64

Анонимен

преди 12 години

до 65 Много си ***!Сигурно си и толкова мързелив!

63

111КЪМ СОКОЛ

преди 12 години

ГАДНИТЕ И МЪРЗЕЛИВИ *** -ГЪРЦИТЕ ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ,ДАНО НАРОДА НИ СЕ СЪБУДИ ПО ИЗБОРИТЕ ЧЕ КАКТО Е ТРЪГНАЛА ТИЯ % НЕ СЕ ЯДАТ НИТО ТОК ПЛАЩАТ НИТО ВОДА НИТО ХЛЯБА НИ НИТО НА ДЕЦАТА НИ ОБРАЗОВАНИЕТО.НАРОДА АСФАЛТ НЕ ЯДЕ И С КАКВО ЩЕ СЕ ДВИЖИ ПО МАГИСТРАЛКИТЕ НА БАТ БОКО С МАГАРЕШКИ КАРУЦИ. ЗА ТЯХ СИ ГИ ПРАВЯТ ДА ХВЪРЧАТ С ЛУКСОЗНИТЕ СИ АВТОМОБИЛИ

62

61, 62- МЛЪКНИ...

преди 12 години

61, 62- млъкни нагъл *** !!!

61

Сокол

преди 12 години

"По данни на ЕК през тази година правителственият дълг на София е едва 18% от БВП на страната третата най-ниска дългова тежест в ЕС след Естония и Люксембург.За сравнение, дълговата тежест в Гърция през 2011 г. е 158%." - кажете после, че Дянков е некадърник!! Той е един от малкото свестни министри от 25 години насам!

60

Петьо-Евреи

преди 12 години

търпение и здрава работа това е формулата на успеха!!!

59

Петьо-Евреи

преди 12 години

браво само така. това е голям тласък напред за българската икономика търпение братя българи търпение. по моите исчисления след 7-8 години заплатата и стандатртът на живот ще бъде не по лош от този във гърция. ама това зависи във първа степен от вас самите ако тенденцията на емиграция от българия продължи то нищо хубаво тази хубава държава нее чака!!!!

58

ДО 18 ПЕТ,АКИС

преди 12 години

ТО ТВА ПЕТ,АКИС ЩЕ Е НЯКОЕ .

57

ДО АЛЕКСАНДРИС ПЕТРА

преди 12 години

КОГО ЩЕ ПОГЪРЧВАШ БЕ ШМАТКО ТЕ ВЕЧЕ ВАС ГЕРМАНЦИТЕ ВИ КУПИХА ИЛИ ЗАЩОТО СИ В БЪЛГАРИЯ ЧЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ ОЩЕ.ИМА ДА ЧАКАШ В НЯКОЙ ДРУГ ЖИВОТ СЛЕД СТОТИЦИ ХИЛ. ГОДИНИ ПОГЛЕДАЙ КАТО СЕ СЪБУДИШ ЧЕ СЪНЯ ТИ Е БИЛ ПРАЗНА АМБИЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!

56

До 3 и 57

преди 12 години

Сравнения някакви с Китай правите гледам. За заплати говорите.Приятелчета, заплатата е въпрос на договорка.Мазния грък може и да идва с очакване да му работите за 300-400 лв но ако имате куража и основанието, нищо не ви пречи да си поискате 2500-3000.Склоните ли на 400 лв, никой не ви е виновен..

55

До 3

преди 12 години

Ти на не мислиш че ще станем бълканският Китай бе колега. Във всяка частна китайска фирма държавата има дялово участие по закон. Освен това там ако тръгнеш да мамиш държавата знаеш какво се случва :) - тема в днес бг "Китай екзекутира бивши зам.-кметове за корупция". Сега по темата - бг гърците не вкарват никакви инвестиции, а карат българите да инвестират в техните фирми като ги експлоатират и дори и не им плащат. За плащане на данъци да не говорим.

54

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че трябва да се радвате на всеки изкаран лев и на всеки инвеститор, а не да се праите на велики, защото жълтите чакат. Готови са да бачкат и за половината от тия пари.

53

Do 52

преди 12 години

Плоският данък е много по-справедлив от прогресивния! Кажи ми какъв ти е стимула да се трудиш повече и да бъдеш по-ефективен след като знаеш, че от това няма да имаш голяма полза(надявам се знаеш защо данъка се нарича прогресивен) Да не говорим за ръста на сивата икономика

52

Анонимен

преди 12 години

Пред България има отлична икономическа перспектива към днешна дата! Ниския бюджетен дефицит в комбинация с ниската данъчна тежест върху бизнеса, неминуемо ще доведе до устойчив икономически растеж в следващите най-малко 5-10 години, особено след като големите икономики в ЕС излязат от рецесията. Разбира се дали иконмическия ни растеж ще 2%, 3%, 4% или дори повече проценти си зависи само от нас самите - днес на България са нужни преди всичко предприемчиви хора, хора създаващи икономика.

51

До 51:

преди 12 години

Vizantiez kakvo pravi6 tuk?....................................Кво да праиш!? Мегали криси адерфе(голяма криза братле)! И аз ровим като вас у кофите за ***!

50

Даола

преди 12 години

От януари 2009 в Бълария беше въведен плосък - който не нараства с нарастването на доходите и печалбите - 10% данък - рай за чуждите мошенници - печелят от съмнителни дейности тук изнасят печалбата. А най-бедните българи бяха обрани от този данък, защото той не се събира след един минимум доход от 240лв , а още от първото левче.Най-богатите държавни чиновници получиха чрез този данък ежегодни "подарици" от хиляди. При годишна заплата на съдията 20 000 лв - данък 2000 преди около 3500 !

49

Do 50

преди 12 години

Vizantiez kakvo pravi6 tuk?

48

До 36:

преди 12 години

Чобан,вие сте потомци на гърците,но говорите за жалост гръцкия, с турски акцент!

47

ВЪРЖЕТЕ ГИ

преди 12 години

Пазете се , всички хора разчитащи на социални помощи и безработни в Европа и САЩ , започнаха да купуват земя в БГ .Правителството им гарантира успешен износ на капитали без плащане на местната социална система.След 2 години Българите ще ни показват по ТВ Дискавъри като Аборигените в Австралия.

46

АБЕ, ГОЛЬОВЕЦ..46

преди 12 години

....НЕ СТИГА ,ЧЕ СИ *** ...АМИ И СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИК...!НЕ СЕ ВИЖДАШ ,КЪВ СИ ГЛАДиатор....АМИ И СИ С МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ....!Я, СЕ ХВАНИ ДА БАЧКАШ...ЩОТО НИКОЙ НЕМА ВЕЧЕ ДА ТЕ ХРАНИ....!ТАКИВА БАЛАМИ ,ВЕЧЕ НЕМА...........!60% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА "НЕКАДЪРНИЦИ" ....С ПРЕТЕНЦИИ!А, АКО ГИ БОЛИ -КОЛКОТО ГИ МЪРЗИ....ШЕ УМРАТ....!ВИВА Е ПРАВ ....АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!!!!!!!!!!!!!!!

45

maя

преди 12 години

Сърбия е една и съща ситуация, повечето от гръцките фирми и да имат повече права, отколкото ние, сърбите