65

до 64

преди 12 години

Като ролята на жената не е в чукането, защо тогава се ГРИМИРАТЕ, ФРИЗИРАТЕ, ЛАКИРАТЕ, ГЛАДУВАТЕ, ТЪПЧИТЕ СЪС СИЛИКОН И СИ ЗАВИЖДАТЕ ЗА МЪЖЕТЕ НА ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ ???

64

До 11 аманда

преди 12 години

Що бе душко слагаш всички мъже под един знаменател?!?Теб като не те клатят качествено,всички ли са ти криви?Пробвай да счупиш още една-две пшки и и тогава коментирай.Ама гледай този път да са качествени тъпкачите :-)).А и друго има - ако си някое дърво в леглото, къв кеф да ти достави човек.Май ти си доста комплексирания човек тук.А иначе по темата - естествените са си най-хубави,що да си пълнят дудите със силикони,да ги режат и т.н простотии.

63

До 46

преди 12 години

*** се прегледай! Щом ти трябва порно значи хич те няма, мой човек! Жената е създадена така, че порното я отвращава, не я възбужда. Това е нормално, природа е , нейната роля в природата е друга, а не чукането. Научи се първо да пишеш правилно, може би ако беше чел повече и не беше мислил само с оная си работа щеше да мислиш по друг начин.

62

Анонимен

преди 12 години

ei 58, draznish mn ve stara i se pravish na oborotna. Zletachka si. Sigurno ne znaesh kakvo e qko sex do gusha mi doide ot raztropani zadrastenqci.

61

онбашията

преди 12 години

хехе, подтискало самочувствието на жените? а кво да кажат мъжете като гледат ония ми ти негрища с 40 сантиметрови питони ? :)

60

gringo

преди 12 години

когато господ създал мъжа и жената на мъжа паставил *** и се зачудил какво да направи на жената .на помощ му се притекли животните.Птицата се засилила и клъвнала жената между краката..станала дупка и потекла кръв.Скочила *** и седнала на дупката да я запуши испре кръвта но ,като тръгнала да става била залепнала и част от козината и останала там.Видяла това рибата решила и тя да се немеси заплувала и бързо се вмъкнала в дупката.Идо сега не се знае *** на риба ли мирише или обратното.

59

Виктор

преди 12 години

Thunbs Up за "дива фригидна ***"

58

Viktor

преди 12 години

Бах те о позитивния .Някъв смисъл от тоя пост или просто дай да сядеме некой?

57

аз

преди 12 години

О,забравих.На 46 съм и изглеждам доста добре,мъжът ми е няколко години по-млад от мен,предишният ми приятел беше 11 години по-млад,по-предишният пък 14 години по-стар.Не това е важно в една връзка-кой колко е "овехтял".И ако сте по-положителни и отворени към хората,ще сте по-щастливи.

56

аз

преди 12 години

До 56.Бройката на мъжете в живота ми е за почти 30 години,което прави по 2-3 на година.Това е нормално,дори в нечии очи може и да е знак,че си захлупен.И за всичките тези години не съм имала венерически радости.Никога.А сега съм щастливо женена за 2-ри път и съм само с един мъж-моя си- от 6 години.Темата е порното е не бройката.

55

Анонимен

преди 12 години

до 50, госпожо, вие ли купувате виаграта на свойте многобройни партньори? Предполагам, че доста трудно намирате толкова изпаднали ездачи, които да се занимават с овехтели жени над 50 год. Поне плащате ли на тези мъченици?

54

Анонимен

преди 12 години

Порното е стока, предназначена за мъже. Нещо като презервативите - купуват ги и жени но са само за мъжете. По порно филмите има мн яки мадами, затова е нормално задръстените грозотии да се шашкат и комплексират. Грозотии, не се опитвайте да умувате по въпроса, порното е вече тук! То е уплътняване на мъжките мечти, ако можете - включвайте се, ако не - очаква ви дълга изнервяща суша! Това ще ви състари, хахахаааа....

53

Naistina

преди 12 години

Кофти гледка е малките и устни да изкачат 3 санта над външните , мхмм неприятно е...

52

...

преди 12 години

Има два мита за жените - че въобще не гледат порно и че всички гледат и му се кефят Еднакво наивни са.

51

Анонимен

преди 12 години

аз, направи си тест за СПИН, че не си много редовна

50

Дудуков

преди 12 години

Да се научат да свирят и няма да имат проблеми със самочуствието си. Всички на околовръстното!!!

49

аз

преди 12 години

Като гледаш порно няколко пъти ти стига,след това е пак това и какво толкова би могло да бъде?! Не съм гледала порно от хиляди години,не че много съм го гледала и преди,защото определено не ми е интересно.Предпочитам моя си живот и редовен секс по няколко пъти на ден във всичките му форми.Имала съм достатачно на брой мъже-след 50 спрях да ги броя-но сега ми е кеф да го правя с мъжа ми и порното дори ми е смешно.Да гледам как го правят другите е все едно друг да спортува вместо мен за здраве.

48

sofeto

преди 12 години

Официално заявиха че тази есен "Празници на изкуствата Аполония 2011" ще бъдат заменени с "Клиторяда 2011"!!!

47

lp

преди 12 години

Клиторан , накара ме много да се смея......

46

Kosto

преди 12 години

#46 - Ти нормален ли си?