191

ves666

преди 12 години

abe taka i taka shte si mresh pyskai tam kvo shto ima bombi himikali zarazi bacili ,rano ili kasno sapyna ti gotov vajeto sashto./

190

Патилан

преди 12 години

Всичко това, тази война в Либия се режисира от Рокфелер и Другарчетата му!За да контролират петрола и Китай! Така спасяват временно Измисления Долар Господар и си печатат трилионите свободно!Щастливи са капиталистите......дотогава докато парите им все още имат някаква стойност, и докато КРАЖБАТА чрез печатане на пари е оправдана?НО, ще дойде ден, когато ще трябва да си платят за гяволъка!Нужно ни е освобождение от НАТОвската и ЕС-окупацията и Бялата робия, геноцидно унищожаваща ни днес в лековерието и в мечтателството и индивидуализъма, както и в поголовната приватизация и насилственото раздържавяване наложени ни с клаузулите от МВФ и Световната банка и нейните глави на Отровната й Ламя. Той и Кадафи е, за Арабската лига, и затова го бомбардират. Западът не иска силни Федерации- конкурентни на ЕС. Милошевич, Саддам, Каддафи - силните и соц. лидери ги демонизира и ги изтребват като ***.

189

Патилан

преди 12 години

Световна мутра са САЩ. Живеят си евтино защото си печатят долари. На другите обаче не дават да си печатят и ги нападат за да им вземат петрола или каквото имат.Войната срещу Саддам стана набързо след като той обяви, че разплащането за Нефта ще премине от Долари на Евро и най-вече, защото и той почна да си печати долари, така наречените Садамки. Това най-много вбеси Печатарите от САЩ (Рокфелер и Другарчетата му). Войната срещу Кадафи е защото той реши да иска срещу петрола злато!!! Нека всеки да знае, че войните и в Ирак и сега в Либия се водят заради Долара. Петрола е само мъгла за пред очите на овцете. На САЩ не им дреме за петрола, докато могат да си печатат долари и да си го купуват. Но ако търговията премине в Рубли или Юани да кажем, тогава САЩ се сриват финансово на момента! Контролират ли петрола-контролират долара. Това е цялата им Игра. А европейските им марионетки са само техен инструмент!Следващата цел на "Американската гнусотия" е Сирия....!!!

188

Анонимен

преди 12 години

НАТО И САЩ не само извършиха незаконно унищожение на Либия, но са и най-големите лъжци в историята.дз

187

ринго

преди 12 години

участвали неучаствали със самолети сега американчетата ще искат да им платят разходите господа камиларите от Бенгази щото другия камилар от Триполи ще им даде един гол.Американците вече са си завили лигавника и търкат ножа във вилицата за вкусен либийски омлет от петрол .Окрадоха де що можаха по Ирак и Афганистан сега ще гепят от либийците .Резил за европейците че участваха в тази война но нищо чудно пинокиото Сарко нали е евреин как няма да подкрепи юдеите от САЩ в колосалната далавера

186

Анонимен

преди 12 години

дреме ми!Нали ще им вземат и златото и петрола!

185

хорейшио

преди 12 години

Така разправяха и двама други ербапи, впрочем сега покойници-Милошевич и Садам.

184

Анонимен

преди 12 години

По-добре да загуби,ама за умирането е прав.

183

РЕКЛАМА

преди 12 години

АМЕРИКА ----ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В СВЕТА ,КОЯТО ПРОИЗВЕЖДА ...."ПРИЯТЕЛСКИ РАКЕТИ"....

182

Защо ни лъжат?

преди 12 години

Кадры "народного ликования" в центре Триполи оказались фальшивкой Как вскоре оказалось, есть действительно большой резон сомневаться в том, что показывают по ТВ об "окончательной победе" повстанцев в Триполи и "ликовании" жителей на улицах столицы. Благодаря внимательным и дотошным зрителям выяснилось, что кадры, якобы снятые на главной площади города, оказались фальшивкой, пишет "Комсомольская правда". Еще в воскресенье они были запущены в широкий оборот двумя арабскими телеканалами - Al Arabiya и Al Jazeera, а затем обошли все экраны мира, включая российские. Но уже в понедельник практически все телеканалы РФ сняли эти материалы с эфира, хотя само сообщение о "ликующих жителях Триполи" повторялось снова и снова. Обман раскрылся после того, как зрители сделали стоп-кадры "ночного праздника на Зеленой площади" и обнаружили там массу несоответствий с настоящими фотографиями, и даже с видеокадрами, отснятыми там же совсем недавно. Так, в одном месте "успела вырасти" 15-метровая пальма, которой там не было неделю назад, в другом - на месте 200-летнего кедра неожиданно "выросла" вторая пальма, на стенах исчезла лепнина и некоторые окна, и так далее. Несоответствий оказалось много. Газета подчеркивает при этом, что еще за несколько дней до начала наступления повстанцев на Триполи сторонники Каддафи сообщили о подготовке этой "телеутки" - информация об этом была в том числе в интернете. В частности, сообщалось, что под городом Доха в Катаре в пустыне возведены фанерные декорации Зеленой площади, резиденции Каддафи и правительственного квартала Триполи, и там планируется снять фальшивые кадры полного поражения властей, вне зависимости от реального положения дел. Но телевизионщики проигнорировали предупреждение, и это в некоторых случаях привело к еще большему конфузу. Так, на одном из российских новостных каналов новость о "народном ликовании" по поводу "победы повстанцев", после того, как пришлось снять с эфира обманные кадры, сопровождалась картинкой митинга в Триполи под зелеными флагами Каддафи.

181

До Анализатор

преди 12 години

Много, ама много си прав ... само дето това ще се разбере след някоя и друга година "либийска демокрация" по "западен образец". Това естествено е класически оксиморон ... нещо като "дървен камък" ... дето го няма в природата или поне никой досега не го е виждал. Нищо повече или по-различно от Ирак-2 не ги очаква либийците, само дето сега няма как да го знаят и ще им се наложи да го преживеят, но такива са нещата ... някои уроци изискват време.

180

Анализатор

преди 12 години

Когато Лондон горя преди седмици, бунтовниците бяха *** и ***, рушащи всичко без конкретни политически искания, но когато имаш политически искания със същите действия се превръщаш в "борец за свобода". Чао полк. Кадафи, добър ден фундаментализъм, тероризъм, етнически конфликти, кланета. Всички, които си мислят, че Либия ще е по-добре след Кадафи са *** без всякаква представа за реалностите в арабския свят.

179

пенсионер

преди 12 години

дали боико ще вдигне пенсииките.....за него гласуваите...аз ще си пия пиенето а вие бачкаите,бачкаите.....да има за нас...

178

Рашо простия

преди 12 години

Като се замисли човек и загърби всякаква пропаганда няма да открие много разлики между Путин и Кадафи, само че единия го бомбардират и го изкарват най-големия сатрап, а на другия му лижат г..а, все същите "демократи".

177

Богослев

преди 12 години

Прочетох някои неща, които са наистина много сериозни. Да не дава Господ Израел да удари Иран или Пакистан, защото това наистина ще е III Световна война и тогава никой няма да остане незасегнат. Дано библейският Армагедон (невероятно е колко точно е описано в Библията мястото на конфликта) - днешен Северен Израел до река Йордан, никога да не се случи.

176

Читател

преди 12 години

Пентагонът съобщи, че до 31 юли разходите по военните операции в Либия струват на американските данъкоплатци 896 млн. долара. САЩ са доставяли също резервни части, муниции, гориво за някои неназовани държави съюзнички, участвали в бойните действия, на обща стойност 222 млн. долара.US военното ведомство добави, че САЩ са изпълнили над една четвърт от въздушните мисии на НАТО над Либия. От началото на операцията "Обединен защитник" САЩ са извършили 5316 полета - близо 27 на сто от общо 19 877 въздушни мисии на алианса. Mr Камерън, месю Саркози, няма да спите спокойно: бъдете сигурни, че САЩ винаги си възмездяват с лихвите напарвените разходи. Това означава 1/3 от петролните кладенци за USA, а останалите - поне 2-3 години пак за американците под наем. Ще има да се облизвате! За вас и силите на НАТО ще останат окупационните войски, нали вие така прекарахте САЩ в Ирак и се готвите да направите същото в Афганистан. Интересно защо досега не съобщаваха за участие на американска авиация в бомбардировките? Нали този път освободители и преносители на демокрация бяха GB, France and Italy?

175

до 190

преди 12 години

човеко, ако ще те приема за умен мъж, не ми говори за настрадамус, моля.ако пък не можеш без него, знай,че вероятно си на ръба- между това да си наистина качествен мозък и ...предишното състояние.

174

Пресказател до 186

преди 12 години

Ако беше подвеждане бих бил щастлив да греша ... но за съжаление всичко случващо се само потвърждава "предсказанието". Всъщност въпросното предсказане съвсем не е мое, а на "колегата" Нострадамус. А за Израел си напълно прав - няма как да си обграден отвсякъде с *** самозабравени ислямски диктатори и да си спокоен за бъдещето си. Наскоро Нетаняху каза, че е по-лесно да се договориш с 3-4 самозабравени арабски диктатори, отколкото с неизброими и непредвидими религиозни фундаменталисти.

173

до 187

преди 12 години

когато русия ни освобождава,държавата ни е с руска доминация на всички командни места. и с право- не сме имали никакви кадри. после решаваме да станем вече натурално царство/съединението/ и русия яко ни шамаросва, изпращайки сърбия срещу нас. пример за преход след промяна. сега сащ правят тук-там ритници за промени, но никой не обещава, нито очаква да се събудиш в рая. това става само ако умреш,хаха.

172

.....175

преди 12 години

...ПРАВ СИ ,ТАКА Е ...