33

Клара

преди 12 години

Чета коментарите и се чудя, възможно ли е да е толкова *** този наш български народ.

32

666

преди 12 години

Мръсни *** , навсякъде по света са еднакви.

31

hunt

преди 12 години

Ннннегрии ... им кажи и нищо повече не добави...

30

маймунолог

преди 12 години

ами от маймуни какво друго да очакваш, освен маймунски изпълнения, и на американците са им сериозно промити мозъците, както и на българите

29

КУРОБАМА

преди 12 години

БЪДЕТЕ СИГУРНИ 4Е ,МАИМУНСКОТО СЕМЕИСТВО ПАВИАНИ СА НАИ ПАЗЕНИТЕ И ОХРАНЯВАНИТЕ НА ТАЗИ ЗЕМЯ ДО 100 КОЛЯНО.АКО 4И4О ГОРИЛ ОБАМА Е БИЛ ПОНЕ ЗА СЕКУНДА САМ БЕЗ ОХРАНА ,ОТДАВНА ДА СА ГО РАЗПЪНАЛИ НА КРЪСТ.

28

ГЛУПОСТИ ЗА ИДИОТИ

преди 12 години

ТОЗИ СВОБОДЕН ДЕТСКИ РАЗКАЗ ЗА ДЕЦА ДО 5-ГОДИНИ ДА ГО РАЗПРАВЯТ НА МАИМУНИТЕ В КЕНИЯ И НА МУТАНТИТЕ-*** В ГЕТОТО САЩ,ПЪРВО НА ПЪРВО ТОЯ 4И4О-ГОРИЛ СЕ ДВИЖИ 100 % С ОХРАНА.ВТОРО КАТО ГО СПРАТ ПОЛИЦИАТА МУ ВЗИМАТ ДОКУМЕНТИТЕ И ТАМ ПИШЕ ИМЕТО МАИМУН ОБАМА ОСВЕН 4И4О ГОРИЛ ДА Е БИЛ ИЗБЯГАЛ ОТ ОХРАНАТА И ДА СЕ Е БИЛ ИЗБЕЛИЛ С БЕЛИНА ТА ДА НЕ ГО ПОЗНАЯТ.ТРЕТО СЛЕД КАТО ИМА ЗАПОВЕД ЗА ДЕПОРТАЦИЯ ОТ МИНАЛО ВРЕМЕ ТОИ АВТОМАТИ4НО Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯ ,А СЛЕДВА НЕЗАБАВНА ДЕПОРТАЦИЯ.4ЕТВЪРТО ИЛИ ПОЛИЦИЯТА СА БИЛИ ДРОГИРАНИ И НЕ СА ГО ПОЗНАЛИ ,ИЛИ ТАЗИ ДЕТСКА ХУМОРЕСКА Е ПУСНАТА ЗА ДЕЦА ИДИОТ4ЕТА ДА ВЯРВАТ И ДА СЕ РАДВАТ НА БЕГЛЕЦА 4И4О ГОРИЛ ОТ КЕНИЯ..

27

Мюра

преди 12 години

Следващите избори ще го сложат на място, защото по нищо не се различава от Буш ,освен по цвета на кожата, което определено отново е против него.

26

1

преди 12 години

имиграционните да проверят и президенто къде е раждан и законно ли пребивава че като гледам тия шебеци...

25

Аз

преди 12 години

Никой не си избира родниниите!

24

Отсама

преди 12 години

абе щом не са го хванали на клон да прави секс с малолетен павиан, начи има напредък в Америка...

23

an152

преди 12 години

4ervenite sha sa podmokrat ot kef

22

Анонимен

преди 12 години

Чиста *** история. Достойно за високопоставен член на Мешерето

21

Шапки долу !

преди 12 години

Ето затова Щатите са велика държава ! Тук ако някой роднина на Гоце или Боце го направи ще уволнят куките, дето са го арестували, а до медиите нищо няма да стигне.

20

Анонимен

преди 12 години

И?

19

Анонимен

преди 12 години

дъртата *** е объркала държавата

18

BG

преди 12 години

Типично *** работа...

17

Анонимен

преди 12 години

Голяма работа, всеки носи отговорност за постъпките си обама за неговите, а не за чичо му, вуйна му или стринка муТе това е демокрация, чичо ти се напива не е партиен секретар, а ти си толкова талантлив, че ставаш президент

16

Анонимен

преди 12 години

toi moje li Obama da otgovarq i za rodninite si....shto za novina....shte babe novina ako hvanat nqkade Obama piqn.....

15

хахаха

преди 12 години

Горкия човечец,отишъл у Америка.Присъдата на Боков-син се решава в срокСъдът отказа да призовава нови свидетелисряда, 4 март 2009 16:12Галина ГиргиноваКоментари (19)Софийски градски съд ще решава в срок по жалбата на защитата на Георги Боков срещу присъда на Софийски районен съд. Боков е признат за виновен от първоинстанционния съд по обвинение за закана за убийство и трябва да изтърпи наказание от година и половина лишаване от свобода. Според обвинението на 23 октомври 2006 г. синът на Филип Боков е отправил закана за убийство срещу майка си Юлия Владикова.Филип Боков беше секретар по координацията на посланията на президента Георги Първанов, а после началник на кабинета на министър-председателя Сергей Станишев. В момента Боков е посланик на България в Словения. Синът му Георги е познат на органите на реда от 1993 година и оттогава насам срещу него има множество висящи дела и присъди за кражби на автомобили.В днешното съдебно заседание бе разпитана една свидетелка Мария Аврамова, която твърди, че на 23 октомври Боков и компанията му са били в хотел в Чепеларе. Пред съда тя заяви, че Боков й е споделил, че има проблеми с майка си. Адвокатът на подсъдимия поиска по делото да бъде призован още един свидетел мъжът, който е бил с Боков в Чепеларе, тъй като делото според защитата не е изяснено от фактическа гледна точка. Защитата на Боков поиска от съда да отмени първоинстанционната присъда, тъй като обвинението не е доказало авторство на деянието. Според съда обаче делото е достатъчно изяснено и не се налага призоваване на още свидетели или отлагане на заседанието. Съдът ще се произнесе в срок.

14

Анонимен

преди 12 години

На тоя *** Обама от 100км му се виждат конците... САЩ не са имали по-голяма кукла за президент в историята си