146

Филчо

преди 12 години

Ко ривете сига; да хяхте ривали на зиборити. Ми ривете след 23-то окотобври пак. сами си ги избрахте- да не са им гласували марсианците?

145

Рачо

преди 12 години

Всички *** да се пукат от яд- ГЕРБ сме най-чистите! Бойко, с теб сме! Цецо, давай само така, Владимира ще ги съди яко.

144

Анонимен

преди 12 години

Прокуратурата "изчисти" имотите на тъстовете на Цветанов:)))))Нема такава държава

143

караджата

преди 12 години

Влади, сцепи ги сега! *** пасмина !

142

петров

преди 12 години

Лузърите , които пишат тук , умират от яд че всичко е чисто и точно около най-проверявания политик Цветанов !!!

141

pege

преди 12 години

е...*** простотичта, ама наште хора са чисти като девици.

140

Ха-ха

преди 12 години

Е, кво се чудите, прокуратурата току що свали обвиненията и от ТЪСТОВЕТЕ НА ЦВЕТАНОВ - ония АПРАТАМЕНТЧИЦИТЕ.Добре дошли в МИЛИЦИОНЕРИЯ.

139

BIVSH GERBER

преди 12 години

ne me zanimavaite sas gluposti ne mi se 4etat

138

Анонимен

преди 12 години

Янева е страна по делото с/у "Софийски имоти" нейните сделки са част от действия довели до голями злоупотреби с имущество. Как тогава нейното "вътрешно убеждение" ще отсъди. Да не би да признае сделките за противоправни, ами ако прокурора я призове като страна да разкаже истината за уговорките по закупуването на евтините имоти .

137

Владо Янев

преди 12 години

"Националната комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси не откри нарушения, допуснати от шефката на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева за действията й по делото "Софийски имоти". С това си решение тази комисия не изписа вежди на новоизлюпената шефка на СГС, а още повече напрегна обстановката в съда. Защото нейните колежки винаги ще имат едно наум при общуването си с нея, ще знаят, че Владка сабя я не сече и куршум не я лови. Пред нея ще се мазнят, а зад нея ще хвърчат злобни подмятания. Хептен пък сегашният шеф на Съюза на съдиите в България, пак жена Мирослава Тодорова, съдия в СГС, преди това се позвизаваше в СРС, ще хвърля огън и дим ! Защото нашта Величка Цанова не стана шеф на съда, а тя беше тяхната опора и параван! Бурните и синхронизирани атаки на ССБ, БХК (клонящи към БСП, занимаващи се със защита на *** и гейовете), на еврейчетата от Института на Сорос (леля Ванче Иванова, юрист), на Върховния адвокатски съвет, опита за бламиране на избора на нови членове на ВСС се оказаха ялови и Влада силово беше наложена. А разрешаването на този казус беше елементарно: Вили Цанова, М.Тодорова и В.Янева в интерес на рабоатта вън от СГС, начело на съда мъж с авторитет, неизкушен в козните на софийските печени в занаята съдии напр. Любомиров, последният използувайки резултатите от обследването на ИВСС трябваше да измете с метлата още 4-5 съдии/йки, които бунеха тази институция и същевременно бяха назад с приключването на много дела, защото не може по цял ден да беседваш с колежките си и да вършиш работа, и нещата се оправяха. Само че ВСС не пожела да стори това, защото очевидно немалко съдии и най-вече съдийки са назначени в СГС с тяхна протекция. А провеждането на конкурса при добро желание въобще не е трудно: наше жури за наш човек. Последният пример : ами със същата тази В.Янева.

136

Анонимен

преди 12 години

защо не коментирате доган бе,червени ***?

135

mda

преди 12 години

от чисти по-чисти всичките, и тая, и Цветанов, и оня със 120-те години трудов стаж, и премиера с ходатайствата му за тоя и оня, бе всички са чисти, няма ни е дин "мръсен" измежду тяхискахте си мутрите на власт, сега няма кво да приказваме

134

Анонимен

преди 12 години

Срам ме е че съм българин!Тази пасмина която управлява държавата и тази *** които ги избра не са ми нито сънародници нито каквито и да било.

133

Анонимен

преди 12 години

"Янева чиста по казуса за конфликт на интереси'Ама не съм си и помислял че "заключението" ще е друго.МАФИЯМАФИЯМАФИЯ

132

Ха ,ха,ха,хаааа....

преди 12 години

Сега , ще хвърчи перуш в Съдебната система....Влади , ще им го върне тъпкано!

131

ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН

преди 12 години

Знаете ли какъв Хотел има на Морето , не в България.

130

емигрант

преди 12 години

Абе, като плюем тоя и оня няма файда, поне да си излеем злобата. електоралното стадо манипулирано с обещания гласува, а после гладува и псува.

129

Ами да!

преди 12 години

Какво мощно излъчване на страхотен интелект от одухотворената физиономия на Янева! Как няма да я оставят за шеф на СГС? Че кого да изберат? Няма други като нея! Тя криво ще седи, право ще съди!

128

емигрант

преди 12 години

Шефа на Софийски имоти ще го осъдят.

127

emigrant

преди 12 години

Как ще я накажат, тя е семейна приятелка на Цървулко, а татко и Велик доктор. Срам, срам! Как да живее човек в България?