391

ана

преди 12 години

не ги плаща той ноа си представете че не трябваше да ги плащатъпанарипри гейко никой не плащаше и къде са мангизитесега ще видите кво ще се случи в сливен пак бат бойко ще трябва да платищото гагаузката пречеше спряха еврофондовете и сега айде от бюджета и после не ги плащал бойко а кой безаради червените ще плащаме всички и всичкия масраф

390

Анонимен

преди 12 години

Досега винаги съм се старал да пиша все пак сравнително толерантно, но тук вече не издържам: какво е това "АЗ плащам?" Да не си ги вади от джоба? АЗ мога с много по-голямо право да кажа "ПЛАЩАМ!". Защото тези пари са от моите данъци (и на другите данъкоплатци, разбира се). А това на това самодоволно ... на снимката е наглост от най-висока степен!

389

Огледалото

преди 12 години

Не, нагла Тикво, народа плаща всичко! Пък и ти колко открити вече обекти "преоткри", лъжльо?!Не е имало по-противен човек в управлението през последните двадесет години! Този хвалипръцко толкова е дотегнал, че със страх и кранчето на водата отварят вече хората!И да го включите в химна ей, герберчета, иначе пак ще се разсърди, че не се споменава на първо място!А най-добре би било да остане само в криминалните хроники и присъствения списък на централния затвор!

388

Harry

преди 12 години

Аз за Станишев, той е пич.

387

КИРИЛ И МЕТОДИЙ

преди 12 години

В Б.Б. най-много ме дразни говоренето: винаги в първо лице единствено число: "АЗ, АЗ, АЗ!" Но - толккова е учил човека.

386

Анонимен

преди 12 години

Факта че този е форум е пълен с прокоби и писания на платените писарушки от Позитано, очевидно доказва страха от предстоящата ПОРЕДНА ПОБЕДА НА ГЕРБ.Другари - даже Русия със закон се отказа от КПСС. Новоучередения ви ОФ събрал всички мижитурки и политически недоразумения не ще ви извади от блатото в което би запрати прогреса и истинската демокрация.СЛЕД 23 окт. - СБОГОМ КОМАНУИДИ ЗАВИНАГИ !!!!!!

385

Бойко Боков

преди 12 години

Еее ми ше треба щото неали знаеш че треба да плашащ шот като си на власт отговаряш. Ако не искаш да плащаш мааай се от власт. Ше плащаш щото виж колку матриал е гласувал за теее. И не ме копирай, че знаеш, че моа те намериа. Айде сега стига си коментирал и дай да си гледаме вечерта. Казах

384

Sony

преди 12 години

Kak Boko ,bi li poiasnil ot tvoia job ili ot nashia utochniavai se a ne se pravi na maika Tereza ne sme tolkova prosti za razlika ot tvoite idolopoklonnici ;)))).

383

ббб

преди 12 години

бойко, да не ги плащаш тия пари от джоба си а? или това май са европари за които герб нямат никакъв принос

382

Аз Клавдий от Банкя

преди 12 години

"...И песни за мен запяха..."

381

Дочоолу

преди 12 години

Тия *** не разбраха ли вече, че на това и децата не вярват ама нейсе. Призрак броди в Министерски съвет - призрака на Тройната коалиция :)

380

БОРБА

преди 12 години

БЕСЕН БОЙКО АМИ НАПРАВИ ГО ТОВА ВОДНО ОГЛЕДАЛО ДА МОЖЕШ ДА СЕ ОГЛЕДАШ ДОБРЕ ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИТЕ

379

БОРБА

преди 12 години

Стига толкова заблуди,,,, заблуди по този народ. само знаеш да манипулираш хората.зад твоята маска стои ХИТЛЕР не го ли разбра.ти срам имаш ли? ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИЛИ СИ ОТИВАЙ ДА СИ САДИ КАРТОФИ И СИ ОБУЙ *** ДА ТИ Е УДОБНО

378

2011

преди 12 години

Каквото са правили комунистите са го правили ... ти *** ли си да разбереш,че вече втора година други са на власт и лапат доста повече ?!? Че тези сега дори са и с доста по-нисък умствен капацитет и са да не кажа всички ,но повечето некомпетентни!Това е лошото , а не да дъвчем едно и също !

377

Анонимен

преди 12 години

комунисти знаеха много добре че и те и *** няма да видят скоро власт и затова така се харчеше,...за обекти без голямо значение но с ненормално голямо финансиране,за да може да се *** още малко.Не знам , правят ли се някои на *** или са си такива, че не разбират това?

376

kf

преди 12 години

Той ги бил плащал....с кво ги плащаш бе гащник? С чий пари ?

375

2011

преди 12 години

до BG : ей го . първия заблуден :)))

374

BG

преди 12 години

Всички комунисти да се изселят, заедно с *** и турците. Тогава със сигурност ще дръпнем ужасно много.

373

2011

преди 12 години

АЗ му ги плащам ... без коментар, само може да се посмеем на тази скица Б.Б :)))) Само незнам, ония поне проекти разработваха ,а настоящите освен да обикалят телевизиите друго вършат ли ?!? Е, добре че наближават избори та да видим доколко наистина успяха да заблудят народа тези всезнайковци :)

372

Анонимен

преди 12 години

занимават народа само с предни / сегашни / бъдещи, а живота си върви, хората обедняват и се отчайват с всеки изминал ден... жалко за нас