494

@

преди 12 години

Без значение кой им е кандидата,отива на втори тур с преднина пред втория и там ще вземе пак толкова проценти колкото и на 1-ви,с един глас няма да си вдигне резултата!

493

аз

преди 12 години

Тази фина и изискана дама трябва да стане президент на България.Да ни представя по света,да е в хармония с културата и облика на премиера.Бих гласувала само за нея.

492

ТАЗИ

преди 12 години

ТАЗИ С ОГРОМНОТО СЛОНСКО ТУЛОВИЩЕ ЩЕ БЪДЕ БЪДЕЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ.ТЯ ЩЕПОВИШАВА ОФИЦЕРИТЕ В ГЕНЕРАЛСКО ЗВАНИЕ И НА ГЕРГЬОВДЕН ЩЕ ПРИЕМАТЪРЖЕСТВЕНИЯ ПАРАД НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ.

491

ТАЗИ

преди 12 години

ТАЗИ С ОГРОМНОТО СЛОНСКО ТУЛОВИЩЕ ЩЕ БЪДЕ БЪДЕЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ.ТЯ ЩЕПОВИШАВА ОФИЦЕРИТЕ В ГЕНЕРАЛСКО ЗВАНИЕ И НА ГЕРГЬОВДЕН ЩЕ ПРИЕМАТЪРЖЕСТВЕНИЯ ПАРАД НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ.

490

Какво

преди 12 години

Какво строят,бе тяхната *** мутренска ограбиха България за 2-3 години?ТЕ НЕ СА СТРОИТЕЛИ,А ГРАБИТЕЛИ НА ОПОЗОРЕНАТА НИ МАЙЧИЦА бЪЛГАРИЯ.

489

Анонимен

преди 12 години

Заради Фидосова реитингът на герб пада стремоглаво

488

Анонимен

преди 12 години

ДОЛУ ГЕРБ И БСП

487

Мнение

преди 12 години

Управляващите доказали, че могат да "градят", смята ФидосоваКато я гледам, бая гради върху туловището си.

486

izbiratel

преди 12 години

FEDOCOVA TAKAVA KRA6NA CNAGA E ILQLA,TAKAV GRADEJ c TRYD NE CTAVA,a CAC OZAKONEN GRABEJ.KOVE ZAKONI I PIRONI ZA CAMOYNI6TOJAVANETO NA BG,VAJNOTO E TQ I TEZI KOITO PREDCTAVLQVA DA PLUCKAT.KAKAV TI GRADEJ.TOVA E OBIRJALAK.YPRAVLQVA6TATA PARTIQ IZDIGNA PREORITET.*** BEZNAKAZANO DA KRADAT I RY6AT.TAKA,TE MICLQT,4E NQMA DA CA PARVI PO KRAJBA OT BG,NO GRE6AT.FEDOCOV E TLACTOTO OGLEDALO NA KRAJBITE.

485

БЪЛГАРКА

преди 12 години

ТО ГАЛЯМАТА РАБОТА КОЙ ЩЕ Е....БЪЛГАРИТЕ НИЩО НЕ НИ ТОПЛИ!

484

Анонимен

преди 12 години

Дядо Бойковия двор иа-иа-о! Много важно кой ще е кандидатО иа-иа-о. От тук грух, грух от там прас, прас все един и същи ***..рас! Голяма зган се навади иа-иа-о! И бат Цветан я узакони иа-иа-о! От тук бум,бум от тук бам,бам червените са пак и тук и там! Опозицията слаба се сплоти иа-иа-о, около Костаки се окоти иа-иа-о. От тук звън, звън от там звън,звън номенклатурката е пак навън!

483

НЛО

преди 12 години

Такова едро - нагло и дебелокожо животно няма начин как да не се забележи.

482

м

преди 12 години

Царя?

481

Дърт перверзник

преди 12 години

Стистам палци за Искрето-монтафонската принцеса. Хем ще си тежи на мястото, хем ще изпъква сред колежките, вече я сънувам как приема парада на Гергьовден....

480

Анонимен

преди 12 години

На 23 октомври як шут в милиционерските ***. Ако тази на снимката е кандидатката за вице шутът ще е още по-приятен.

479

Анонимен

преди 12 години

Новосформираната Комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси започна работа "многообещаващо". В първото си решение тя не откри проблем при председателя на Софийския градски съд (СГС) и близка на вътрешния министър Цветан Цветанов Владимира Янева във връзка с делото "Софийски имоти".Решението, което не е изненада за никой здравомислещ, изумява с невероятните си правни доводи, някои от които си противоречат. Комисията очевидно е събирала аргументи от "девет кладенеца" и това й е попречило да види връзка между факта, че Янева е купила за фирмата на баща си имоти от общинското дружество "Софийски имоти", а след това е забавила процеса срещу шефовете му с месеци, преди да го прекрати."Твърдяното забавяне или непроизнасяне по отношение на наказателното дело в периода 22 юли 20 декември 2010 г. по никакъв начин не може да се свърже с придобиването на имота на 17 май 2002 г.", казва органът, който след тази констатация би трябвало да бъде върнат на поправителен в юридическия факултет, за да научи какво представлява причинно-следствената връзка. Черешката на решението обаче се съдържа в мотива, че законът за конфликт на интереси действа едва от септември 2009 г. и няма действие към по-ранни събития.Няколко часа след сдобиването на Янева с индулгенция комисията легитимира и кмета на Добрич Детелина Николова от ГЕРБ и заместничката й за участие в сдружение с нестопанска цел, ползващо безвъзмездно общински имот. При такава демонстрация на пъпна връв с властта остава само да се припомни, че правителството отпусна на "антикорупционния" орган 555 хил. лв. за издръжка само за половин година - 290 хил. лв. за ремонти, а останалите - за заплати и "други текущи разходи". Честито на данъкоплатците!

478

Анонимен

преди 12 години

Samo da ne e Simeoncho , zashtoto ako go predlogat nego, horata shte glasuvat pak za chervenite banditi

477

boy

преди 12 години

kogoto i da predlozat MILICIONERITE njama da bade izbran horata ne iskat MILICIONERI RAZBOINICI

476

мяю

преди 12 години

пуф паф,пуф паф ту тууууут

475

fori

преди 12 години

арабите имат нефт и кинти,мноооо кинти,руснаците си прават каквото си искат и си купуват каквото поискат,американците се правят на полицай по света и ядът бой кой където ги хване,еврейте са банкерите на тази земя,дерат ни по 100 кожи, а ние-ние ли,ние го духаме на всички подред и боко тиквата помага за това,дано го застрелят или го пратят на марс или най накрая разбере че хората им *** майката и хване та се махне от политиката и си отиде при златев в лукоил да го пази,поне няма да го псуват