30

bg

преди 12 години

koi im dawa knivkitemmmmmmmmmmm

29

Анонимен

преди 12 години

На калпав шофьор пътя му пречи !!!

28

Анонимен

преди 12 години

Защо се пишат глупости? "Без опастност за живота" , пък "в критично състояние"...За сведение на неграмотните журналисти-водачът почина,а съпругата му е в кома! Децата са без наранявания.

27

Go

преди 12 години

Нека ме поправи някой търновец, но на това място доколкото знам дупки няма. Пътят в посока Велико Търново покрай разклона за Дебелец е еднопосочен, предполага висока скорост и изпреварване, след това става двупосочен. Ако опелът е тръгнал да изпреварва колона, поради неопитност, малоумие, негледане на знаците (защото има такива), изведнъж се е озовал в насрещното срещу идващите от Търново, които само чакат да дойде еднопосочното, за да започнат да изпреварват, като откачени. Липса на акъл е това

26

Анонимен

преди 12 години

До 24О,колко си НЕГРАМОТЕН !

25

Анонимен

преди 12 години

Според мен има поне един магьосник,но няма толкова много лентички за резане.

24

до 20

преди 12 години

О,колко си ПРОСД ! Няма магьосници и в това правителство,че от раз да се оправят всички пътища и проблеми в държавата!

23

gft

преди 12 години

сакън, не оправяйте пътищата, на сегашните се трепем като ненормалници, а си предтсавям, ако найстина път където да можеш да развиваш скорост.в по вечето случай не ви е виновен пътя, преценката ви липсва, преценката за обстановката,дали си с купена книжка или не е все тая, ако не можеш да мислиш като човек, това не се усвоява с една книжка, а с възпитание.колкото до днешната катастрофа, всичко може да се е случило.невнимание, говорене по телефона, техническа неизправност, нещо на пътя, дупка.

22

аз

преди 12 години

ХА ТАКААААА!!!КАТО ЧЕТА...ЧАК ПЪК НЕ ВЯРВАМ!!нали не ядяхте асфалт,а?!!!КАКВО СТАНА СЕГАААА,А?!!дай асфалт!!!ЕЕЕЕ,НЕМА УГОДИЯ ....... ПРОСТОТИЯЯЯЯЯ!!!

21

до 18

преди 12 години

Ракети предизвикаха пожар на полигона в Шабла, където се провежда тактическото учение с бойни стрелби на български и сръбски военни подразделения. Димът се понесе към официалната трибуна, където присъстват премиерът Бойко Борисов и президентът на Сърбия Борис Тадич.ето още 1 пример за каръка. Макар че му е по специалността!

20

Анонимен

преди 12 години

Така ще е като 2 г. строиме 5 км. магистрала и зарязахме всичко друго включително и да поддържаме пътя в БГ. Нека им тежи на съвестта на Тиквите. Не че им пука от това.

19

ШУМАХЕР

преди 12 години

99% ОТ ВИНОВНИЦИИТЕ ЗА КАТАСТРОФИТЕ СА ***!!!! САМИ *** МОЖЕ ДА КАРА В НАСРЕЩНОТО ПЛАТНО ИЛИ ДА ХВЪРЧИ С 200КМ. ВЧАС МИГ НЕВНИМАНИЕ И ЦЯЛ ЖИВЕТ МЪРТАВ!!!

18

карък

преди 12 години

Борисов явно е урочасан - колкото повече разправя как строи магистрали, толкова повече се увеличават произшествията по пътищата. Каквото пипне все е на зле!

17

до 14

преди 12 години

Колко да я намаляме тази скорост бе приятелю? На теб намалят ли ти данъците, като нямаш работа? Намалят ли ти бензина, ако имаш 3 деца? Годината е 2011-та, с 15 км/ч ли да караме? Ще доживеем ли хубави пътища? Ще доживеем ли ревизиране на всички безумни знаци от напр. 30 км/ч по "първокласни" пътища?? Аз нищо не искам да намалям, искам тези на които плащам с данъците си да си мръднат задниците и да направят така че да се пътува! Не да падам в дупки! Да пътувам!

16

Азъ

преди 12 години

Да се забранят Опелите

15

StereoTip

преди 12 години

ефекта на купените книжки дава резултат доста активно тва лято...

14

Анонимен

преди 12 години

Като има дупки, трябва скоростта да се намали, затова се казва несъобразена скорост. Но предвид факта, че опела е бил в насрещното платно предполагам, че е изпреварвал и не се е пукал има ли дупки по пътя и ограничение на скоростта.

13

Българин

преди 12 години

Скъпи приятели,Когато се качите в автомобил,спазвайте няколко основни правила.Никога алкохол!Никога висока музика!Никога разговор по телефона в движение!Никога превишена скорост!Не бързайте да стигнете някъде с 20 минути по-бързо,за да не стане с 30 години по-рано там,където всички ще отидем един ден.

12

До 1

преди 12 години

И какви мерки трябва да вземе правителството? Може би трябва да настани по един катаджия във всеки автомобил, камион и т.н.? За какво е виновно правителството, че *** карат като луди, изпреварват, състезават се на пътя и не се притесняват, че возят деца. Никой не ни е виновен, сами се избиваме, жалко, че загиват и съвсем невинни хора, които са били в неподходящия момент на пътя на някой луд.

11

II

преди 12 години

там има дупки по асфалта, като нищо е скочил в някоя. какво ограничение на скоростта, просто направете свестен асфалт.