74

пако

преди 12 години

Интересното по тази сделка че всички членове на партии са гласували за сделката,и отДСБ и отАТАКА и от ДПС дори!!!!Само представителя наБСП е гласувал против!!!Сигурно е защитавал"ИНТЕРЕСИТЕ" на Р.ОВЧ и на ексшефа на холдинга *** НИНОВА!!!!Еййййййй много гадно е да изпуснеш КОКАЛА!!!!

73

josephine_

преди 12 години

Стига с този негативизъм. Посрещнете сделката с мисълта че солидна сума пари влизат в държавната хазна. Дано част от тях да отидат за увеличаване на вдовишките пенсии. вярвам че много хора биха оценили това.

72

Анонимен

преди 12 години

до края на деня гръбавите ще гушнат поердните милиони

71

Донаго-Милиционерия

преди 12 години

Голямата лъжа на БСП преди изборите беше, че ако гласуваме за ГЕРБ ще получим Костов, а всъщност получихме Делян Пеевски.

70

josephine_

преди 12 години

Купувачът няма да е ясен от съображения за сигурност, но май руснаците ще имат участие макар и не мажоритарно. Офертата за холдинга е много добра на фона на пазарната му оценка и финансово състояние за послените няколко тримесечия.

69

Геле

преди 12 години

Аз пък искам да знам истинските причини, поради които от 10 кандидати остана само тази руска банка и взе, че спечели .

68

до Гърбавите

преди 12 години

Е, след това веднъж за винаги ще ви бъде отнето моралното, а и политическото право да говорите за лошата Костова приватизация, за Балкан и пр. Днес вие си правите вашия Балкан. Нека Сидеров, ББ да не се правуят на щрауси! И Костов през тези години не спря да повтаря, че в онази ситуация е направил най-доброто, което можеше да се направи за Балкан. Нещо голямо съвпадение на аргументите се получава.

67

Парадокси

преди 12 години

Ей това доживяхме - "националистите" да възхваляват руското влияние, а "социалистите" да са против.

66

Нина

преди 12 години

Всички, които се радват ги разбирам но дали някой ви вярва?!

65

Новия морал

преди 12 години

Една престъпна сделка!

64

Ivan.Angelov22

преди 12 години

Доколкото разбрах вече сделката е финализирана, но не е ясен купувачът все още. Да се надяваме, че това ще бъдат руснаците, а не някой неизвестен играч, който е стоял в сянка през цялото време.

63

мен

преди 12 години

като БТК едно време. и не само. нов морал сьс стари ***? едва ли.

62

josephine_

преди 12 години

На път сме да се освободим от едно бреме. Сделката Булгартабак ще бъде от голяма позла за държавния бюджет. Ама и министъра Трайчо Траков допълнително разбуни духовете като сподели опасения и несъгласие с цената. Цената е повече от добре, само губят напразно време.

61

ан

преди 12 години

И ТИЯ ЛИ ЗАПОЧНАХА КАТО *** ЛОСТОВ ДА ПРИВАТИЗИРАТ? ТИЯ СЕ ИМАТ ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И НАРОДА. КАТО ЧЕЛИ ВСИЧКО ИМ Е БАЩИНИЯ.ТАКА ЩЕЕ КАТО ИМА ОВЦЕ. ТЕЗИ ОВЦЕ СА ЗА ДОЕНЕ СТРИЖЕНЕ И Е.АНЕ. ВСИЧКО КОЕТО БЕШЕ ЧИТАВО ГО УНИЩОЖИХА. НАРОДА ОСТАНА БЕЗ РАБОТА И ПРЕПИТАНИЕ. А ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ НАПРАВИХА МИЛИАРДИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА ДЕСНА РЪКА ЛЯВ ДЖОБ. ТАКА ЩЕЕ ДОКАТО ПЛЕМЕТО ТРАЕ И ГЛЕДА КАТО БИК У ПИ.КА. ДРУГАРИТЕ МУТРИ РАЗБРАХА ЧЕ ПЛЕМЕТО ГО ПОЕМА КАКТО И ДА МУ ГО ПОДАДЪТ.

60

Анонимен

преди 12 години

Вижда се какво е случващото се ... държава на пеевски и кръговете около ДПС, чиито безброй жълти вестници хвалят Бойко, който уж се бори срещу Догановите завери, а едновременно с това всички държавни пари са в корпоративна банка - банката на кръга на Доган. Сега Пеевски си купува и Булгартабак.Ако си мислите, че Доган и Костов са гнусни, тогава какво остава за Мутрата, която се слага на всеки който плати без дори от кумова срама да крие наглостта си.

59

Малинов

преди 12 години

Интерестно е каква ще бъде реакцията на Сидеров по приватизационния казус Булгартабак. От една страна, той се изказваше доста цветисто по приватизационните сделки на предишните правителства и би трябвало да запази същия тон към сегашния фарс на упраляващи , ако не иска да си плюе в сурата. От друга, да гласува заедно с БСП и ДПС срещу ГЕРБ и то преди избори, означва загуба на електорат. Трета възможност е да запази мълчание, но това би било явна проява на безхарактерност или некомпетентност от човек кандидатирал се за Държавен глава.

58

Рангел

преди 12 години

Няма пари...Фискалният резерв е почти опукан на минимум - 4.9 млрд/днешна информация/..Кремиковци не помогна..Бюджетният дефицит пак си върви към 3%..Ще продават каквото намерят и когато намерят..А след 2 години като си тръгнат от власт..тогава ще стане тежко! Не е лесно да се живее с опукани резерви отвсякъде-с нищо за приватизация, с нулеви чуждестранни инвестиции и само с *** и Лукойл...Лошо ще стане!

57

Грошич

преди 12 години

Ако зад офшорката стоят Доган и Цветан Василев, както се пише, е разбираемо защо гербавите бързат така с продажбата.

56

Мда

преди 12 години

Цецо Василев не е придобил само снега на Мусала. Такова всеядно животно не е имало и по времето на Мултигруп.

55

до 53

преди 12 години

Бързината е защото от ръководителите на ГЕРБ вече са прибрали големите комисионни от купувача. Купувача взима предприятието без пари