45

super sa

преди 12 години

nqma idealni hora

44

Анонимен

преди 12 години

Аз пък се накефих на костюма на пича от снимка 7 - съвършен костюм, който стои на момчето по страхотен начин!

43

Анонимен

преди 12 години

Дейвид Бауи НЕ е с различни очи.Зеницата на едното му око стои широко отворена (генетично заболяване) и за това изглежда така.... ама проверявайте си информацията де!

42

мис крокодил

преди 12 години

Аз пък се чудя как можеш да напишеш,че въпреки завистниците,Агилера демонстрира несъвършените си крака?!)))ама те са направо ужасно криви и къси-е кажете ми:може ли да завижда някой на това?!)))Освен това-аз мисля,че мъжете са по-чаровната половина от човечеството-на тях им симпатичното коремче им стои(не говоря за тип Митьо Пищова,разбира се),отивам им да са плешиви и т.н.-важното е да са кавалери и да имат чувство за хумор))

41

Анонимен

преди 12 години

Снимка 3- и двамата симпатяги! :)

40

Яни

преди 12 години

Аз си мисля, че единствената полза от тази статия е да се види, че макар и да си богат не всичко ще ти е розово. И те са хора както всички други, със своите плюсове и минуси. Но ,за мен поне, най-важна е вътрешната, душевна красота на човек. С времето все повече осъзнавам, че нищо не остарява по-бързо от щастието и външната красотата! :)

39

шкембелия до 40

преди 12 години

Ако "лоената торба лай..а" е седнала на дебелия си портфейл......, а?

38

Анонимен

преди 12 години

аз предпочитам риба, която е под 6 плочки, а не под лоена торба ***! истината е, че повечето мъже в България въобще не се поддържат, е, има и изключения разбира се..

37

шкембелия

преди 12 години

А бе нали знаете под голям камък , голяма риба лежи!!!!

36

777

преди 12 години

Аз бих ръкопляскала на тези, които правят нещо смислено с живота си, работят върху себе си и не се хващат за това кой какви вежди имал, кои мъже имат по-големи шкембета и кой имал несъразмерен пръст : ) А за да приемеш своите недостатъци въобще не се иска голямо самочувствие, а точно реална преценка, защото всеки ги има ; ) За публичността съм съгласна - далеч не е показател за красота, повечето самочувствие пък още по-малко.

35

Анонимен

преди 12 години

И какво сега? Да хванем да ръкопляскаме на комплексарите и на всичките им дефекти, но видиш ли колко им помагало самочувствието. Аз си мисля, че това е мнооого лошо да нямаш реална представа за себе си и говори за супер посредствени и елементарни хора, които не правят разлика между публичност и красота.

34

777

преди 12 години

Вместо да се поучите от горната статия, вие се джавкате кои мъже били грозни и т.н. Всеки има някакъв кусур, но хората трябва да започнат да приемат своите недостатъци и недостатъците на другите, ако може да се работи над тях- да се работи, ако не - здраве да е... Душевните недостатъци са ми много по-неприятни, защото човек не избира какви гени ще носи и каква външност ще има, но от самия него зависи в каква насока ще се развие и какъв човек ще бъде : )

33

до 27

преди 12 години

Да не би да си хомо?Много са ни хубави мъжете!От София съм, но съм пътувала из страната и смятам, че българите са много по-хубави от англичани, гърци, руснаци,поляци......И синът ми е сладур!

32

до 27

преди 12 години

Баси крантата! Това просто не е вярно. Българските мъже са едни от най-красивите в света. Уродливо грозните, руснаци, англичани и други БОЗАВИ, народи са къде къде по-зле. Подозирам, че си тлъста *** и си избиваш натрупаните обиди и комплекси. И колко плюсове и сложили...А когато български мъж напише за българките че са хубави винаги останалите мъже подкрепят твърдението му. Женска работа...глупавички сте...

31

Гагарин до 27

преди 12 години

Пишеш така, защото не си ме видяла мен, скъпа!Понякога, като се гледам в огледалото и си мисля: "Боже, как е възможно да дариш толкова красота на едно място!! А че и интелект!!""А ти вероятно си много красива, щом си толкова претенциозна!!Аз съм 192 см/90 кг, зеленоок, без грам тлъстини!Дай мерки, пък ще видим!!!

30

Анонимен

преди 12 години

защо бе на 4 й е хубаво дупето.

29

Анонимен

преди 12 години

Най-хубава от всички тук е Меган Фокс!

28

поля до 27

преди 12 години

Ааа не така, знаеш ли аз какви колеги имам, не един и не двама, стройни, умни, свежи. Ноо факт е млади са и са женени. Само един на 30 дет още не се е оженил почна малко мазен да идва. Така че мъже женете се!

27

от 22 до 27

преди 12 години

Не съм напълно в сългасие с теб. Масово са много зле мъжете, ама в съшото време имаме и доста стабиляги. Рускините са луди по българите.

26

Анонимен

преди 12 години

българския мъж е най-грозното животно на земята! над 23 години всички са с наднормено тегло, шкембета, паласки, мазна коса и кожа и дебилен поглед! в цяла Европа няма страна с по-грозни мъже! даже гърците повече се поддържат!