37

dextar

преди 13 години

Да то е ясно каде са тея 2000 паразита Столипиново, Факултето ,но има и други *** дето чакат само да земат еднократната помощ от 150 лева и да останат в махалата :X

36

Българин

преди 13 години

Значи все още има 2 000 ***, които не са се усетили, че ако си пратят чаавето да се завърти в училище на 15 септември, ще им дадат още 150 лв (еднократна помощ за първолак), за да си купят ракия !!!Разбира се, на тази еднократна помощ имат право само родителите с брутен месечен доход под 350 лв - тоест само *** !!!

35

до Хелзо

преди 13 години

Всички деца ,без значение раса,цвят,етнос са равни.

34

Tania

преди 13 години

За какво ли да остават тук? Като държавата ни е мащеха за децата ни, занас да не говорим. Вижте само кой получава детските надбавки /не говоря за сумата от 35,00лв/ - всички *** !!! Ние обикновено не се класираме, защото надхвърляме с лев или 5 границите за дохода. Когато си в държавно предприятие не може да се укрие доход, от което следва, че никога няма да се добереш до заветните детски, но когато си безработен и имаш 5-6 чаавета - проблема е никакъв. За това децата ни ще бягат от тук!

33

123

преди 13 години

министър Игнатов ще намери тези деца, но в чужбина. Умните българи си взеха децата и отидоха да живеят, където има закони и се спазват. останаха само *** ***.

32

na ti prist sreden

преди 13 години

nyama rabota za mladi strahuvame se da pravim detsa horata v 4ujbina davat 150 dori pove4e detski nadbavki na mesets te o6te mnogo 6te tirsyat detsa ***

31

Анонимен

преди 13 години

Е, то е ясно къде са липсващите първолаци. В Столипиново, Факултето... и във всички останали *** махали, селца и паланки. Да прати хората си тпо гетата и ще види как набързо ще ги открият. И не само тях, но и куп още други, които съответно трябва да са 2, 3, 4 и т.н. клас, но в живота си не са стъпвали в училище, което не пречи на Айше да получава 1001 вида помощи! И това е най-гадното.

30

!?!?!

преди 13 години

Какво има да търси? Да заминава в "ромските" махали и да глобява родителите, които не си пускат децата на училище!По закон е длъжен да направи това!Ама преди избори - как да ги дразним "ромовете" ;) и да нарушаваме "традициите" им?

29

до 29

преди 13 години

Не става дума за децата в чужбина а за бай *** четете поне!

28

родител

преди 13 години

Надеждата ни е отпадането на ограниченията за работа във всички страни от EU...това ще даде бъдеще на децата ни.

27

Анонимен

преди 13 години

Игнатов търсил бил 2000 първокласници. *** такъв, търси ги на запад. Емиранти са. Няма да ги намериш в БГ. 2000 първокласници учат вече латинската азбука а България е просто един лош кошмар за тях.

26

BALGARIN

преди 13 години

zakon :- ;POMOWI, DEZKI, I DOBAVKI ZA 2- 3to. I POVE4E DEZA, IMAT PRAVO DA POLU4AVAT, SEMEISTVA NA KOITO RODITELITE IMAT, 8 KLAS, I POGOLEMITE DEZA HODIA NA U4ILIWE !!! ZAKONA VAZI ZA VSI4KI, BALGARI I SAOTVETNITE MALZENSTVA !!!

25

Хелзо

преди 13 години

Аз лично съм много доволен, че 2000 *** няма да присъстват в чисти класни стаи и да усмърдяват живота на нормалните деца. Лошото е, че тоя кирлив *** ще предложи на родителите да плати обучението на малките ***, те ще искат парите в брой "за да могат да ги внесат лично" и си става познатия кръг. Това че българските данъкоплатци ще платим за това не трябва да се споменава - то е константа! ! !

24

Хехе

преди 13 години

Ако са само забравили да се запишат *** , както и да е ,но ме притеснява ,че голяма част от тези две хиляди деца са вече в чужбина с родителите си . Само за последните месеци две семейства от входа заминаха за Франция с желание да е завинаги и то заради децата основно.

23

Анонимен

преди 13 години

Министърът добре си гледа работата, но на някои хора това определено не им харесва. Ама то на крива ракета и космоса й е тесен...

22

Анонимен

преди 13 години

Towa sa decata koito sa napusnali rodinata s roditelite si!

21

селянин

преди 13 години

Хора пари нямат за ляб.Той деца тръгнал да търси.Амсалак.

20

Анонимен

преди 13 години

Мумиелога да ги търси лично по гетата вместо да се прави на интересен.По - малка част пък може да проследи чрез базата данни на летище София, последно са били засечени на терминал 2, барабар с родителите им. След една или две години повече ще трябва да търси.

19

до 17

преди 13 години

Абе глупчо, какво му адвокатстваш на министъра? Като е некадърен да се справи, защо е станал министър? Даскалите ли са му виновни за това??? А че е некадърник, се знае добре - единствения ***, станал професор по невалиден закон.

18

Анонимен

преди 13 години

Търси, Игнатов, търси! Всеки, който помни поне малко, ще се сети, че това страшно прилича на лафа за изказването на Т.Живков: "Ще направим детска градина! Ми то няма деца..... И деца ще направим!"