130

popov4e

преди 12 години

Съгласна съм с 133 и 134. Броя на хората не е постоянна величина през всички сезони. Освен това докога ще се работи на "парче", а не в перспектива? Защо се говори в сегашно време за броя на жителите и туристите, а не в бъдеще време? Нали тенденцията е развитие на туризма, на бизнеса на местните жители на всяко курортно селище? Сега е проблема с морските курорти, значи чакаме да станат проблемни и планинските? Говорим за планински, селски туризъм- повече хора и дейности и там.Пречистване-няма

129

Анонимен

преди 12 години

"броя на жителите по места" няма никакво значение. По-големите хотели и "къщи за гости" и съответно по-големи замърсители не са собственост на местните жители. Така че трябва да се гледа не броя на жителите, а легловата база.

128

Далаверка да има !

преди 12 години

Държавата да построи пречиствателни станции, първо заради хората. После да наложи данък за това на всички хотелиери, който не си плати няма да отвроти врати. Може да се направи само ако има далавера, иначе кой ще се занимава и на кой му пука за туристите.

127

do 121 Роли

преди 12 години

а бе, таксата се плаща вече на процент от общата леглова база, не на заетост, осъвремени си познанията ... нали затова малките хотели пищят, щото 30% през цялата година изяждат печалбата от двата месеца когато са пълни ... Не Плевнелиев ти е на тебе проблема, от хотелиерство разбираш колкото и от инфраструктура, ходи си прибери парите за коментара

126

DE_DE_TE !!!

преди 12 години

NAPRAVETE SI IZVOD ZA TEZI "SOBSTVENIZI NA HOTELI",KAKVO PREDSTAVLIAVAT,SLED KATO NE SA OSIGURILI HOTELA SI, S PRECHISTVATELNA STANZIA.

125

Анонимен

преди 12 години

хотелиерите по морето да си лапат *** и да си траят, могат и в ултра/ол/инклозета да си ги турят. пари за бетон имахете, а за пречиствателни станции не, така ли бе сладури селски?? Кой е по-*** от вас бе андрешковци??? изгонихте де що имаше читави туристи и само ревете - това няма, онова искаме, дайте ни ..... а вие само да цоцате нали????

124

Тъпаци !

преди 12 години

Само много големи *** могат да направят : "кабинетът ще задейства предварителни проекти по места за поставяне на тръби за дълбоководно заустване"С две думи *** ще изхвърлят фекалиите на 200-300 метра в морето а после вълните ще ги върнат ... на плажа!А после се бият в гърдите колко са велики, какъв голям мениджър бил Мазню а с това че убиват българския туризъм, на Бойко някой друг ще му бъде виновен, докато реже лентата *** да текат в морето.

123

бсп.дпс.ндсв

преди 12 години

*** целото черноморие с *** без да има реални проекти.сега искат дьржавата да им плаща за пр.станции.министьра ги пита колко легла има -те казват че няма имат едо.кои да им плаща спорид вас циганиите-не стаа само у маалата!!!!

122

хахаха

преди 12 години

при герб всичко е ама друг път

121

СПАС

преди 12 години

С Гербер да спориш е сеедно да умреш и на другия ден да си жив...

120

СПАС

преди 12 години

такава е с Бойко днеска има утре нема- ти видя ли господине де е топчето. абре тея ГЕРБ големи лъжливи крадци

119

рибар

преди 12 години

епа аз като ловя все хващам кафеви рибки....а де ??!??!?

118

24

преди 12 години

Поредната издънка на Борисов-когато се тръшкаше по Черноморието как аха и ги започва тия пречиствателни -сега ново 20-*** далеч и дълбоко в морето...Бокоооо Бокоооо

117

до 119

преди 12 години

Бе ***, в Гърция не само кметовете са комунисти, там Премиера който ги спасява е червен!Тък гербер си и *** ще си умреш!

116

Роли

преди 12 години

Плевнелиев, аз ли да ти обяснявам, че 80% от комплексите по черноморието са апартаментни комплекси на собственици. Друг е въпросът, че голяма част от тях се дават под наем като хотели, които най-вероятно не са категоризирани. като сметнеш, че и не се пълнят на 100% дори и в най-пиковия сезон, оттам идва и разминаването между числата на МИЕТ, общината и местното ВиК. От общината най-вероятноса ти дали приблизителен брой легла на база издадени разрешения за строеж. Не си търси оправдания за собствената си некомпетентност и невъзможност да осигуриш финансиране за пречиствателните станции. Иначе на думи си много велик това ще построим, онова ще построим. Най-обикновен популист си и ти като твоя начални. Айде стига сте се показвали по медиите, на хората им писна от Вас и Вашите простотии!!!

115

ДО 119

преди 12 години

Приятел и аз съм от ГЕРБ , и аз искам такава победа .Прав си че хората са глупави и не си знаят интереса , на 23 . окт . категорична и задължителна победа на ГЕРБ ,шегувам се . Това е глупаво да избереш борисов.

114

Анонимен

преди 12 години

В Гърция няма комунистически кметове по крайбрежните градове и курорти - и са добре.По Ревиерата - положението е същото.В Русия със закон забраниха КПСС и дръпнаха напред.И България след изборите на 23.окт също ще започне своя възход, след категоричната ПОРЕДНА победа на ГЕРБ.

113

КОМИЦИТЕ

преди 12 години

Преди малко в централните новини се отделиха 10 минути , за новина че в България не може да се смогне на доставките на 100 грамови кюлчета злато поръчани от хотелиери .Явно скоро ще си върнем Родината България - такава каквато я познаваме преди 25 години , чиста , приветлива , без бедни и гладни ,

112

киро

преди 12 години

СЕРЕЗО- страхотен футболист.Те и Банско го платихме слалома с наши пари а курорта частен.тоя правешки боссс Гергов на бтв ни наду главите ,че голфът е супер спорт дето щял да носи пари и държавата трябва да го рекламира ама с наши пари неговите курорти дето неплащат данъци?еми така са престъпниците-НИЕ да плащаме а лекарства за болните от рак ,левкемия бъбречно-болните НЯМА ПАРИ!??ДЪРЖАВА *** -АМ МИРИШЕ

111

Легендата

преди 12 години

Е аз ли да ги намеря тези данни, бе Плевналиев!? Само се чудите как да си измиете ръцете, за да не свършите нищо. Направихте си магистрали, за да си бучите по тях с С класите, а ние да тънем в *** ви. Срам! Позор за такова управление!