38

Metalex_

преди 12 години

До 38Пуши им се на ченгетата, бе, човек, разбери ги :D

37

PPP

преди 12 години

Да идат да ми опеват нивата в Казичене, че цялата е обрасла с коноп. После ще го пишат като акцийка и т.н.... Да ви е.а и в полЮцайте смачкани. Да ви имам и проблема с марихуаната

36

чул-недочул

преди 12 години

Може би са искали да кажат "жмел"...ама не е жмеляк това на снимкатааа, не ееее.Хубава главица е това, аххх гадна милиция докога ще тормозят пушилистите беее докогаааа

35

Шива

преди 12 години

Ха ха ха какъв хмел ви гони бе неразбирачи вижте в гугъл на снимки какво е хмел... аз разбирам и ви казвам, че това е холандец на снимката 1100 % сигура

34

mesha

преди 12 години

do gogo. Ti mi vze dumata ot ustata, kolko divak nabraha tazi godina kokoboko i kompaniq ne eistina. A divaka raste navsqkude v bg. sigurno skoro v poslednite dni predi izborite shte berat vseki den xaxaxaxxaxaxaxa

33

Анонимен

преди 12 години

ами ето какво става: селяните пушат, гражданите пушат, възрастните пушат, пушат и кварталните хлапета, пуши и посланикът на щатите, пушат и звездите на рок сцената, пушат и родители, пушат и чужденците, пушат и ветераните, пушат и неизлечимо болните, пушат и хората по партитата, пушат в градинките, пушат по паланките, пушат в планината, пушат в зоопарка и изобщо има ли някой, който да не пуши?! и за какво изобщо излизат тези измислени новини, и защо изобщо е наказуемо това да пушиш??

32

gogo

преди 12 години

за трета поредна година на същата нива полицаите правят разкритие- див коноп. Другата година отново ще направят сензационното разкритие.

31

4:20

преди 12 години

Първо в България расте дивият Cannabis ruderalis масово в ниви из цялата страна като бурен.Никой не го сее щото не става за пушене.Второ това на снимката не е Cannabis ruderalis, а висококачествен сорт какъвто балъците няма и да видят.Трето ЛЕГАЛИЗАЦИЯААААА!

30

не спорете

преди 12 години

това на снимката така е снимано, че не можеш да бъдеш съвсем сигурен хмел ли е , канабис ли е ... прилича и на двете в случая

29

Ganjata

преди 12 години

Tozi donosnik trqbva da si plati !

28

Бат Бойко

преди 12 години

Марихуаната и разни му треволяци трябва да се ОЗАКОНЯТ - както в други Европейски държави.! Иначе икономиката ни ще замре.!

27

Анонимен

преди 12 години

160 дка марихуана... и тук-там слънчогледи. Така ми звучи по-добре.

26

Анонимен

преди 12 години

за това олиото е скъпо,значи ?!?!?!?

25

Морския

преди 12 години

Прадядо ми обясняваше как са сеели индийски коноп около царевичните ниви за да не ходят къртици... :) Ама в случая надали е така... :)

24

KIRIL DO 16

преди 12 години

TI AKO SI VIJDALA MARIHUANA AZ GLAVATA 6TE SI OTREJA

23

Анонимен

преди 12 години

Голям праз.Тва колко кила нелегална марихуана фанали или колко плика амфетамини изгорили как ме прави богат?Да не би случайно да се продават легално и да пазят богатството на родината по някакъв начин?Простотии и прах в очите на хората.Баламурниците се радват: "Фанаха Дрогата!!!" а довечера пак ще им вдигнат тока а утре ще ги уволнят.Радвайте се *** и пийте наливен боздуган вече сте по-богати, добри и щастливи. Фанаха наркотиците!

22

до хейтър

преди 12 години

абе братчед вземи па прочети нещо за анархията, тогава се цепи като ч*кия на мокър ***, анархията е политически строй без управляващи, сиреч пряка демокрация, но управляващите по цял свят такъв начин на управление направо им бърка у газецо, ама нейсе, докато неподготвени типчета като теб имат мнение без да познават материята ще е така, народа ще избира някои да го правлява а той ще му се качва буквално на главата а знаеш ли че Христо Ботев е бил анархист??????

21

Фен от Село

преди 12 години

Ей много са смотани вече ...два стръка трева щом е топ новината на за борците с нарко трафика значи положението е доста зле!

20

do Mary Jane

преди 12 години

Абе хлапе. Като си я купуваш на готови цигарки от къде ще знаеш как изглежда :)

19

От екоотбора!

преди 12 години

Като гледам репортажите от Сандански и Банско, тук таме слънчоглед и всичко останало марихуана!