73

Патилан

преди 12 години

Интересно защо никой не говори да подведат под съдебна отговорност "Изнасилената"...???

72

БАЧКАТОР

преди 12 години

Човекът едва ли е евреин, ако беше такъв едва ли би поискал резервна световна валута, такова искане изцяло е в ущърб на щатските банкери, които са все уж "богоизбрани". Затова и цялата измислица с изнасилването на ***.

71

Анонимен

преди 12 години

Evreite nikoga ne sa vinovni te sa (bogoizbrani)

70

до българин

преди 12 години

И какво от това, че е немско-еврейско (между другото няма немско-еврейски или френско-еврейски или българско-еврейски имена, има еврейски)? Какво се опитваш да кажеш? На фашизъм ли го избиваш, и ако е така защо трябва да отдадем предпочитанията си на черната златотърсачка пред евреина банкер?

69

до 68

преди 12 години

Ти си *** - български. Това също фактологична истина.

68

Анонимен

преди 12 години

Мръсен еврейн..............

67

българин

преди 12 години

Този, който е сложил минус на постинг 66, го е сложил на фактологична истина. Типично по български и комунистически.

66

Анонимен

преди 12 години

Добре че устиска човека и не направи някоя глупост примерно да се самоубие от срам защото правосъдието възтържествува ! Сега да съдят гадната *** за КЛЕВЕТА и нанесени морални щети на Строс-Кан!

65

българин

преди 12 години

64, Патиланчо мама, свръхинтелигентен, може ли да ми кажеш, дали името на Доминик Строс-Кан не се пише Strauss-Кhan? Ако е така, да те светна, че в немскиговорящия свят то се чете Щраус-Каан и е типично немско-еврейско име.

64

К'с

преди 12 години

Някак логично беше... ;)

63

Патилан

преди 12 години

Жалкото, е че Строс Кан, не каза, пред цял свят, защо го "Натопиха", Рокфелер и "Другарчетата" му! Само когато човечеството се отърве от "Страха", само тогава "Ционистките бандити" ще спрат да "пият кръвта" на целия свят и ще отидат в "Небитието"! Американска демокрация, да го разтълкуваме: Ако аз имам заем и си напечатам пари, за да си го върна, съм престъпник, Ако България има заем и си напечата пари, за да го върне, ще бъде бъде престъпник в ЕС и в Еврейския измислен свят, като цяло. Ако САЩ си напечатат пари за да си върнат дълга - това не е престъпление, а спасение на икономиката на целия свят!? Значи КРАЖБАТА чрез печатане на пари е оправдана?Скъсването на Аржентина с фонда бе едно от най-важните решения, които управниците взеха и от което може би ще се поучат и други развиващи се страни. По време на посещението си в Буенос Айрес през септември директорът на МВФ Доминик Строс-Кан призна, че споделя това становище: Много аржентинци смятат, че МВФ е самият дявол и определено има защо.

62

До Гагарин

преди 12 години

Що не се качиш на някоя ракета и литнеш за Космоса ,за да си останеш там и да не ти четем простотиите?Егати и ***!

61

Анонимен

преди 12 години

Още един път властимащите се изсмяха в лицето на обикновенния човек!Дали обаче някой вярва ,че невинен?!

60

!

преди 12 години

Дъртото похотливо *** са го откупили! 6 дела за сексуален тормоз има срещу него през годините! Все някога ще изгърми! Засега им върши работа на богатите дедовци за далавери!

59

галактика

преди 12 години

Кадрил ли бе, или кан- кан одисеята на Dominik S Kan ?!

58

Гагарин до пострадал

преди 12 години

1.Жени2.Гейове3.Всицчки цветни4.Мюсулмани5.Хора с уврежданияТова са групите, за които се твърди че са дискриминирани! Поне за толкова се сещам на първо четене!И какво остана?Останахме ние белите , хетеросексуални, мъже, християни !Значи излиза, че ние трябва непрекъснато да треперем да не "обидим" някой от гореизброените групи /от 1 до 5/!!!! Защото иначе, ето какво може да ни се случи! ДаааааааааааНо нали знаете какво става когато една пружина непрекъснато я натягаш все повече?!?!

57

мене

преди 12 години

Таа постановка не върви и за "Листопад"даже...Златна малинка във всички категории...

56

Анонимен

преди 12 години

То беше ясно, но като го смляха преди това какво следва?Защото и камериерката - *** е взела пари за тези обвинения и този, който й е платил си постигна целта. И на всички (поне пишещи тук, което предполага и доста по - широк кръг от хора) ни е ясно още преди да го оневинят... Вече тотално ни правят на *** отвсякъде, включително и с такива постановки за пред целия свят, които са ясни на всеки поне средно интелигентен човек и после нищо не следва.

55

пострадал

преди 12 години

Пичове ,нямам думи...Мойта жена като и казах колко пари е похарчила за *** по магазините, извика полиция и ме прибраха за "домашно насилие"...Какво става с тоя свят ...не разбирам!

54

Анонимен

преди 12 години

Най-лошото е ,че всяка жена може да обвини всеки мъж ,с който е спала,че я е изнасилил и да му вгорчи живота със съд. Лесно е спала с него, нервирала му се или иска да спечели пари от цялата работа като той е световна личност и едно такова дело би било интересно ,или просто конкуренти на даден човек за даден пост плащат на някоя артистка като тази, да се заведе дело с гръм и трясък, този губи поста си,мега-скандал, пък после доказвай,че нямаш сестра. Долно е!