14

Анонимен

преди 12 години

"Ако в момента си на 16 и си играеш пред блока"Глупости. Ако си на 16 и си играеш пред блока, ти си за оплакване. На 16 години работата ти е да гониш мацките, а не да си играеш се едно си 5 години.

13

Анонимен

преди 12 години

"ЗА ТОВА СЕ ПЛЮЩЯТ НА ПО 12ГОД , И СЕ УБИВАТ С ПИСТОЛЕТИ НА ПО 16"Само в болните ти фантазии.

12

пенка дренка

преди 12 години

Ужас!как могат такава глупост да напишат! И как после децата няма да са прасета със срастнал стол за дирника, а средностатистическият родител ще им подхвърли един таблет или ще му включи ПЦ-то и за него проблемите са решени и ще ходи да си пие биричката пред ТВ-то вместо да отдели малко време и да се занимава с тях да играят на някаква игра, но която даа не е свързана с електрониката. Свиквали с заобикалящите ги технологии, все едно ако не играят 24/7 няма да свикнат ...УжасТ ...

11

Анонимен

преди 12 години

Баба ми и дядо ми и те така разправяха.. "ние едно време не бяхме такива като вас.. слушахме какво ни се казва и прочие и прочие.."Само дето хората забравят що за луди тикви са били и колко "възпитателни" шамари са похапнали.. Ама така е.. Старото поколение си заминава, за да дойде следващото, а то само определя какво ще стане с него.. "младите" никога не чуват какво им се говори, защото възрастните често сами се компрометират пред собствените си отрочета. Сърдете се на самите вас.

10

ФЕН

преди 12 години

ЗА ТОВА СЕ ПЛЮЩЯТ НА ПО 12ГОД , И СЕ УБИВАТ С ПИСТОЛЕТИ НА ПО 16

9

TTTSPS

преди 12 години

компютъра е в къщата ти, в джоба ти, на работа в магазина тои е на всякъде. от твоето детство са минали 20-30 години какво очакваш? това са днешните деца защото е технологична ера

8

1

преди 12 години

Не е личен избор, защото той е предопределен от възпитанието на средата и на родителите. А днешната среда и родители са под брутална критика. Ако в момента си на 16 и си играеш пред блока - похвално. Но ме съмнява да си. Всеки път като излезна на разходка и се връщам с желание да повръщам в ***. Това мисля за това което се случва "пред блока".

7

до 4

преди 12 години

Зависи от детето . С моите приятелки си играехме на площадката пред блока . Не сме пиели , не сме се друсали и тн. Ходехме на плуване в училищният басейн .Въпрос на личен избор .Ти какво ще направиш с децата си , ще ги заключиш вкъщи пред компютъра ? Ако родителите не могат да се сближат с децата си без видеоигра ,жалко за тях !

6

Ташунко

преди 12 години

Разбира се ,че ги сближават.Особено - Sex Island.

5

8-ия ден

преди 12 години

Къде останаха "Не се сърди човече", "Дама", шах....А "Морски шах" играл ли е някой ?Или на филми ???Ех, години , години....

4

1

преди 12 години

Да спортуват на липсващите или тотално изпотрошени площадки, да играят навън, където карат селяци с 200км/ч. Или пък да повисят на изоставен строеж, където се боцкат 100 наркомани. Може и да ходят на детски чалготеки, да се учат да пият и пушат и да се *** по купончета. Ако някой сериозно си мисли, че децата навън невинно си играят, да помисли пак. Такива извращения стават, каквито не сте и сънували. Особено по-закоравелите моралисти.

3

Анонимен

преди 12 години

Естествено, нали зобмацията трябва да е пълна!

2

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям коментар 1, но също така искам да направя малка поправка. Видеоигрите не дават само очила, с тях може да се затъпее тотално и да се зомбира детето и да заживее във виртуален свят.

1

1

преди 12 години

На децата мястото им не е пред компютъра .Те трябва да играят с другите деца , да спортуват , да ходят на училище , да се развиват в някаква посока . Видеоиграта освен очила , нищо не може да им даде !