24

Патилан

преди 12 години

От десетилетия американския Федерален резерв (който е частна еврейска банка, а не държавна институция) печата долари в огромни количества без покритие. Курсът на долара се поддържа изкуствено от десетилетия с неикономически (с чисто политически) средства. Допреди 2-3 години реалното покритие (стойност) на 1 долар беше ... 4 цента, според независими анализи. Днес покритието му е още по-малко. Към този обезценен долар е обвързана цялата финансова система на евро-американския свят. Днес парите в тази евро-американска система дори нямат материален носител - вече не са и книжни банкноти. Днес те са виртуални цифри в електронната система на банките. "Доларът е ужасно неустойчива валута, САЩ в момента са най-големият длъжник в света. И което е най-ужасяващо, САЩ задлъжняват с по 1 трилион долара на всеки 15 месеца."Който има глава да мисли, а който не..... да си я носи за красота!!!

23

Анонимен

преди 12 години

Така е малко преди да се спомине болната икономика! Подобрява се и болният от рак, пък после взел, че умрял!

22

Анонимен

преди 12 години

Теглети си парите от банките. Ако нямате, теглете кредити и не ги връщайте. Така направиха в Америка и ЕС в началото на кризата. Сигналът бе даден от Руснаците че кредитите може и да не се връщат само трябва да не си пълен ***...Това е сигурен начин да сринем западната система и модел. Ерик Кантона още преди години го каза ама кой да го чуе...

21

Смехурко

преди 12 години

Патилане, плюсовете които си получил за поредните си умствени *** са най вероятно от Баба Цоцолана, Татунчо, Прасчо и останалите твои подопечни Патиланци ! Поздрав най-сърдечен! Твой приятел вечен !

20

Патилан

преди 12 години

Ловците говорят че има места като Арктика, където Индианците понякога, когато искат да заловят Вълк, тогава взимат Бръснарско ножче, намазват го с Кръв и после разтопяват леда и го слагат с дръжката надолу, така че да се показва само ножчето от леда. И когато някой вълк помирише кръвта, ще поиска да яде и ще дойде и ще облизва ножчето, опитвайки се да яде. И какво става, когато вълка облизва ножчето? Разбира сепорязва си езика и кърви и си мисли, че наистина е открил нещо добро. Той пие и облизва, облизва и пие..... и разбира се пие своята кръв, докато се убие сам! Това е на-път да се случи и със САЩ-Световният Агресор!

19

Патилан

преди 12 години

САЩ са, Банкрутирали-Факт!!! Започва Третата вълна надолу на Уолстрийт, която ще е Падане "Като на пиано от 10-ия етаж". До година ще изчезне, Фалшивата Система основана на Измами и Банкови манипулации на NYSE, New York Stock Exchange. ВСИЧКО ТАМ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА , САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЛЪЖНИК В ИСТОРИЯТА!Когато ФЕД напечати долари и ги даде като заем на американците, те се задължават към ФЕД (всеки месец правителството на САЩ плаща на ФЕД стотици милиони...) Обаче зелените хартийки отиват да разпределят стоките на световния пазар, при което производителите на реални стоки получават в замяна долари. Те (световните производители) именно са реалните кредитори на САЩ, докато ФЕД е нещо като виртуален кредитор. Макар до сега брадатите и плешиви евреи от ФЕД да са били на страната на САЩ, след натрупване на достатъчно напрежение , ФЕД може да прехвърли подкрепата си на срещуположната страна, тоест да застане срещу САЩ. Вярно е това, че ФЕД прави помен с чужда пита, обаче все пак някои са яли и пили, а щом са яли и пили, ще трябва и да плащат. Някой ще трябва да плаща и този някой е Американския народ. Жалко за дебелогъзите от "най-демократичната". Ще им се наложи доста да постегнат коланите...!!!

18

Анонимен

преди 12 години

Новата глупост на Обама. Умрял кон не рита.

17

С.М.

преди 12 години

Обама е медиен артист. САЩ (а и целият свят без Китай) в момента се управлява от шепа хитри евреи. Те направиха атентатите 9/11, те поддържаха войните през последните 100 години. Който вярва на новините, е пълен ***.

16

Страхиле

преди 12 години

Тоя, освен че е ***, е много добър артист. И това личи от всичките снимки, дето днес.бг слага. Ако беше жив, Рейгън пасти требваше да набива!

15

ОТДАВНА...

преди 12 години

Отдавна " икономиката " на САЩ е в моргата ! Иначе никога нямаше да се появи черен президент там !

14

666

преди 12 години

Тва тъпо негро слуша и изпълнява квото му наредят , 1 *** няма толкова акъл да управлява такава голяма държава като хамерландия.

13

gogo

преди 12 години

Вие не ги мислете ХАМЕРИКАНЦИТЕ ще нападнат пак някоя страна за петрол и са готови,ама я дайте да мислим за себе си ,какво ще правим в тая ДЪРЖАВА

12

м

преди 12 години

М че тя ако не са пришълците от цял свят да ви работят за мижави пари, не знам каква икономика имате. Ама хубаво че има будали да ви работят за жълти стотинки. От много време ви командват евреите и продължават с пълна пара, та сте седнали и вие за икономика да говорите.

11

Анонимен

преди 12 години

Споко.В колко държави имат да носят демокрация със самолети и ракети.Няма да им стигнат,затова ще отварят нови работни места да ги правят.Списъка е голям-Иран.Китай,Русия,Северна Корея,Сирия и т.н.т

10

Анонимен

преди 12 години

"Президентът на САЩ готов с мерки за създаване на нови работни места"- Как се разрешава проблема с откриването на нови работни места ? Ами, готов е планът за подкрепата на "мирно протестиращите демократи" в Сирия, Иран, Алжир.... Латинска Америка. Тия са вампирясали, ако не водя войни изпадат в криза.

9

Обама

преди 12 години

Икономиката ни преживя инфаркт, но напечатахме толкова много глюкоза, че ще ни държи до следващия удар.

8

Varnenec

преди 12 години

Къде ще създава работни места ???... Във военнта индустрия ли ??? За Американците е ясно : няма Световни военни конфликти = слаба Американска икономика! Ние да му мислим с това увеличаване на администрацията и спадане на производството.При нас изходът от кризата според правителството е единствено измисляне и увеличаване на нови данъци и такси...

7

Анонимен

преди 12 години

споко братчед,д-р Дянков пристига,скуро че се оправите

6

Anti Illuminati

преди 12 години

Обама продължава процеса на трансформиране на Америка в нещо, което прилича на нацистка Германия, с подсилена Национална служба, местни цивилни шпиони, подслушване без заповед, погазване на Втората поправка (в Конституцията), FEMA лагери и военно положение."Дресьорите" на Обама открито се обявяват за създаването на нова Световна банка, която ще управлява всички нации на Земята чрез въглеродни данъци и военна сила. Международни банкери целенасочено организират световно финансово претопяване, за да банкрутират държавите и им наложат Световно правителство.Обама планира да ограби средната класа, да съсипе пенсионните фондове и да федерализира щатите така, че населението да е напълно зависимо от Централното правителство.Елитът използва Обама за да умиротвори обществеността, за да може тихомълком да учреди Северно Американски Съюз, да стартира нова Студена война и да продължи окупацията на Ирак и Афганистан.Информацията в този филм е от жизнено значение за бъдещето на републиките и за свободата в света. Президентът Барак Обама е само инструмент за изпълнението на една по-широка програма. Докато всички го осъзнаят, човечеството вече ще бъде в плен на господарите на Новият ред.За повече инфо гледайте "Измамата Обама" има го в замунда

5

д-р Пешев

преди 12 години

Вашата икономика, ако е преживяла инфаркт, нашата е за психиатрията. Все по-зле става, но страда от биполярно разстройство, на моменти говори несвързано и се изживява като световен лидер. Всъщност никой не е чувал за нашата икономика, но като бъдещи имигранти в България би трябвало да се запознавате с тези неща.