206

faci

преди 12 години

До 201 - пенсиите 2 долара но пуших цигари МАЛБОРО ,а сега пенсията е 100 долара а не мога да си купя и кисело мляко само боб леща,боб леща всеки ден.

205

a rzs meta

преди 12 години

a kvo pravi rzs osven smrad i meki...

204

цецо

преди 12 години

180 МНОГО СИ ПРАВ ДО КЪДЕ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ С ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ГЕРБ НЕ МИ ПОБИРА АКЪЛА

203

Анонимен

преди 12 години

РЗС имат коалиционен брак с Костов и СДС, които ликвидираха и ограбиха българската икономика през 1997-2001 г.

202

художника

преди 12 години

Отишъл Яне на гости на руски депутат. Ония го посреща в разкошна вила, матрьошки им играят, басейни, лукс, всьо.Яне го пита. А бе тавариш, откъде тия пари бе? Ония дръпнал пердето и му вика.-Мост увидьеш? -Виждам го и к,во?-С половинье сюда.Отишъл след време руснака на гости на Яне на вилата му в с. Малки Цамин, и като видял лукса там още от вратата го запитал.Яне, откуда денги для ето? А Яне му отговорил.-Моста виждаш ли ? Огледал се руснака и не видял нищо.- Нет???-Е, моста е тука!

201

Анонимен

преди 12 години

Янето иска само да граби!

200

Анонимен

преди 12 години

Единтвеното, което се граби в момента е от Янето и това е нашето време да му изчетем глупостите. А това е възможно само с помощта на медийни комунистически шефове, които му пускат платените реклами за без пари.

199

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

QNE OT KAKTO TE PAZQT NSO NIKOI NE TE E.E A TREBE,4E SI IZPU6IL OTVSQKADE

198

Милен

преди 12 години

Няма ли кой да ги избие вече всичките тия бе м*м* му с*а*а. Тоя вече само като го видя или пък чуя и не само ми се драйфа ами направо не знам. И не само тоя ами всичките маскари долни, спазми стомашни получавам само като имената им чуя. Стамболов, последния държавник и велик политик на тая страна, в гроба си се обръща като гледа сегашните амеби, претендиращи, че са държавници. Само лаят и се хапят и лапат, а "НИЕ СТОИМ И ЧАКАМЕ, ЗА НИЩО НЕ СЕ ГОТВИМ".

197

HARI

преди 12 години

Моля забележете кандидата за президент Атанас Семов. Интелигентен, образован, достоен човек. Според мен той има голямо бъдеще в политиката и заслужава да бъде подкрепен. Жалко че матреалът не го (раз)познава...

196

Анонимен

преди 12 години

Прав е Яне. Но всички сте такива ... и БСП и ГЕРБ и РЗС и СДС/ОДС Хора от народа .... купете си оръжие и да протестираме....

195

До 171

преди 12 години

За поння Цоньо, управлението на БСП с Жан Виденов, фалита на банките, 5000лв за долар, пенси от по 2 долара като в Индия, това е най-некъдърното правителство, без да има криза без външни фактори, или сте късопаметни и забравихте, а? Ако беше Троиката на власт при тая световна криза вече да сме с купони и празни магазани, Гарантирано от БСП ;)

194

xxx

преди 12 години

Гласувайте за Синята коалиция и за сините кандидати!

193

дедо

преди 12 години

за разлика от вас които само грабихте без да градите.

192

sc

преди 12 години

Хайде пак с платените коментари. За едни 500 символи, за каузата 5000 :):)Поне не толкова явно.

191

бг

преди 12 години

а тебе ти звьршиха флашките,,ами сега ,,,,алексеичо ви би дузпата и каде ще се хванете,,,помислете имате 3 опита

190

акуд

преди 12 години

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

189

ваня

преди 12 години

Никой няма да гласува за Костов!Всички партии се страхуват от Герб, защото това е най-силната политическа партия,която наистина гради и то във всички сфери на заобикалящата ни среда. Инфраструктурата последните години достигна върхове, поздравления!

188

3A KOCTOB !!

преди 12 години

Гласуваите за KOCTOB.

187

До 186

преди 12 години

Другарю! Как така, за кого да гласуваш ?! Гласувай за Милиционерът Комунист и говорителят на Мутрите от СИК, За партийният секретар от БКП, За Цв консултантът и служител от щата на МВРДС, За милиционерът със 125 години трудов стаж..... Не така Другарю, има за кого да се гласува в ГЕРБ е пълно с комунисти, служители на ДС и Мутри изборът е голям.