6

бруса

преди 12 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...НАИСТИНА...

5

това новина ли е ?

преди 12 години

1-во. Изплащането на пенсиите винаги започва от 7-ми.2-ро. Каво ги топлят голяма част от пенсионерите вдовишките добавки ?Имма и самотни пенсионери, които не са вдовци/вдовици, а са на по една мижава пенсия....Не ни пробутвайте евтини предизборни номера.

4

Бъдещ Емигрант

преди 12 години

Като си помисля какво е сега съотношението и пенсийте,не мога да си мисля след 30Г аз като съм пенсйонер,умът ми не го побира.После пак питайте защо хората бягат-от хубаво ще е да изоставят родината си,приятелите си и домът си,да знаете лапачи мръсни!200 хиляди се били върнали каза министъра на образованието,ама не му излизат няколко хиляди първолаци-***!Ние не вадим картофите с бомби господа политици.Ще си давам имотите под наем на черно и една стотинка няма да видите от мен повече ***

3

Ани

преди 12 години

Искам да пожелая на всичките ни политици да живеят един месец /не повече,защото те и толкова няма да оцелеят/ с 200 лв . От тях да си платят тока ,водата ,парното и всички останали консумативи и да си купуват с останалите храна за този месец и които може да го направи го предложете за най -високата награда на държавата ни .Браво така се убива един народ малко по малко и не казвайте: Защо българите бягат??? Лесен отговор .Вие Господа Политици изгонихте българите от собствената им държава!

2

гурбетчия

преди 12 години

Като гледам снимката става ми много мъчно ! Като се прибера за няколко дни в Бг. пак виждам същите тъжни лица на възрастните хора , а и на младите ! А тук пенсионерите си разхождат кученцата по парковете , весели са , позволяват си и на почивки да ходят ! Тези ваши управници докога смятат да я карате така ?!

1

NIE OT BSP

преди 12 години

BE TO PARI SRE6TU OBE6TANIA---NEMA DA NI POVIARVAT