67

анонимен

преди 13 години

Да от месеци плюят по ГЕРБ безпричинно но всички знаем че те правят всичко за да подобрят живота ни в страната

66

гецата

преди 13 години

Те ГЕРБ се доказват ежедневно пред народа.Не крадат пари от еврофондовете например както правиха партийните другари в миналото Правителство!!Добре че дойдоха ГЕРБ, че парите на Европа щяха да бъдат изядени от "гладните" бесепарчета

65

ив

преди 13 години

Абе как Станишев ще каже, че ГЕРБ си прави само ПР, и че нищо не върши??!?!? Ами безспорните постижения на ГЕРБ в модернизирането на инфраструктурата, финансовата стабилност, а борбата с престъпността и корупцията кой ги прави тези неща??... иначе не се върши работа никаква не не... ужас

64

Деница

преди 13 години

Значи с всички може, но не и с ГЕРБ! Нека позная за колко голяма коалиция, макар и тайна е ставало дума! Пък после да искат честни избори!

63

Витко

преди 13 години

Герб ще останат най-силните и до изборите, просто другите партии ,ако са по отделно, както е Герб нямат никакъв шанс на политическата сцена, а сегашния кабинет не спира да работи и да постига целите си.

62

Гагарин

преди 13 години

Още малко търпение, братя българи!100 % е сигурно, че след изборите наесен, вонящия политически труп на комуноидната партия найпосле ще бъде изнесен от политическата сцена!

61

КЪМ 35

преди 13 години

Колко като теб могат да отидат с една четвърт от заплатата си две седмици на почивка. Няма да им стигне за два плажа. А тогава 99% от хората можеха да си го позволят А за останалите неща за които пишеш някой ти е говорил Това че всеки е бил следен и подслушван е мит. Следени и подслушвани бяха тези които заслужаваха. Какво мислиш че сега не се следи и подслушва ли ? Всеки момент от GSM те знаят къде си с кого и какво говориш. Ей тука дето се плюем също.

60

Анонимен

преди 13 години

Серго, щом мутрите и седерасите реват, значи е добре за България.

59

Анонимен

преди 13 години

Серго, мачкай мутрите. На 23 октомври ще ги изринем на бунището при Моню и седерасите.

58

leonsio

преди 13 години

Хитра Петра и хора, които и гледат сеира... и виждат финала на нейната приказка! ТНЕ ЕND

57

Ой

преди 13 години

Станишев най-малко има право да си отваря косматата муцунка.

56

към 50

преди 13 години

"заяте" и вариантите "зяе"и "зияе" не съществуват в книжовния български език.Иначе ,вероятно ,имате право

55

Към 52

преди 13 години

Не той се състои само от отпаднали от всякакви места, всички отхвърлени ,не успели да се реализират нещастни некадърници.

54

Анонимен

преди 13 години

Според лидера на БСП няма по-смешен и нелеп лидер на партия от Сергей Станишев!

53

сд

преди 13 години

Щом от БСП реват на умряло значи нещата са добре

52

аз

преди 13 години

Бля бля бля. Някой изобщо обръща ли внимание на тези кръгли ***?Знаете приказката за лъжливото овчарче.

51

vini

преди 13 години

ГЕРБ.

50

emigrant

преди 13 години

xixixi ...abe tea bsp mnogo strax gi e fanalo aaaaaa.....lele to mai vsi4ki dps,sds,golem strax napravo treperat ....

49

leonsio

преди 13 години

ГЕРБ са малко като кобрата, избягала от цирка. Хем и извадили зъбите, хем награда дават,хем никой не смее да я хване и бягат от района. Е, хаде по- смело, де! Иначе цирка ще си остане!!!

48

ккк

преди 13 години

да поразсъждаваме:здравната реформа - 3 министри, лишаване на хиляди българи от достъп до здравни услугиборба с контрабандата и сива икономика - Мишо Бирата, R.I.P.промени в Наказателния кодекс - условните присъди се търгуват все по-леснобюджета за 2012 - пари за наука, образование и здравеопазване няма - хората трябва да бъдат необразовани и болни (така се контролират по-лесно), пари ще има за Цецко и Ко., но не за редовия полицай"финансова стабилност" - евфенизъм за липса на развитие