12

^3DAttack

преди 12 години

***АМИ КАК се отзоваха танкове "Абрамс" в ръцете на "бунтовниците"****пич ти си *** ти виждал ли си някога М1А1 Абрамс Танк та говориш къде видя Абрамси сред Бунтовниците .. *** :)направо ме разсмя..

11

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

АМИ КАК се отзоваха танкове "Абрамс" в ръцете на "бунтовниците" по време на боевете за Брега, Рас Лануф и Аждабия, въпреки че имаше оръжейно ембарго на Либия???

10

АК 47

преди 12 години

АК-го си е АК! Това е оръжието на което бих се доверил

9

До 4

преди 12 години

За Саудитска арабия бяха танковете dnes.bg/redakcia/2011/07/10/za-choveshkite-prava-i-tankovete.123561,4

8

до 7

преди 12 години

Тия митове ги приказвай на баба ми!

7

gogo

преди 12 години

Германия и даим ги дала какъв е проблема,значи едните може да продават оръжия на който им извади пачки а другите не.......немците ще оправят САЩ рано или късно ;)

6

Дрезден

преди 12 години

Немското си е немско братя..няма АК няма М 16! Това което са днес САЩ и русия е благодарение на германската инженерна мисъл и технология!

5

Пак ли постановка?!

преди 12 години

Понеже А.Меркел , съответно Германия, не пожела да участвува в т.нар. Алианс, осъществил агресия срещу Либия под опеката на ООН и най-паче на САЩ, членовете на този "алианс" й спретнаха постановка: германски автомати открити в резиденцията на Кадафи?! Хайде де, не сте търсили добре: утре ще откриете голямокалибрена артилерия в пустинята, сетне немски бойни самолети и накрая някой договор с Германия, скрит в някой от дворците на Кадафито. Само че полоковникът каза, че е спонсорирал изборите на Саркози с много милиони. Този начин на оклеветяване го приложихте и при Щрос Кан, но накрая сапуненият мехур се спука, само че хер Кан остана без поста шеф на МВФ и беше оклеветен като достоен кандидат-президент, за да може преданото ви пуделче Саркози да спечели втори мандат! Хайде стига *** истории, запазете ги за други хора, вкл. за тези, които нападнаха суверенна страна. Преди беше виновен Саддам Хюсейн, сега Кадафи, сетен Асад! Стига износ на демокрация, та това си е чиста агресия!

4

Анонимен

преди 12 години

Те си изнасят, а пък ако ги хванат. Хванат ли ги - финансовото министерство излиза с официално изявление, че не е продавало официално и нямат представа и толкова. Ако не се лъжа, наскоро имаше същата история с немски танкове, но за друга дивашка страна.Само ние сме луди да спазваме международните закони.

3

Анонимен

преди 12 години

Хората си продават, а ние да спазваме ембаргото. Германците изнасят всичко.

2

Салахадин

преди 12 години

Всички сте в кюпаааа!!В сравнение с европейските и америнаските юдо-масонски лидери ,Кадафи е синигерче!!

1

Freedom_People

преди 12 години

Kadafi e xitler na 21 Vek