40

fcc

преди 12 години

vnimanie idvat onzi den i ni globqvat 4e sme bez kaski na obekta i v tova vreme glavniq inspektor be6e bez obuvki za sigurnost aidede da si kupqt sve6ti s parite ot globite maika im mresna

39

Анонимен

преди 12 години

Поредните пари изхарчени за простотии за да моат роднините на гладни местни политици и чиновници да си тъпчат гушите

38

гурбетчия

преди 12 години

Пак с чужди средства се реализира ! Досега ако бяхте използвали по предназначение всички пари отпускани ви ей тъй безвъзмездно от ЕС , щяхте да сте едни от най-богатите в Европа ! Ама ЕС дава , но в кошара не вкарва !

37

Shark

преди 12 години

до 35.Стига с тея анонимки!! Не трябва изобщо да се обръща внимание на анонимни сигнали, написани от чиста злоба. След като някой наистина е свидетел на нарушение на законите нека има достойнството да си напише името под сигнала, кото подава. Само в абсолютно полицеска държава се обръща внимание на анонимки, но ние сме си всъсщност точно такава.

36

Ахам

преди 12 години

А вчера статия как се разраства чиновническата армия ,вместо да я съкращават.... За да се усвоят пари и обучение ще минават... Ако някой обикновен човек успее да се уреди за такова сладко местенце ,нека пише тук , специално ще го почерпя!

35

Анонимен

преди 12 години

НЕ СА НУЖНИ АСИСТЕНТИ ,ПРОСТО ОТВОТЕТЕ АНОНИМНА КУТИЯ ЗА СИГНАЛИ

34

до 29

преди 12 години

Ало Реалиста ! Повечето от нас работят без отпуски , с осигуровки на минималната и тва всичко от горките натиснати хора от средния и малък бизнес

33

Анонимен

преди 12 години

Ей тва е най сладката работа ...цял ден обикаляш по фирми и все на маса те посрещат-кеф ти уиски , кеф ти фътъчки и за довиждане някой левец взимаш Кеф!А и заплатка си имаш

32

антиреалист

преди 12 години

РЕАЛИСТЕ А ТИ ЩО НЕ ДОЙДЕШ ДА ВИДИШ КАК МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС МАЧКА ХОРАТА. ОСИГОРЯВА ГИ НА 4 ЧАСА РАБОТЯТ ПО 16. НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ. А СИГУРЕН СЪМ ЧЕ И ТИ СИ ОТ ТЯХ. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЧЕ СЪЗДАВАТЕ РАБ.МЕСТА.НО ТОВА Е ДИВ КАПИТАЛИЗАМ КАКЪВТО Е СЪЩЕСТВУВАЛ ПРЕДИ 100 ГОД. ЗАТОВА КАЗВАМ ЧЕ В ПРОВИНЦИЯТА ПРОВЕРКИТЕ СА МАЛКО ДАЖЕ ВЪОБЩЕ ГИ НЯМА.НАД 50 ПРОЦЕНТА ИКОНОМИКАТА Е СИВА.ЗАТОВА НА ВАС ВИ Е КРИВО И РЕВЕТЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА К-Р А КАРАТЕ ДЖИПОВЕ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ.

31

ХИХИ

преди 12 години

САМО ДЕТО ЗАПЛАТАТА Е 350 ЛВ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ И КАК ЩЕ СПРАТ КОРУПЦИЯТА...

30

Анонимен

преди 12 години

Tези имат ли договори аз така и не ми стана сно какво ще правят нямат права и ще се занимават със несвойствни дейности какво ще значи пък това

29

REALIST

преди 12 години

Ейййй ГРОБАДЖИЙСКИИИИ *** не спряхте да мачкате средния и малък бизнес пак да натискате хората ,а лукоил продължава да работи противозаконно ,а бизнеса проверки и тн АМА има горе един ,който вижда всичко *** мръсни

28

работодател

преди 12 години

назначавайте още хрантутковци !!! а ние ще съкращаваме

27

Shark

преди 12 години

На всеки асистент сега да назначат секретарка. Ей така се бори безработица и раздута администрация. Браво Бойко, така те искам преди изборите. Колкото повече простотии правиш толкова по-добре.

26

галактика

преди 12 години

*Борим* безработицата! ха ха

25

валери

преди 12 години

България се напълни с охранители и всевдопроберяващи да пазят крадливите така наречени работодатели. Не мога да разбера къде отиде тоя ресурс от кадърни хора които работеха в ДС. Сигурно ровят по кофите.

24

Анонимен

преди 12 години

На всеки работещ по един проверяващ и на всеки проверяващ по един асистент.Лозунг на ГЕРБ.

23

Анонимен

преди 12 години

Ами назначете направо 10 хиляди инспектора заловете всички от сивия сектор и да видим какво ще стане малките фирмички и без това едва кретат вече в цял свят е криза.

22

Анонимен

преди 12 години

Държавата да не праща инспектори на хората които мъкнат тази държава а да прати субсидии и да насърчава хората да развиват нещо а не да чакат на борсите и да емигрират със инспектори няма да спрат сивата икономика.

21

Герова

преди 12 години

От хората глоби за несключени договори - съберете парите и ги дайте на асистентите. Тези асистенти по какъв роднински критерий се избират. Погледнете си инспекторите - 80% некадърни и заспали - на пръсти се броят тези които работят с главите си. Дайте сега и асистенти да назначите. Защо не направихте проект за нещо смислено - в полза на работещите - например да си вземат заплатите, да се подобрят условията. Само се чудете как да харчите парите. УСПЕХ! - Тежко ви на гладуващите работещи.