267

pep

преди 12 години

niamam dumi ko da kaja

266

...

преди 12 години

Колко тъжно- млади хора да си отиват без време.Дали от любов, дали от злополука или от каквото, когато е преждевременно е ужасно тъжно.Съболезнования на родителите.

265

дд

преди 12 години

Всички, които обвиняват момичето, че била *** и ги разигравала. Когато бях малко хлапе бях от тормозените в училище и къде ли не (и любовно с подигравки), защото не бях от 'най-развитие' деца и леко по-срамежлива. Бяха години на ад и ужас,но всичко отмина вече. И познайте какво - не убих никого. Мацката не е виновна, че тея не са си с всичкия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

264

фанта

преди 12 години

Що всички обвинихте момичето бе? Тя ги била накарала да се избиват? Що за глупост? *** ли сте? Какво е виновна тя, че двамата нямат акъл? Момичето ако иска да излиза и да се *** с хиляда човека - това си е нейн избор и нейно право ?!

263

КИМ

преди 12 години

Една страхотно банална история с фатален край.Питам се как за Бога могат да стават такива неща и си мисля,че ако глупавия комплексар с незаконен пистолет не беше се появил изобщо в цялата история,всичко щеше да е живо...само където не е застрелял и някои минувач,заради някакъв индивид,който си върти интрижките и си мисли,че е може така да си играе с хората,но и двете момчета не са цветя за мирисане(Лека им пръст)!

262

Жал ми е и за Мартин

преди 12 години

И сега какво единия или двамата в Ада според зависи. (Телата при червеите ) А малката куветина ще врътка скоро следващите двама , кой печели накрая ?

261

Жал ми е и за Мартин

преди 12 години

Как може да убиеш някой заради някаква долна интригантка. За съжаление 99% процента от жените се интерисуват живо от финансите на мъжа първо , след това гледат всичко останало (Това ми е казвано от жени така че моля ви не лъжете че не е така). Една ме отряза с довода че не съм достатъчно вярващ . После и анализирах поведението според библията. Е момичето вярва но в банковата сметка :) :) :)Намерих си супер работа и изведнъж станах вярващ!!!!! Не си заслужава да убиваш заради жена!!!!!!!!!!

260

До западна Европа

преди 12 години

Вземете си хапчетата ако обичате и не се правете на отворен.В началото на годината един Австриец бе убит от друг Австриец и хвърлен в дунава заради история някаква малка..................... Сцеанария беше подобен има ли държава в която няма психопати ?

259

до западна Европа

преди 12 години

Ами като са им мюсюлмански разбиранията да хванат и да пребият женската за дето си развява оная работа, а не да се трепят един друг.

258

от западна Европа

преди 12 години

до 281 . Така е ,но хората с мюсулмански разбирания тук са мноого по-малко ! Това да налагаш контрол над желанията на другите е чисто мюсулманска традиция ,особено над жените !

257

до западна Европа

преди 12 години

Какъв суинг, какви пет лева? Много си станал разбирач на западните култури! И вчужбина има ревниви хора, и там се правят престъпления от страст! И не мисли, че говоря наизуст. В момента живея в Италия. Вярно е, че чужденците са по студени и все по трудно се обвързват и женят, но това не значи че и тук хората не се влюбват, обичат, ревнуват, бият и убиват, когато имат връзка...

256

Тодор

преди 12 години

Ей това трябва да си много *** да направиш такива неща заради една малка кифла, която на нейната възраст даже не знае пикае ли се, е.е ли и се? За жена не трябва да си проваля живота човек, какво остава да посегне на него... Не си заслужава. Жени бол! и повечето не си заслужават саможертви.

255

от западна Европа

преди 12 години

Ами избивайте се като сте *** ,егоисти и ревнивци ! Хората на запад от доста отдавна се забавляват в групи без да се ревнуват , дори и семейства практикуват суинг ,само при вас от висок "морал" искате само вие да си разнообразявате секса , а половинката ви да ви остане вярна ! Тези 500г. турско робство са си оставили негативното в ДНК на българина !

254

Анонимен

преди 12 години

vav vseki luboven triagalnik vinagi ima edin tap ugal

253

Пешо

преди 12 години

до 272 Толкова си задръстен че немога да намеря думи, изпий си хапчетата и марш в леглото. Бог да прости момчетата, два млади живота угаснаха заради една пикла....................

252

поля до 275

преди 12 години

На 16 у къщи на кукли си играят само бъдещите гейове вече.Маме, влез в час

251

майка

преди 12 години

Фатална 16 годишна, която има връзка с двама.. Тя не си ли седи у къщи да си играе на кукли на 16 години?Родителите й чии го клатят?Бог да прости глупостта на момчето...Дете....

250

поля до 272

преди 12 години

Доста плоска провокация

249

поля

преди 12 години

Бащите да учат синовете си да се бият с голи ръце по мъжки, майките да говорят с децата си, а родителите, обществото и медиите да пазят подрастващата психика от насилието което крещи от всеки екран. Щото по едно време се объркваш, редно ли е да се убива, или пък най така правят всички

248

ЛЮБОПИТЕН

преди 12 години

А КАК СА ИМ турските именца