11

Анонимен

преди 12 години

Да, ама не. Кадафи е лъжец, каквито са всички диктатори.

10

Анонимен

преди 12 години

Шест месеца веч как натовските дружини Бенгази бранят! Пристъпи ужасни, за пореден път напъват ордите диви. Кадафи Безумни сочи Триполи пак и вика търчете , тамо са раите! И ордите тръгват с викове сърдити и Алах гръмовно въздуха разпра. Бенгази отвърна с друг вик Ю ес ей, ура! Малко остана, скоро САЩ ще фалират ( за сведение на драскачите от МВР във форума , пари няма да има )- разбирай и НАТО е пътник. Ще освободят света и себе си ще престанат да мъчат. Заслугата ще е и на Кадафи, потайният комунизд, коварният тиран, газител на светите идеи за демокрация разбирай реституция, проституция, приватизация, глобализация и прочие конституция.

9

^3DAttack

преди 12 години

do 3 - prav si i ne si .. razbira se che Kitai ima golqmo vliqnie .. i moje da blokira rezoluciiq na OON no velikte darjavi ponqkoga se namisat i bez rezoluciiq na oon ... pravqt go i USA , Rusiq .. spomni si voinata v Gruziq Rusiq da ne bi da imaha Mandat na oon

8

До 3

преди 12 години

Как Китай може да спаси Кадафи ли? Ами много просто бе приятел - има един съвет за сигурност в които Китай е постоянен член и стига да само да наложат вето над операцията на НАТО в Либия за да я прекратят, но това няма да стане защото така ще се конфронтират с най-големите си търговски партньори. Виж ако САЩ реши да напада Иран ще бъде интересно как ще реагира Китай, защото това вече ще пресече много сериозно китайските интереси.

7

Анонимен

преди 12 години

Потропаха му на вратата на бункера бунтовниците и кадафчо,предусещайки "ласките" на народа си взе да се съгласява само и само да не го докопат либийците!Ако изобщо има някаква пропаганда в тази война, то тя е че 95% от либийския народ подкрепял кадафи...Като плати на 200 *** да рзвяват зеления флаг целувайки портрета му това не означава че са 95% от народа!

6

Анонимен

преди 12 години

Всичко това, тази война в Либия се режисира от Рокфелер и Другарчетата му!Щастливи са капиталистите......дотогава докато парите им все още имат някаква стойност, и докато КРАЖБАТА чрез печатане на пари е оправдана?НО, ще дойде ден, когато ще трябва да си платят за гяволъка!Акциите-тоест "ценните книжа", съвсем скоро ще стават само за "тоалетна хартия" както и Измисления Долар Господар!!!Нужно ни е освобождение от НАТОвската и ЕС-окупацията и Бялата робия, геноцидно унищожаваща ни днес в лековерието и в мечтателството и индивидуализъма, както и в поголовната приватизация и насилственото раздържавяване наложени ни с клаузулите от МВФ и Световната банка и нейните глави на Отровната й Ламя. Той и Кадафи е, за Арабската лига, и затова го бомбардират. Западът не иска силни Федерации- конкурентни на ЕС. Милошевич,

5

Патилан

преди 12 години

Световна мутра са САЩ. Живеят си евтино защото си печатят долари. На другите обаче не дават да си печатят и ги нападат за да им вземат петрола или каквото имат.Войната срещу Саддам стана набързо след като той обяви, че разплащането за Нефта ще премине от Долари на Евро и най-вече, защото и той почна да си печати долари, така наречените Садамки. Това най-много вбеси Печатарите от САЩ (Рокфелер и Другарчетата му). Войната срещу Кадафи е защото той реши да иска срещу петрола злато!!! Нека всеки да знае, че войните и в Ирак и сега в Либия се водят заради Долара. Петрола е само мъгла за пред очите на овцете. На САЩ не им дреме за петрола, докато могат да си печатат долари и да си го купуват. Но ако търговията премине в Рубли или Юани да кажем, тогава САЩ се сриват финансово на момента! Контролират ли петрола-контролират долара. Това е цялата им Игра. А европейските им марионетки са само техен инструмент!

4

Патилан

преди 12 години

Брей,брей,брей......."Много сладък" тоз Либийски петрол........интересно как Китай, още не са се изказали по въпроса?!Кой купува най-много либийски петрол-Китай.....?! Американците искат да контролират либийския петрол, за да държат Китай зависим, понеже Китай има намерение да "загърби долара", а това би сринало Америка финансово тотално!!! Юанът най-скъп спрямо долара от 17 години насам! Китайската валута поскъпна до 6.4 юана за долар за първи път от 17 години. Юанът е единствената поскъпваща валута сред десетте най-търгувани валути в Азия през този месец, поскъпвайки с 0.7% спрямо долара, след като понижението на рейтинга на САЩ от страна на Standard & Poor's и сривът на световните пазари накара инвеститорите да излязат от по-рисковите активи. Китайската валута се оскъпи с 0.36% до 6.3948 юана за долар днес, което е най-големият й скок от девет месеца насам. Юанът ще е новата световна валута! Китайската валута ще бъде основната парична единица в света в близко бъдеще. Това обеща президентът Ху Цзинтао в ексклузивно интервю за водещи американски издания. Настоящият световен икономически ред е отживелица, смята той. В центъра на този ред е доларът. Рано или късно американската валута ще бъде изместена от китайския юан, обясни лидерът на най-населената държава на планетата. Властите в Пекин ревниво бранят своята валута, която не може да се купи свободно на международните пазари. Така цената на китайските стоки и услуги се поддържа изкуствено ниска, а САЩ не могат да ги конкурират.

3

Анонимен

преди 12 години

Само Китай може да спаси Кадафи. Как ли? - Не казвам

2

SG :)

преди 12 години

А дали "страните, играли ключова роля в организирането и воденето на военните операции в Либия iискрено желаят либийците да постигнат мир и да задържат контрола си над богатствата на своята страна, в интерес на нейния по-нататъшен напредък и демократично развитие? Вие как мислите??:)

1

ЧЕНГЕ

преди 12 години

КЪСНО Е ВЕЧЕ ,ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА УМИРАНЕ!!! *** НЕ СИ ВЗЕ МИЛИОНИТЕ ,И ДА ПОТЪНЕ В ДЪН ЗЕМЯ , СЕГА СЕ СЕТИ МИР ДА ИСКА!!! АРАБИТЕ СА МРЪСНО ПЛЕМЕ!!