81

Анонимен

преди 12 години

ти си ОЛИГОФ..Н

80

Моториста

преди 12 години

Пожелавам на всички вас децата ви да станат заклети мотористи!!!!Ганьоооооо,Ганьоооооо!

79

Павел

преди 12 години

Колега можеш ли да ми посочиш едно ПТП което е станало при преминаване на моторист на червено примерно?Колеги шофьори на мотори загиват на 80% от това ,че автомобил е отнел предимство,не ги е видял и ги е засекъл.Първо на първо трябва да има елементарно уважение към всеки колега участвал в пътното движение и поне малко колегиалност от срана на всеки,а не да се псуваме по сфетофарите каточели сме най-големите врагове.Пътят е един а шофьори много !За всеки има място на пътя.

78

Анонимен

преди 12 години

*** проклета,да ти обясня......мотористите се движат между колите т.е. отстрани за да ги виждаш в огледалото което най-вероятно поглеждаш само когато тряа да си напутриш пуделската физиономия.

77

...

преди 12 години

are stiga ste obigdali motoristite be,vinagi te sa vi vinovni, a pri katastrofite s koli, v pove4eto slu4ai ne zagivat samo shofiorite im, a iztrebvat suma narod.Postoqnno i navsqkade ima gonki s koli i mnogo gertvi sled tqh, are govorete za tva!!!

76

Александър

преди 12 години

Само да спомена ... миналата ЦЯЛА година 4, тази 3. По толкова души загиват в автомобили на месец!!! А сега ми кажете кой е по опасен!

75

Александър

преди 12 години

Браво бе лицемерни българи!! Значи когато 1 човек направи някоя глупост, вие заклемявате цялата общност от, която той е !! Защо така нападете човек който е направил грешка и си е отнел сам живота, ама не роптаете срещу двата ***, които се състезаваха с бързите си коли в центъра на София и отнеха два невини живота!! И за тези които желята лошото на мотористите... възпитавайте си така децата за да станат като тези келиши! И я кажете колко смъртни случая има на автомобилисти и колко мотористи!

74

uBo

преди 12 години

просто не ми се спори с риск да почнете да ме убиждате или каквото и да е ще кажа, че карам мотор да е какво ? имали място къде да отида да си направя кефа имали ами няма после защо имало толкова жертви гледката е толкова грозна ама толкова, че няма на къде ! И искам да попитам хората който имат такова желание да измрем утре като ви засече някой друг автомобил дайте да направим един концлагер и да избиваме всички водачи на МПС та.....

73

Кирил

преди 12 години

Чудя се, как може да има толкова прости хора, като повечето тук. Не съм в тази графа, с удоволствие бих ви пожелал да си видите двигателите на дръгливите четириколесни ковчези от близо!

72

zeoon

преди 12 години

do 60 i 59 ; kajete mi kade da vi namerya i da vi prevarna i dvamata v donori ....samo tova iskam skapanyaci

71

74 ot men goliam +

преди 12 години

Dori statistikata v Zapadna Evropa, Statite, Canada, Brazilia ... pokazvat 4e ubiicite sa 99% voda4ina koli, kamioni i reisove. Sponete si edno liato bez katastrofiral, izgorial i smlial patnicite si reis- niama takova liato. Po strasnoto oba4e e 4e ubiicite na decata , na Velik den e na svoboda. Kolkoto do donorite- karam motor ot 10 godini i ne mi se govori kolko pati edvam edvam sam uspiaval da se izmakna ot *** s koli. I drugo-kogato padnah na zaleden u4astak, hora ot kola mi pomognaha

70

Stefan

преди 12 години

Ето ви една статия точно по тази тема: motorsport.bg/2011/08/24/about-bikers-and-donors/

69

Срам ме е!

преди 12 години

След като прочетох коментарите, ме е срам да се нарека българин и ме е срам от сънародниците ми, които от ден на де стават все по злобни и вулгарни. Даже не мога да проумея как един нормален човек ще пожелава смърт и прочистване на "донорите". И друго се чудя дали този който ми пожелава смърт, защото аз го приемам лично, ще събере смелост да ми го каже в очите.Поздрави на всички комплексари -живейте си *** живот!Ваш " Донор"

68

Анонимен

преди 12 години

Господи ,колко злобни хора?! А този #30 дано да няма поколение,че не е добре тази простотия да се наследява! Изумена съм !!!!!!

67

D

преди 12 години

ДОНОР!? Радвайте се,че е предпочел да бъде на мотор,а не на кола и да мине покрай вашите деца отиващи на училище!Псувайте колкото си искате, но не беше моторист убиеца на Великден!Нито този на бул.България.Ако ние с моторите сме донори, то тези с колите са убийци.Вместо да се уважаваме на пътя,българите сме агресивни и гледаме винаги да прецакаме другия да сме първи. И за какво? За още един некролог?Има *** на 2 и 4 гуми това не е критерий, всичко е до култура-у българина вече няма такова нещо

66

Анонимен

преди 12 години

загиналото момче го познавам имаше син на 2 годинки остана сираче момчето :(((((

65

Владислав Григоров

преди 12 години

49... не съм съгласен с теб. Пътя е за всички, включително и за мотористите. Както хиляди пъти са казвали тук, ние простите българи нямаме култура на пътя. Виждал съм мотористи, които се движат в колона като всички останали, виждал съм и пълни келешчета (в това число и такива зад коли). Докато не ни се промени начина на мислене и да се научим да бъдем толерантни на пътя, винаги ще има донори!

64

Стоимен

преди 12 години

До 65 и всички останали твърдоглавци като него:Ти си жалък,не наистина.Толкова си жалък,че си мислиш,че един мотор ще те оправи.Нито автомобилистите,нито мотористите трябва да умират в катастрофи,не трябва да причиняват такива,не трябва да бъдат донори.Знаеш ли защо е тръгнала тази приказка за донорите-защото е имало,има и ще продължава да има индивиди като теб.Вместо да си вземеш поука от тази злощастна статия,ти се надъхваш-еми приятно пътуване,но внимавай до кой свят ще бъде! ;)

63

Стоимен

преди 12 години

Пак ли...Ах къде изчезнаха тези ентусиасти,които подкрепяха високите скорости и гонките по пътищата.Жалко,отново млад човек,дано другият оцелее.

62

!

преди 12 години

Пожелавам на всички арогантни моторджии, неспазващи правилата за движение по пътищата да надживеят моторите си.