30

Илия

преди 12 години

Мисля че България е разпродавана от всеки кабинет който мине през властта, затова няма нито едно работещо предприятие и хората са без работа, камо ли със доходи, ГЕРБ направиха намирането на работа невъзможно...

29

анонимен

преди 12 години

Мисля че сделката ще е добра ,а и правителството я следи отблизо

28

DO27

преди 12 години

VQRVAI CI,TAZI PRODAJBA VCA6tNOCT KOGO BLAJI-TO CE ZNAE.NARODA NE E GLYPAV,no ve4e my e vce edno.Vceki ce 4ydi nakadeto my vidqt o4ite da tragnene,dale4 ot bardaka BG.

27

Анонимен

преди 12 години

Вярвам в политиката на правителството.

26

драгомир

преди 12 години

Да им се чудиш за какво точно протестират.След като Бойко, Трайков и Дянков обещаха пред всички, че ще следят нещата какъв е проблема?

25

Марин

преди 12 години

Аз мисля, че правителството е обмислило всички варианти и ще вземе възможно най-изгодния за страната ни!

24

atanas

преди 12 години

Двамата палячовци тренчев и онзи димитров пак получиха повод да им се чуе името. синдикатите вместо да защитават работниците от нагли и алчни собственици, които издевателстват над тях, обичат да се пъчат пред камерите и да си мислят че от тях нещо зависи в тази държава.

23

Eva Jacqueline

преди 12 години

Те носеха лозунги и плакати "Не на приватизацията по време на криза без социални ангажименти", "Господин Борисов, спрете кражбата на "Булгартабак", "Господин Борисов, сделката за приватизацията на "Булгартабак" смърди" и викаха: "Мафия". (vesti.bg)Това е подигравателно като се има в предвид, кой най-много манипулира тези работници!

22

H.Poirot

преди 12 години

Синдикатите за мен са си една измамна организация, за която трябва да събираме отвратителния членски внос! Повечето от тези хора като ги питаш кво не ги кефи в приватизацията на булгартабак - няма да знаят изобщо за кво иде реч, ама нали се протестира! Политбюро така организираше шествия и манифестации! Още не можем да се отървем от държавното в държавата, а трябва - прекалено много изоставаме! Дано Европа ни отвори очите нещата.

21

laura

преди 12 години

Ето да се хвърли едно око на консолидирания отчет на Булгартабак за второто тримесечие за тази година. Общо казано отчетите от дейността показват, че дружеството е изложено на валутен , ценови и лихвен риск. Колко повече от уповестената сума пари може да се продаде холдингът. Не се ли замисляте защо има само един купувач. bulgartabac.bg/downloads/downloads_upload/Grupa_BT_KMFO_30_06_2011.pdf

20

laura

преди 12 години

Главните инициатори на протеста, за онези, които не можаха да си приберат комисионните от предишните опити за приватизация. Затова сега подклаждат народа да негодува. Но така е като има хора без мнение, които накъдето им посочиш , там ще тръгнат.

19

Janina

преди 12 години

България е сочена в Лондонското сити, като положителен пример на приватизация на фона на разпродажбите на безценица в съседна Гърция. При 800 милиона лева дупка в бюджета, около 200 000 000 лева от продажбата на Булгартабак са повече от добре дошли за държавата. Факт.

18

La Ciocara

преди 12 години

Откога едни обикновени работници станаха такива изпечени финансисти, че да си позволяват да лаят срещу цената, на която беше продаден холдинга. Какво разбират те от икономика и тръжни процедури?! Помислете, бе хора! Те са стадо овце, поведено от някое старо пастирско куче, което ще обърне ситуацията в своя полза при предстоящите избори. Всичко е нагласено дори и този безумен протест, чрез който и те не знаят, за какво протестират.

17

Ivan.Angelov22

преди 12 години

Няма срещу какво да протестират синдикатите вече, защото предприятието е частно, а не държавно. Не вярвам руснаците да ги изгонят всички до един и да си вкарат автогол като за начало. Те са обучени специалисти и могат да се надяват на по-добро бъдеще, защото руснаците ще отворят нови работни места и инвестиции. Протестите им са неоснователни.

16

заучено положение

преди 12 години

не е вярно! не е това последния бастион на синдикатите. имат си БДЖ, да ходят там да лаят, положението там дори е трагично.

15

norm

преди 12 години

Да сте чули синдикатите ни да организират протести и стачки срещу собственици на частни фирми-не и няма да чуете."Булгартабак" им остана последното по-мащабно държавно дружество,чрез което можеха да притискат управляващи,сега и то им се изплъзва.Ние нямаме истински синдикати,защото в ръководствата им се намърдаха тарикати,които ги използват за постигане на лични цели,често и политически.

14

H.Poirot

преди 12 години

До 11 Д-р Лекува Герболеза. И ти ли си от хората, които седнали пред ракията и салата, само ругаят и сочат с пръст, наричайки "тъпотия", всичко което се разминава със собствените им пошли комунистически разбирания! Аман от лекари, аман от синдикати!

13

Eva Jacqueline

преди 12 години

Поредният протест, който няма да се утвърди с успех. Ако наистина знаят за какво гласуват, ще осъзнаят, че това се прави за българите и България. По-добре ли щеше да бъде да се закрият всички тези работни места и тютюнопроизводителите да останат без прехрана?

12

Janina

преди 12 години

Какво са ревнали пак, ако имаха облаги от сделката едва ли щеше да има такава новина въобще днес. "Синдикати" е избирателна група от хора търсеща само и единствено облага, но не и права.

11

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

До 9 laura Думите ти звучат умно, но кухо, просто цитираш пропаганден лозунг и какво постигаш с това? Просто прокарваш път за тъпотията, засрами се, все пак "може би " си интелигентен човек!