6

Веселина Ма до 4

преди 12 години

не са нито ***, нито са луди. АЛЧНИ са! Кой знае на кого му е попаднала далавера с плодове, които не са произведени в ЕС. Децата и здравето им изобщо не са им първа грижа

5

Анонимен

преди 12 години

Мда, и тия почнаха с историите на Масларката от типа "чаша топло мляко". Само не се захващайте сега да обяснявате колко харесвате Масларката и 'идеите' от този тип.

4

малоумници

преди 12 години

Как така точно на децата ще дават от кол и въже доставени хранителни продукти. без сертификат, без изследвания за химикали... Тия луди ли са или си въобразяват, че всички днешни деца растат кат премиера - по мръсните селски улици ,с филията мас в ръката и парцаливия футбол пред гуменката. Такива натравяния се очакват от непроверени турски бракувани ***, че няма да стигнат токсикологиите в и без това закритите болници.

3

biohazard

преди 12 години

Ами като няма политическа воля да се стимулира едно родно, органично селско стопанство, сега ще облекчаваме разни танганайски и джингитайски вносители на фaшкии. Друго си е обаче държавният чиновник да прибира комисион от внос, ох бабачкоооо, мама ви шумкарска долна!!!!

2

plod

преди 12 години

Samo deto ne se dava plod a kroasan ili mazna testenea zakuska :(

1

Бам Бам

преди 12 години

Кой е измислил това "училищен плод"? То и без тази "схема" учениците се заплождат успешно, но пък наименованието кърти мивки!