51

God

преди 13 години

Това не са избори за парламент, за да има значение 4%-та бариера. По-вероятно е да останат почти без никакви общински съветници в София. В страната може да вземат някое и друго кметство, но в никакъв случай в голям град. Просто "сините" тотално се компрометираха с тази коалиция в стил "Тройната коалиция". Тук няма Доган, но пък има "усмихнатото лице на корупцията в София".

50

София

преди 13 години

И СДС и ДСБ си въобразяват, че могат нещо да спечелят. Изпуснаха много време и сега няма кой да им повярва. Много жалко за народа! Така е, кагато тези по върховете мислят само за себе си.

49

Крумов

преди 13 години

Ми като не приемат условията, да видим от къде ще изкарат гласове в София. пределно им е ясно, че в София ДСБ носи гласове, а СДС ги няма никакви. Да си гласуват със Софиянски тогава, има да треперят дали ще минат 4-те %-та.

48

Ляни

преди 13 години

Румен Христов трябваше да е кандидат на Синята коалиция, а не на ОДС.

47

Тодор

преди 13 години

СДС изпуснаха шанса си да се докажат сами, че могат много на тези избори.

46

Кана

преди 13 години

Наистина е много наивно от СДС да смятат, че ОДС ще са им от помощ.

45

Анонимен

преди 13 години

Наивни *** тия от СДС

44

Додо

преди 13 години

МаЛтинчо, нов бардак със стари К...ви ( Мафиански, Бъки барабар с онзи *** Антоан Николов, Дилов) нали знаеш не става! Айде у лево.

43

Курбан за СДС

преди 13 години

След като има вече споразумение с такива велики водачи на нацията като Софиянски, Дилов, Бакърджиев и подобни и аз ще хвърля шепа пръст върху ковчега на СДС. Лека им пръст! Отивам да запаля кандилото.

42

Миро

преди 13 години

Да се съсредоточим върху темата. СДС с коалиционните си действия погребоха принципите, че трябва да се налагат нови хора в политиката. Жалко.

41

до 40

преди 13 години

...а 20 години ...цъфтеше ...така ли?Един лееееек преход ----два-де-сет----г.,а мерси!

40

до 35

преди 13 години

хора като теб погребват България

39

Любо

преди 13 години

СДС постъпват глупаво. Вместо да произвеждат кадри, те се уповават на старите муцуни. Жалко за тях. Нищо добро не ги чака.

38

Дедо Гаджа

преди 13 години

Хари, 35 има предвид кандидата за членство в БКП демек "комунето" И.Й.К. За бате Бойко всички знаем, но той поне се отрече от Партията - Държава.

37

ХАРИ

преди 13 години

До но. 35Гробарю, нима Бойко не е "***" ???

36

donkihot

преди 13 години

ТЕЗИ ДВАМАТА МИ ПРИЛИЧАЪ НА ОГУЕНИ ПРАСЕТА НЕ СТАВАТ,НЯМАТ ВИЗИЯ И ПО -ДОБРЕ ДА БЯХА СЕ ПАЗАРИЛИ ЗА ОВЧАРИ.КРАДЛИВИ ГАДОВЕ.

35

ГРОБАРЯ

преди 13 години

НА СИНИТЕ КОМУНИСТИ ИМ БЕШЕ ДАДЕН ШАНС ДА ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ, А ТЕ ОПРАВИХА САМО СЕБЕ СИ. СЕГА ИМАМЕ ИСТОРИЧЕСКИЯ ШАНС ДА ВЪЗРОДИМ БЪЛГАРИЯ. В МОМЕНТА Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ РАСТЕЖ , НАЙ-ДОБРИЯТ И СПРАВЕДЛИВ ПЪТ ПО КОЙТО ВЪРВИМ.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ - *** ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ.

34

curry

преди 13 години

Абе Асане,що не си гледаш рамазана,а рано рано ядеш непозволени неща?

33

bai ASAN

преди 13 години

*** КОСТОООФООФООФ ДА БЪДЕ ПРЕДАДЕН НА НОВИЯ СПЕЦ ЦЪД И ДА СЕ РАЗСЛЕДВА УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ,КОГАТО ТОИ БЕШЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.ЗА КРАЖБИ-РАЗПРОДАЖБИ.

32

Анонимен

преди 13 години

костов кво се занимава с тея от сдс, софиянски си издига комунисти за кметове/справка ст.загора/ . мартинчо е много зле