18

bg

преди 12 години

Anglo-amerikancite sa sataninski murshi.

17

СМ 3

преди 12 години

Аз не виждам нищо лошо в това да се изгради ПРО!Това е система за защита и насочена против този,който възнамерява или се опита да удари НАТО! Русия какво не доволства от това че НАТО се опитва да се защити ли?Те руснаците да не се очаквали САЩ да си събуят гащите и да чакат! Всеки иска да се подсигури! Да не мислите, че като се локализират прехващачите на наша територия русия ще тръгне на война и ще почна да ни засипва с ракети?Ние сме натовска държава и никой не е длъжен се обяснява на русия!!

16

Анонимен

преди 12 години

Много по--трудно е да направиш ракета прехващач, отколкото балистична ракета.

15

8-ия ден

преди 12 години

Турция има перфектна армия.Това ни го показваха още през 1987, когато информационната завесата за нас започна да се "повдига" малко по малко....

14

НАТО

преди 12 години

Винаги има грешки никой не ги отрича! Но имам чувството че винаги щом се пусне новина за ПРО и почвате да злобеете против САЩ и НАТО. За какво ги обвинявате? За това че искат да повишат системите си за сигурност ли?

13

АТАКА

преди 12 години

Колкото и ракети и радари да имат , турците немогат да победят нашата армия, която е една от най-силните на света, ние ще ги смажем за няколко часа!

12

Hitler

преди 12 години

вечните русоамерикански *** пак са тук

11

Анонимен

преди 12 години

Последните 5-6 изпитания несупешни ли са ? Неуспшни бяха през 2000та. Просто великата армия на САЩ щом почне да прай сакатлъци не върви на добре работата

10

21-ви век

преди 12 години

Неуспешното изтрелване на Булава и Синева означава ли че руската армия започва да гние! 8 от километри ти личат русофилистичните ти наклонности!

9

21-ви век

преди 12 години

Гние гние колко да гние..?.Истината е че САЩ в момента разполагат с най-боеспособната,модерна и добре въоражена армия в света!

8

Анонимен

преди 12 години

A и днес иамше неуспешен тест на ракетите прехващачи лично от чичо Сам . ЗАпочна да им гние армията бавно и полека.. "Изпитанието на модернизираната ракета-прехващач Standard Missile-3, създавана от САЩ в рамките на системата за ПРО с морско базиране, завърши неуспешно: ракетата не успя да порази целта"

7

Анонимен

преди 12 години

Ракетите ще са у нас.

6

2007

преди 12 години

В момента САЩ имат 14 противоракетни комплекса в Аляска и 2 в Калифорния. През тази година броят им ще бъде увеличен до 21 в Аляска и 4 в Калифорния, а през 2011 година в Аляска ще има 40 комплекса. Към системата ПРО през тази година ще бъдат включени и два модернизирани радара в базата Файлингдейл във Великобритания и в Гренландия. След това системата ще се разширява с базирането на ракети-прехващачи на кораби и чрез извеждането на спътници за следене в Космоса.

5

Анонимен

преди 12 години

Ще се пазят... от себе си.

4

Анонимен

преди 12 години

Да, но отбрана от кого ? Мисля, че други дръжави трябва да си слагат защита против НАТО, не НАТО против тях.. НЕ мислиш ли така ?

3

НАТО

преди 12 години

А ианче не са мишена да даа...Така или иначе всеки е мишена,защо да не се подобрят отбранителните способности на НАТО?

2

Анонимен

преди 12 години

Сори турклета ама вече сте 100 %това мишена. Кофти..

1

Реалист

преди 12 години

Отбранителните възможности на НАТО ще се повишат значително!"има възможност да наблюдава територия с радиус от няколко хиляди километра на изток."Мощен е радара....