехващат с лазерно и ракетно оръжие, базирано основно в космоса и във въздуха. С такива средства, годни за бойно използване, днес САЩ не разполагат. За прехващане в средния участък са предназначени антиракети със земно (GBI) и SM-3 с морско базиране. Антиракетите GBI имат обхват по разстояние 5000 и по височина 1800 км, а максималната височина на полета на МБР е до 1320 км. GBI са развърнати в два позиционни района - на Аляска (срещу ракетите на 31-ва руска ракетна армия с щаб в Оренбург, чиито трасета преминават през Северния полюс), и в Калифорния за противодействие на ракетите на 33-та ракетна армия с щаб в Омск, изстрелвани в източно направление.Планирано бе изграждане и на трети позиционен район в Полша и Чехия за прехващане на МБР от 27-а ракетна армия с щаб във Владимир, недалеч от Москва, чиито трасета преминават над северните граници на Европа.Днес разузнавателно-ударната система Иджис, предназначена за прехващане също в средния участък, е с антиракета SM-2 и вече е разположена на около 20 кораба, дислоцирани в Тихия океан. Трябва да се подчертае, че SM-2 и навлизащата SM-3 (bl-1A) могат да се използват за прехващане на крайния участък и нямат необходимия обсег, за да изпълнят предназначението си - това ще стане с приемане на въоръжение на SM-3, bl.II, което се очаква към 2014-18 г.

137

СМ 3

преди 12 години

одписаният договор СТАРТ-2 между САЩ и Русия за ограничаване на стратегическите настъпателни оръжия е не само стъпка към намаляване на наличните ядрени арсенали, но и подготовка за създаване на качествено нов стратегически нападателен потенциал. Именно затова договорът остави неразрешени няколко проблема, два от които са твърде важни: безконтролно развитие на стратегическите конвенционални оръжия и неограничаване на системите за противоракетна отбрана (ПРО).Днес САЩ имат огромно превъзходство във високоточните конвенционални крилати ракети с морско и въздушно базиране, способни да решават стратегически задачи. Като допълнение към тях новият договор позволява монтиране на конвенционални бойни глави на междуконтинентални балистични ракети (МБР), каквито са Трайдънт-2 с морско и Минитмън-3 със земно базиране. С тях могат да се нанасят удари с точност 90-120 м на разстояние 12 000 км. За целта от 2008 г. се осъществява двумилиардна програма Бърз глобален удар, чиято цел е приемане на въоръжение към 2015 г. на конвенционална МБР Трайдънт-2. С нея неядреният стратегически потенциал на САЩ ще стане още по-мощен.

136

Старт 3

преди 12 години

Успеят ли да неутрализират поне 50% от руските балистични ракети това би означавало край с русия!По планове на Пентагона при война с русия първите и най-важни обекти които ще станат обект на удар с ядрени ракети Трайдънт 2 са 12-те ракетни дивизии от РВСН!Крилатата ракета Трайдънт 2 притежава изключително голяма скорост(най-бързата крилата ракета в света способна да носи ЯБГ)Русия може да бъде извадена от строя,но въпроса е да се ограничи ответния руски удар и той да бъде възможно най-малък!

135

Анонимен

преди 12 години

аиде отиде коня о ряхата те руснаците никви ракетни щитове няма да ги спрат а уж русия и турция бяха в топли вразки

134

Анонимен

преди 12 години

askolksun na Turcite 6te pazat Balgarite .Dobriat SASED pomaga v nujda

133

1234

преди 12 години

kato gledam stane li vapros za turkeia se pobrkvate da pishete samo gluposti ma kato ima sega oblaga se na gzvate vednaga ....tova e bg... narodat

132

пич

преди 12 години

да ни пази от кой или какво?!! ние сме държава, която няма да започне война.. най мното тъпите американци да ни вкарат в такава!!!!

131

Рамбо

преди 12 години

"""""""" Чрез нея ще се осигури адекватна защита на територията и на населението на страните членки от балистични ракети, допълва той."""""""""" Братя, представя те ли си колко *** този?

130

Ханът

преди 12 години

Тези на снимката са адски празноглави ***.

129

Данчо

преди 12 години

Че не е у нас,това е добре!Но като нарязаха ракетите,какво от това?Ще пазят израел,от любовта на целия свят?!

128

Анонимен

преди 12 години

Много си военнолюбив на думи, но си адски стралих. ------------------- Затова пък ти си много смел, защото ми размахваш под носа капкани и булави и си се кръстил Су-35, така ли? :))