10

Анонимен

преди 12 години

До 8.За откриването и е използван Мутронен Бойколайдер.

9

До 7

преди 12 години

Не е вярно, най-големите физици на нашето време имат нови теории нещо като теория за всичкото или по известна като М теория. Тя е продължение на струнната теория.Физиката от 100 години се прави че не вижда като се почне от това никога не може да се посочи местоположението на атомните частици като електрони и стигнем до том че елементарните частици си взаимодейсват без значение от растоянието което е невъзможно без М теорията, която е доста по различна от теорията на относителноста на Айнщайн.

8

зевзек

преди 12 години

Най-малката елементарна частица в света е заплатата в България:))

7

J1

преди 12 години

От википедия: The first step towards the Standard Model was Sheldon Glashow's discovery, in 1960, of a way tobine the electromagnetic and weak interactions.[1] In 1967, Steven Weinberg[2] and Abdus Salam[3] incorporated the Higgs mechanism[4][5][6] into Glashow's electroweak theory, giving it its modern form.Ако иска човек да си задоволява суетата повтаряйки като заклинание името "Айнщайн" (и с това да се изчерпва всичко което знае за физиката) е тъжно.

6

do 5

преди 12 години

Ами предполагам "Стандартен модел" е написан от бай Коце Мотиката ....

5

J1

преди 12 години

И какво общо има Айщайн с хикс-бозона, та евентуалното му откриване да е доказателство за невероятния му гений?

4

JANA

преди 12 години

****DOSHLI SME OT KOCMOCA***NE CME PROISLESLI OT MAIMYNI***4ETETE SA POSLANIATA OT KOCMOCA I SHE SE YVERITE***/ 777 ALAJE BG/ PRO4ETETE SA POCLANIATA NA ALAJE I TAKA 4YKNETE - 777 ALAJE BG

3

Анонимен

преди 12 години

Илюзия, всичко е илюзия

2

Анонимен

преди 12 години

Ако се окаже че я има това ще е поредното доказателство за невероятния гений на Алберт Айнщайн!

1

NIE OT BSP

преди 12 години

VSICHKI ELEMENTARNI CHASTICI SME TAKA