37

dumps..

преди 12 години

Ne znam zashto izobsho komentirate....parvo ne znaete za kakvo stava duma,vtoro sled kato ne go haresvate,nai-dobre ne obrushtaite vnimanie... i komentarite vi sa tochno rasistki,koeto naistina e jalko...jalko e da badete izpulneni s tolkova omraza,zavist i zloba,nai veche e jalko za vas :))))))

36

KALT

преди 12 години

В долна Саксония направо идва честитка по пощата, със размера на глобата. Със снимка във анфас или профил, ако някой тарикат кара със спуснат сенник. Камери могат ли да се съдят? Това *** никога няма да стане човек.

35

Анонимен

преди 12 години

Черен бил, *** бил. Факт е обаче, че е изкарал с музика повече пари от колкото ще имате всички тук на куп дори след 10 поколения. Завистливи *** сте вие!

34

Анонимен

преди 12 години

Абе, теле, чети преди да пишеш! Викам да ти налея малко акъл в лейката, но няма да стане. Харесвах я тази музика (за чалга, не ми и говори), даже и на тях се радвах. Разбери, това ***, е един голям тумор за всяко нормално общество. Изключения има, разбира се, но процентно са 2-3% нормалните. Не ми гов. какви *** познаваш, отговори ми на въпроса!

33

thugstyle

преди 12 години

Ходил си на концерт по думите ти да разбирам, че всеедно на сила са те карали да ходиш там та щом не те влече тази музика или хората, които я изпълняват или да използвам твоите думи "маймунски състава" не ходи слушай си чалгията (която е *** музика). А относно за *** и аз не ги обичам познавам няколко гнусни *** които не искам и да знам за тях, но познавам 2-***,3-*** въобще не им личи, че са такива възпитани и добри хора и работливи... за това искам да ти кажа, че е до човек...

32

До 38

преди 12 години

Млад и глупав си. И аз бях на твоя акъл преди да дойда в щатите, преди 12 г. Веднага ме заведоха на концерт на този хубавец и още няколко маймунски състава. От тогава насам мнението ми за тези *** върви само надолу. Като не си расист, да те питам, как ще реаргираш, ако един ден дъщеря ти доведе *** за зет?

31

thugstyle

преди 12 години

Анонимен май го взе навътре за това, което казах то това ми беше целта. Не съм казал нищо за себе си, че съм висш или др. просто коментирах тъпите коментари от расистите по долу за мене такива хора са низши същества.

30

Анонимен

преди 12 години

Голяма работа.Там не си поплюват.Още няколко такива нарушения и ще седи в пандиза.Кво като е DMX?

29

Анонимен

преди 12 години

Тцтц какъв нагъл тъмен човек!

28

Bai Hoi

преди 12 години

*** i negrite imat nai golemi prava inache sme rasisti a za nas prava nqma !!!

27

Анонимен

преди 12 години

thugstyle ти пък си висше същество, ама пак си Железен или керамичен съд, в който се поставят разгорени въглища за отопление.....умник

26

Владо

преди 12 години

Дай му на *** да си търси правата.В това са най-добри.

25

фитипалди

преди 12 години

Добре че не е в България от мвр ще му спретнат едно срс на промоция от бази в Банкя.Чрез проследяващ оптически лазер за наземна техника-мпс а може и да самокатистрофира посредствум активиране на алармата по време на движение.В това са специалисти знам го от личен опит -но напук на мвр оцелях макар малко понатрошен.ЖИВ СЪМ И ТЕ ГО ЗНАЯТ ТАКА ЧЕ ДА СИ ТРАЯТ ИМА И ДРУГИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ТЯХ ОТ ГОДИНИ КАКТО И ЗА ДС-ДАНС.

24

thugstyle

преди 12 години

Преди да влезна да видя коментарите си казъх 100% ще има расистки коментари... я се осъзнайте мамка му бил черен и веднага *** какъв манталитет имаме и после що сме назад от другите народи ами ще продължаваме да сме в същото дереже като гледам що за пасмина за някои хора... Навсякъде по света хората се обединяват срещу расизма, а ние тука в България си го поддържаме. Мамка ви на всички , които обиждатe DMX вие сте низши същества!

23

Анонимен

преди 12 години

nema da mine tova v amerika. 6te izhar4i sumati pari i ni6to, no toi gi ima. pravi si PR.

22

Petya

преди 12 години

Plss pusnete po 1 vote za men! Iskam da biq ispaneca!!! alienwarechallenge/poll.php

21

Анонимен

преди 12 години

....ей ти дето триеш...обясни ми какво е лошото на думата ***...тълковният речник казва това...мн. ***, (два) ***, м. Железен или керамичен съд, в който се поставят разгорени въглища за отопление...та това което исках да кажа е че дали в Америка или в България или където и да е по света Железният или керамичен съд, в който се поставят разгорени въглища за отопление си е Железен или керамичен съд, в който се поставят разгорени въглища за отопление...

20

Анонимен

преди 12 години

*** и тук и отвъд океана са еднакво нагли.

19

Мен

преди 12 години

Негро гнусно, трябваше да те застрелят полицаите.Почти съм сигурен, че полицаите са бели. Ако бяха ***, нямаше да те глобят. Ако пък евентуално те бяха глобили нямаше да хленчиш. Да *** *** ти черна *** кожа да ***.

18

янки

преди 12 години

КАТО Е КАРАЛ С ТАКАВА СКОРОС ДА БЕШЕ СЕ УБИЛ , И НЯМАШ ДА СЪДИ ПОЛИЦИЯТА!!!