111

анонимен

преди 12 години

прости гербаджии вие нямате право да говорите.игнатов замълчи и си гледай далаверките.оставкаааааааааааааааааааа

110

...

преди 12 години

Аз съм ученик и смятам за ненужно да се почва още от 1, най-малкото защото обикновено все още е лятно времето - на никого не му се учи в жегите- чувстваш се сънен, потиш се и учебния процес няма да е толкова качествен. Така се и отнема възможността да се възползваш от септемврийските промоции по курортите. Мисля , че и от 15 е добре. Това че в почти целия свят е по-различно, не означава, че трябва да бъдем като тях, само колкото да не останем по-назад !

109

пак учител

преди 12 години

училища

108

учител

преди 12 години

Вече започнахме подготовката за новата учебна година,а още не знаем кога са ваканциите.Как да си планираме часовете и как да направим разпределенията по седмици без тази информация?Като ходите на проверка по учелищата точно за това ще се заяждате!Елементарни неща не правите,а за електронни учебници говорите.

107

Дам

преди 12 години

Сякаш всеки следващ министър на образованието е все по- изпаднал в морално и в грамотно отношение от предния... То образованието е вече толкова съсипано ,че на практика го няма , а той понеже вече не се сеща за нови промени да ми повдигнат имиджа ,решил дати да променя... На практика в клас ще има по няколко деца, ако годината започва от 1-ви септември! Моето семейство също почива през септември и просто ще взема болнични на децата. Освен това до Коледа е твърде дълъг период без почивка!

106

Светослав

преди 12 години

до 97добавен от: 1234Да, логиката Ви е "желязна", но ако бяхте малко по-образован и заинтересуван (за знания) щяхде да намерите начин, за да разберете "защо в България толкова време учебната година започва не на 1, а на 15 септември?". :-)

105

до 104

преди 12 години

И много му върви математиката....от мен да знаеш.И си мисли,че ние ядем доматите с колците!200 хиляди емигранти се върнали ама не му излизат 10 хиляди първолака....пита се в задачата г-н Игнатов-вие ли сте много *** или си мислите,че ние сме прости!А аз знам,че вие така искате,да сме прости защото това е единствения електорат на ГРОБ но няма да станеДанъци от мен-на 36 март!!!Никакви,ни наследство,имотите ще ги давам на черно под наем и ще ви се смея от една по добра страна да "мия ***"

104

до 90

преди 12 години

За децата не знам. Но ако беше написал/а англиЙски и ***, професор да си в нашата затъпяваща татковина.

103

Анонимен

преди 12 години

С. Игнатов е много голям пич :) няколко пъти съм разговарял с него и мога да кажа, че не само е интелигентен но и много земен.

102

Castor

преди 12 години

Защо не се заниаят със сериозните проблеми на образованието, а се занимават с глупости? Ясен е тоговора: Имитация, че нещо се прави!!!

101

до 1234

преди 12 години

Ти пък с твоя мозък стигна до 4. Не чух да обсъждат 15 юни или 30 юни. Иначе си голям умник, ням ащо.

100

Анонимен

преди 12 години

Не знам за какво ги избираме- утре големия проблем може да е един ден или два дена да отпусне. Наложи ми се да отида в Министерството- мале,мале. Един некомпетентен по правни въпроси нямат. Но Хорозов бе много над тях, та го изгониха, та те да продължат да живеят в кочинката, защото им е сладко. А агент Юлия също си живее добре.

99

Анонимен

преди 12 години

Човек, станал професор по закон, обявен за невалиден (при това само с 1 /една/ публикация и 0 /нула/ цитирания за 15 години време), каква работа изобщо има на поста министър на образованието? Що за 'учен' и 'администратор' може да е подобен ***?! Че той е много по-зле дори от седянкаджията Вълчев, онзи поне не си създаде специален закон, за да стане професор!

98

?

преди 12 години

От пусто - в празно! Промени, заради самите промени! Хаос! Ваканция, начало на учебната година... Изпити!!! Вятър и мъгла! Качество на обучението - сън в лятна нощ! Къде са обобщените резултати от юнските матури за 2011г.? И на това му викат прозрачност в управлението! Някой спомня ли си изобщо каква беше целта на българското образование и обучение, на българското училище? Какво искаме като общество от децата си и за децата си?

97

Анонимен

преди 12 години

Този грешник,посветил се на Египет - страшната земя от дето бога изведе евреите във "изход" е ***.Махайте го тоя еретик египтолог!

96

1234

преди 12 години

Уникални *** има тук с уникално *** аргументи!Значи 1-15 септември е по-топло от 15-30 юни, тъй ли? МН СТЕ ЗЛЕ!мн ясно че като започнат по-рано, ще свършат по-рано, ЛОГИЧНО, А? Е ДА, ама нямате мозък да разсъждавате!!!!

95

timi

преди 12 години

za jalost se vijda gramoitnosta i vuzpitanieto na roditelite v bulgaria i posle se 4udiat zasto decat im sa negramotni i ne vuzpitani mi mnogo prosto zastoto sa takiva roditelite a imeno zajalost sami negramotni i neuki xora ostanaxa sami v bg drigite otdavna zaminaxme na zapad nemoga da ne se za4udia na durjavat zasto ne vuvede obstoto nakazatelno pravo za evropa v bg otnosno roditelite koito puskat decata si na proizvola na sudbata i za decata deto nepul;noletni i piaqt alkoxol

94

Анонимен

преди 12 години

Някои хора много работни бе,чак септември отпуска.Как търпите тия работодатели не ми е ясно.Сменете си работата.Вземете неплатен.

93

Анонимен

преди 12 години

Който мрази игнатов да отиде на гробищата и да вземе пръст,после пръстта се носи на врачка и тя прави с нея черна магия на тоз министър ...

92

kk

преди 12 години

negramoten bulgrino d0 81 zarazlika ot teb az jiveia na zapad imam uneversitet kato sum u4il i rabotia na zapad ane v bg sum si dobre zarazlika ot teb